Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Vážení,mám dotaz ohledně českých výfuků TYLL vyráběných někde u Kolína.Byly mi doporučeny jako docela kvalitní a celkem i levné/hlavně ne BERU a polské/-rada servisu.Originální se mi zdají drahé - fabie 1.2htp/střední a zadní díl/.

Vloženo

střední díl cca 1300-1400 a zadní 1700-1800,-. Tyll má na svých stránkách e-shop. Na fabii nevím, ale měl jsem Tyll na felicii a vydržel stejně jako originál nebo Bosal, takže cca 4 roky (zadní díl)

Vloženo

Měl jsem Tyll na Felicii, táta ho má taky ještě pořád na felicii, já ho mám teď na oktě a všude zatím drží super a to ho má táta asi už 5 let. Na Tyll nedám dopustit. :)

Vloženo

Zadní díl výfuku na Fábii 1,4 mpi za 1114 kč. i s dph.

WWW.SUPERAUTODÍLY.cz

Vloženo
Měl jsem Tyll na Felicii, táta ho má taky ještě pořád na felicii, já ho mám teď na oktě a všude zatím drží super a to ho má táta asi už 5 let. Na Tyll nedám dopustit. :)

Díky,stačí-zítra objednávám přes AutoKelly :)

Vloženo (editace)

asi mas hodne penez :)

mam to same za 2265,- s dokladem zarukou ( KELLY 2800 ) spony nejsou problem prihodit

to jeste nepocitam slevu 5% z ceny bez DPH

Editováno: , autor: jELDA
Vloženo

jELDA: sorry, ale ten e-shop celkem k ničemu :wallbash: chtěl sem najít motorek stěračů a nic... tak buď ho tam nemáš nebo to nebere ty slova.. zkoušel sem x slovíček a nic...

Vloženo (editace)

souhlas s Dakiem, mě to taky nenašlo vůbec nic :feve: ale je tam poznámka, že vyhledávání dílů podle značky a typu je v současné době nefunkčí

Editováno: , autor: pitrs78
Vloženo

už jsem na to přišel! Hledal jsem "vzduchový filtr" a teď jsem přišel na to, že to chce napsat jen "filtr". Tak sorry, teď už vím ;)

akorát jsme trochu odjeli od tématu :)

Vloženo (editace)

je to ve fazi kdy se to plni informacema ... je to fakt pakarna .. ale az to bude melo by to byt vse bez problemu

Editováno: , autor: jELDA
Vloženo
je to ve fazi kdy se to plni informacema ... je to fakt pakarna .. ale az to bude melo by to byt vse bez problemu

Až ti to bude fungovat na 100% tak potom něco nabízej.Když odečtu poštovné,tak jsem zase tolik neprodělal.Nehledě,že to mám v místě a řešení případné reklamace není problém a náklady navíc! :p

Vloženo
Až ti to bude fungovat na 100% tak potom něco nabízej.Když odečtu poštovné,tak jsem zase tolik neprodělal.Nehledě,že to mám v místě a řešení případné reklamace není problém a náklady navíc! :p

nemam slov , hlavne aby jsi dostal tyll a ne starline :feve:

s dopravou k tobe cca 2310 :) takze si prodelal akorat 500 kč ale tak kdyz na to mas neni problem :p

jsem rad ze mas starost o e-shop a neboj nebude to dlouho trvat a bude to ok :)

co se tyce reklamace ....prodali jsme jich docela dost a zatim zadna :) doufam ze budes mit stejne zkusenosti :)

Vloženo
nemam slov , hlavne aby jsi dostal tyll a ne starline :feve:

s dopravou k tobe cca 2310 :) takze si prodelal akorat 500 kč ale tak kdyz na to mas neni problem :p

jsem rad ze mas starost o e-shop a neboj nebude to dlouho trvat a bude to ok :)

co se tyce reklamace ....prodali jsme jich docela dost a zatim zadna :) doufam ze budes mit stejne zkusenosti :)

Máš o mne moc zbytečných starostí - každý chválí svojí kupku hnoje,že?

Vloženo
Máš o mne moc zbytečných starostí - každý chválí svojí kupku hnoje,že?

to sis zas nefandi jen jsem ti chtel usetrit nejaky prasule :)

ale je to tvoje volba , kdyz jich je dost neni co resit .

hlavne jestli jsi dostal TYLL ;):feve:

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, koupil jsem výfuk od TYLLU pro Fábku 1,4 16V 74kw - VÝFUK byl s nápisem pro 55kw i 74kw ale pokud se podívám na originální má koncovku o něco větší. Má to smysl řešit?

Děkuji za info.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...