Radas1 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 V poslední době se u své octavy sem tam setkávám s problémem řazení 1rychlostního stupně a zpátečky další jdou řadit bez problému.V servise mi řekly(to je zralé na výměnu)to se mi,ale nezdá je pravda,že má nalítáno 130000km co třeba výměna oleje nebo,že by ho tam bylo málo?nezdá se mi,že by byla po smrti poněvadž táhne dobře bez prokluzu hmm fakt nevím,děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Zkus vyměnit ten převodový olej. Já jsem ho měnil při 177 000 km a řazení se zlepšilo o asi 30% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzordzi Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Súhlasí!!!!! možem to potvrdit u dvoch prípadov kde sa toto napravilo výmenou -poprípade doliatím prevodového oleja..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 no po 130 000 je podle mě docela brzo na výměnu. ale servis by měl určitě radost. N¨nebylo to auto třeba po taxikářovi? tam by to opotřebení 1 a R asi mohlo být, ale nevim no. kamoš má nalítáno přes 200t km a řadí mu to pořád krásně a bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Jsem druhý majitel ten přede mnou byl starší spíše bych řekl děda nevypadal na nějakého závodníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 zkusil bych zkontrolovat olej, pokud tam bude dostatek, tak si myslim, že výměnou za nový se to zlepší jen nepatrně, hlavně musíš dodržet správnou normu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 zkusil bych zkontrolovat olej, pokud tam bude dostatek, tak si myslim, že výměnou za nový se to zlepší jen nepatrně, hlavně musíš dodržet správnou normu Na kolik výjde výměna převodového oleje (bez práce)??- nějakého lepšího, nechtěl bych tam dávat nějaký šunt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 jsem ho sháněl narychlo, tudíž v Autodonthu jsem sehnal jeden z těch lepších Castrol (přesnou specifikaci už nevim,ale mám ještě zbytek v garáži) kde 1litr vyšel na cca 550kč, jelikož to bylo do RS, tak jsem kupoval 2 litry, samozřejmě na netu se dá sehnat podstatně levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) Castrol TAF-X 75W-90 Editováno: 14. Srpen 2008, autor: Liboro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 mě zase občas jde huř přeřadit , no spíše těžej z 5 na 4 ale ze 4 na 5 to jde v pohodě čím to muže být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Já jsem tam nalil Mogul SynTrans 75w-90 za 260 Kč/litr a jak už jsem psal, zlepšení je o asi 30%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 no mám najeto něco přes 112000 mám nechat vyměnit olej tedy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Zkus to a uvidíš, mohlo by ti to pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 dával sem liqui moly a ceny jsou 280 až 400 za litr dle prodejce. Měnil jsem asi ve 225 tis. a zlepšení tam bylo asi taky těch 25-30%. Ten co vytekl byl nahnědlej ale vypadal ještě celkem dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak dnes dojedu k baráku a chci parkovat jenže nejde zpátečka !!!! jakoby tam vůbec nebyla ... asi na popáté kdy jsem vymačknul spojku jsem onu zpátečku našel a konečně zařadil.... poslední týden pozoruji, že se mi občas hůře řadí z jedničky dvojka.... no, asi se něco sere ... nevíte jestli jen vyměnit doživotní náplň olejovou nebo nechat dle šablon seřídit ??? díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krs Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 podobny problem je aj u mna,,,,zaradim stvorku dost tazko,,,,najhorsie na tom je,ze neviem presny pocet km,pretoze pravdepodobne boli stiahnute.....ako sa da zistit,ci mam dostatok oleja v prevodovke,treba s tym ist do servisu,alebo sa to da aj doma? dakujem za odpoved..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.