majkl.s Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Nějak ta navigace jít musí http://www.youtube.com/watch?v=DP45Ckw4JzQ#t=0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Odhaduju to na nějakou čínskou napodobeninu. Do Bolera prostě navi dostat nejde, nelze ani připojit GPS anténu, nemá na to střeva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 (editace) Je to nějaký modul který se připojuje přímo uvnitř rádia na desku s elektronikou...http://www.gasgoo.com/showroom/import_11011702583921/auto-products/1273036.html nebo tady, ale neni tam zminka o GPS http://www.e-xenony.cz/video-uni-rgb-adaptery/video-vstup-pro-volkswagen--skoda-s-rcd510/ Ale ta cena hovori za vse... Editováno: 3. Listopad 2013, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John1976 Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 (editace) Je to napsano primo na krabicce . Car Multimedia Video GPS Integration. . Bude to napojeno pres video vstup couvaci kamery a urcite v tom bezi win mobile. Editováno: 3. Listopad 2013, autor: John1976 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Tak jako určitě bych si to kupoval s dopravou za 4 litry a vrtal se v Boleru, když bych mohl prodat Bolero, přidat 2tisíce a koupit si Amundsena+ s BT HF a mapama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 4. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2013 (editace) jj, na krabičce GPS napsáno je ale co si pamatuju když jsem o tom něco hledal tak je několik verzí s i bez GPS...a obrázku bych 100pro nevěřil. A kdyby tam byla GPS tak by v popisku byla stopro zmínka:-) Jinak se to zapojuje přímo na desku s elektronikou. Jsou i verze které se připojují do konektoru pro couvací kameru ale ty Bolera nemají(aspoň to moje ho nemá a ani jsem Bolero s konektorem neviděl), jen RCD510tky a to ještě jen některé Třeba tohle je připojeno přes zadní konektor http://www.audiocom.cz/multimedia/adaptery-pro-multimedia/av-vstup-pro-couvaci-kameru-skoda-bolero-columbus-vw-a-seat-rns510-rcd510-1755cz Jinak souhlas, být to do 1000Kč tak by se to ještě dalo, ale tahle cena je mimo:-( Editováno: 4. Listopad 2013, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirrik Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Chlapi, keď mám O2 FL, rok 2009, tak ak kúpim Bolero zo Superb 2 tak bude pasovať a všetko pôjde? Je tu toho moc písané a ako som tým prechádzal nie som si 100 % istý. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Nevím, jestli to tu zaznělo, ale už ani Bolera ze SII nemají čidlo na regulaci jasu, i když to tak vypadá (bude tam nějaká záslepka). Chová se to v tom předfaceliftu ale zvláštně, u studeného auta po zapnutí jsem vypozoroval 2 situace.. - buď je od počátku jas na minimu a cca do čtvrť hodiny se jas zvýší na přijatelnou úroveň (tak to bývá v naprosté většině případů) - nebo občas se stane, že jas je snad na maximum, ale do minuty ztmavne a následuje opět postupně rozjasňování jako v první popsané situaci, ale nikdy už se nedostane na maximální úroveň jako na tu chvíli po zapnutí. Nepřišel už náhodou někdo na to, jak Bolero v předfaceliftu nějakým způsobem "přemluvit", aby si myslelo, že je jasno a ne tma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 (editace) Vloni mě ferda25 updatoval firmware a nic podobnýho nepozoruju. Přijde mi že to svítí pořád stejně-dobře. Takže podle mě pomůže jen aktualizace. Editováno: 23. leden 2014, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Mám tam od Ferdy nejnovější firmware, který je možný pro můj MR. Ale tak ty tam budeš mít asi to čidlo, to poznáš, když ho ve dne zacloníš, že na to bude jas reagovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Jj-čidlo to má, ale dřív to fungovalo prapodivně-podobně jak popisuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 A co tam máš prosím Tě za software? Já 54. Chová se mi to stejně jako Bolero z Octavie, proto usuzuju, že tam to čidlo nemám, když na něj svítím nebo ho zacláním, tak se nic neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Origo SW 0036. Ale mám ten up-date od Ferdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Cute ma toto Bolero i s BT ale po pripojeni BT mobil HTC 500 a S3 mini pise ze nieje kompatibilne ?? Je neaky sposob ako to spojazdnit ??, Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Ako sa da v Boleru spraviť AUX vstup ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 kabeláž a zástrčka a je to.. a nakonec nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alchemist Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Zdravím mam octaviu 2 predface, 2005 rok a chcel by som klasicky stream vymenit za BOLERO, chcem sa opytat ci to sadne do rámiku bez problémov a ci budem musiet kupovat ten gateway alebo mi to bude fungovat aj bez toho dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Gateway určitě + anténní redukci pro druhý rádiový tuner a připrav se na problém s podsvitem displeje u Bolera do Face O2. Lze vyřešit montáží face Maxi-Dotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alchemist Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 a co stoji cca ten gateway? a ked mam jednu antenu nestaci zapojit iba tu? a s tym jasom to je tka ze to svieti na maximum? maxi dot mam ale asi treba ten z face modelu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 kabeláž a zástrčka a je to.. a nakonec nakodovat Prosím Ta, nejaké podrobnosti? Ktorú kabeláž a zástrčku ? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 a co stoji cca ten gateway? a ked mam jednu antenu nestaci zapojit iba tu? a s tym jasom to je tka ze to svieti na maximum? maxi dot mam ale asi treba ten z face modelu, Stačí jednu anténu. Rádio síce bude vykazovať vo VAGu chybu, ale to nevadí. alebo kúp toto : http://skoda-originalneprislusenstvo.oneclicksk.com/servis/originalne_prislusenstvo.php?filter=1&kategoria=1&id=9811 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 to není potřeba, ten konektor se tám dá zasunout i bez toho... jedna anténa v žádném případě nestačí, radio se nedá za jízdy poslouchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Jedna antena je fakt spatna!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Já mám Amundsena+ asi 13 měsíců, mám jednu anténu zapojenou přes tu origo redukci a nemám problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 to není potřeba, ten konektor se tám dá zasunout i bez toho... jedna anténa v žádném případě nestačí, radio se nedá za jízdy poslouchat Mám 5 rokov Bolero s jednou anténou a je to ok. Tak čo treba ? Ktorý adaptér ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.