Aleš Veigend Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Až zjistíš PIN, tak bych o to rádio měl asi zájem [emoji846] a z toho mailu je jasné, že odpovídající plete dohromady infotainment se starými radii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 před 20 hodinami, Milhausek napsal: Nepis tady nesmysly! Nic se do gateway neuklada.. Tak komfortka? Presne si to nepamatuju... tak jsi mi to mohl napsat jako clovek ;-) Ja bych to byt tebou vyresil jinym servisem. U nas nebyl problem, ale od jiste doby chteji za zjisteni penize. V Porsche Brno zase chteli auto, OP a velky TP, pry se ceka nez to prijde z MB. zase to bylo zadarmo. Jinde by to bylo treba jine, objezdil bych byt tebou par salonu... Pokud bys neuspel znam jednoho sikovneho clovicka co by to za nejaky peniz zvladnul. Kdyztak napis SZ. Bolero se bezne pohybuje okolo 4000 cinska verze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Za 4 kKč? Držím palce. Jaké podezření? Myslel jsem, že znáte jeho původ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 před 11 minutami, Clerfayt napsal: Za 4 kKč? Držím palce. Jaké podezření? Myslel jsem, že znáte jeho původ. Bolero budu zítra vyndavat ze své Laurinky, takze ano, znam puvod. Ale jak vysvetlim nekomu na netu, ze neni kradene, kdyz ho prodavam bez PIN ? O tohle mi jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 před 16 minutami, MajklGT napsal: Pokud bys neuspel znam jednoho sikovneho clovicka co by to za nejaky peniz zvladnul. Kdyztak napis SZ. Jo, zvládnul, tak, že se koukne do Škodovácké databáze. Ty salóny nejsou ochotni prozrazovat PIN ze 2 důvodů. 1. Kdyby zjistili PIN k prokazatelně kradenému rádiu, mají problém. Maj povinnost uvědomit PČR. Ta rádio zabaví. Největší problém by měli při zjištění toho PINu s nemožností zajištění roho rádia. Databáze si pamatuje co a kdy kdo hledal. Salón pichopitelně nechce zjišťovat PINy ke kradeným rádiů, když je to prokazatelné. Tohoto se samozřejmě nemusí obávat při rádiu z auta které prodali a pro jeho manitele. 2. Svině na tom chtějí vydělat i když PIN po nich hce zaručeně oprávněný majitel. Proč by někdo kua nemohl prodat vlastní rádio prokazatelně legálně nabité? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 před 3 minutami, jan.machalik napsal: Bolero budu zítra vyndavat ze své Laurinky, takze ano, znam puvod. Ale jak vysvetlim nekomu na netu, ze neni kradene, kdyz ho prodavam bez PIN ? O tohle mi jde. už jsem kupoval 4 rádia. A to od cca 12. lidí. Od některých se to koupit nedalo. prostě jasné šméčko. A nikdy pro mě nebyl absentující PIN podezřením. Spíš starost kde ho vzít. To jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajklGT Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Ohledne ceny viz napr. Bazos... Ne rikal mi ze radio rozebere a pin vycte z pameti (v kostce) ale jednalo se o model Audience. Jinak mas pravdu driv to tak bylo. Pokud bylo kradene mel jsi smulu. Jinak stacilo jen VIN a radio 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 24. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2017 Jen pro info. Jel jsem do Škoda Okim v Lounech, radio jsem prinesl na prodejnu i s technicakem, za minutu jsem mel pin a neplatil jsem ani korunu. Ale to jen z protekce, protoze Okimu nase firma spravuje IT.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny88 Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 Tak vkládám můj projekt ještě není dokončeno ale už je aspoň dopasováno..... co říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 (editace) No, jako nejhůř to nevypadá. Ale proč si nekoupil Bolero určené pro Octavii? To tam sedí přesně a nemáš s tím žádnou práci.... Jinak ten spodek rámečku je jak pěst na oko... Editováno: 10. leden 2018, autor: jan.machalik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beny88 Vloženo 10. leden 2018 Sdílet Vloženo 10. leden 2018 tak ještě to není hotové.... já to rádio měl zadara tak proto :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 20. leden 2018 Sdílet Vloženo 20. leden 2018 V 14. 9. 2012 na 22:58, ferda25 napsal: S tou verzí software jsi si jistý?? Jinak Joska má pravdu opravdu si spolu tyto 2 věci nerozumí. U těch HF jednotek je důležitý index a typ současného software. Je možné aktualizovat: Aktualizace HF jednotek: 5K0035730 na verzi 1030 5K0035730A na verzi 1030 5K0035730B na verzi 1030 7E0035730A na verzi 0570 7P6035730B na verzi 0570 7P6035730C na verzi 0570 7P6035730D na verzi 0570 7P6035730E na verzi 2902 7P6035730F na verzi 2902 7P6035730G na verzi 2902 Co opravuje novy FW na 7P6035730F ? Očekával jsem funkcni AVRCP ale v kombinaci s Bolerem a androidem me to nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Bude bez problémů fungovat Bolero ze Superba 2 v Octavii 2 fl? Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Fungovat bude, coz o to, ale problem je v tom, ze je vetsi, takze budes muset sehnat i ramecek ze superba a nejak ho naklonovat s rameckem z octy.... Lepsi bude sehnat Bolero z Octavie popr. z Passata/Golfa - maji rozmer jako Columbus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifanda Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Dobrý den, mám čerstvě přivezenou OII/2010 s rádiem bolero, nejde mi připojit telefon přes BT, tačítko phone pouze vypne zvuk rádia. Má s tím někdo podobné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 ano, v autě není z výroby handsfree jednotka - bluetooth.. nutné dodělat kabeláž, hf jednotku, držák hf jednotky, mikrofon, namontovat, nakodovat.. udělat lze bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifanda Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 mikrofon tam asi je, protože přes aux kabel jsem telefon zaktivoval a hovor normálně proběhnul - přes média. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 před 8 minutami, fifanda napsal: Dobrý den, mám čerstvě přivezenou OII/2010 s rádiem bolero, nejde mi připojit telefon přes BT, tačítko phone pouze vypne zvuk rádia. Má s tím někdo podobné zkušenosti? Kamarád koupil Pašíka 2013 a taky má Bolero bez HF, ale dodělanej Parot a tlačítko Phone ztlumí zvuk v rádiu. Mysleli jsme nejdřív, že to je právě tím Parotem, ale asi tedy bylo Bolero i bez BT HF už z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifanda Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 díky za info, odpoledne jedu na diagnostiku, tak zkusíme zjistit, co naistalované je a co není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 před 47 minutami, fifanda napsal: mikrofon tam asi je, protože přes aux kabel jsem telefon zaktivoval a hovor normálně proběhnul - přes média. A jsi si jisty, ze mobil nepouzival svuj mikrofon? Velice pochybuji, ze by pres AUX slo telefonovat i kdybys mikrofon v aute mel. AUX je prece pouhy stereo vstup bez vodice pro mikrofon. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Rozeber stropní lamličku a koukni jestli ne tam mimrofon. A jsstli je zapojený. Mdyžtak ho moupíš za pár stovek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 radíš mu úplné nesmysly.. nic nerozebírej, žádný mikrofon tam nemáš.. při hovoru přes aux telefon používal svůj vlastní mikrofon.. žádnou hf tam nemáš... nutné dodělat pokud o to máš zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 (editace) Milhausku, mě je u prdele co aux. Souhlasím, že tam mikrofon nebude, když tam není ani BT modul. Ale není nic jednoduššího, než povolit dva vruty a na lampu kouknout. Je to práce na 10 minut, tak ať se klidně koukne. Dodělat BT modul a kabel není zas tak složité. Ještě má jednu možnost. Vyhodit Bolero a dát tam Amundsen + (RNS 315), musel by ale koupit RNS315 s BT modulem. Některé ho nemají. Pak by stačilo dodělat jen mikrofon. Editováno: 3. Duben 2018, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 jak říkám, není nutné nic sundávat. mikfrofon tam není.. tzn. že při montáži Amundsen+ s BT je nutné taky dotáhnout kabel k mikrofonu a dát mikrofon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.