Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vážení,mám dotaz ohledně českých výfuků TYLL vyráběných někde u Kolína.Byly mi doporučeny jako docela kvalitní a celkem i levné/hlavně ne BERU a polské/-rada servisu.Originální se mi zdají drahé - fabie 1.2htp/střední a zadní díl/.

jen ta pro info, co stojí zadní díl Tyll a origo?

• Autor
jen ta pro info, co stojí zadní díl Tyll a origo?

TYLL cca1800,origo nevím-/strašili mně až 4500/ale ověřené to nemám..

střední díl cca 1300-1400 a zadní 1700-1800,-. Tyll má na svých stránkách e-shop. Na fabii nevím, ale měl jsem Tyll na felicii a vydržel stejně jako originál nebo Bosal, takže cca 4 roky (zadní díl)

Měl jsem Tyll na Felicii, táta ho má taky ještě pořád na felicii, já ho mám teď na oktě a všude zatím drží super a to ho má táta asi už 5 let. Na Tyll nedám dopustit. :)

Zadní díl výfuku na Fábii 1,4 mpi za 1114 kč. i s dph.

WWW.SUPERAUTODÍLY.cz

• Autor
Měl jsem Tyll na Felicii, táta ho má taky ještě pořád na felicii, já ho mám teď na oktě a všude zatím drží super a to ho má táta asi už 5 let. Na Tyll nedám dopustit. :)

Díky,stačí-zítra objednávám přes AutoKelly :)

Autokelly ???

co ti nabidli jestli mohu vedet ?

• Autor
Autokelly ???

co ti nabidli jestli mohu vedet ?

Krátká fabie 1.2htp stř.díl cca 1000,zadní 1800 + svorky /TYLL/- jinak celý výrobní sortiment

asi mas hodne penez :)

mam to same za 2265,- s dokladem zarukou ( KELLY 2800 ) spony nejsou problem prihodit

to jeste nepocitam slevu 5% z ceny bez DPH

Upraveno od jELDA

jELDA: sorry, ale ten e-shop celkem k ničemu :wallbash: chtěl sem najít motorek stěračů a nic... tak buď ho tam nemáš nebo to nebere ty slova.. zkoušel sem x slovíček a nic...

souhlas s Dakiem, mě to taky nenašlo vůbec nic :feve: ale je tam poznámka, že vyhledávání dílů podle značky a typu je v současné době nefunkčí

Upraveno od pitrs78

stacini napsat : motorek :))

souhlas s Dakiem, mě to taky nenašlo vůbec nic :feve:

co jsi hledal ?

už jsem na to přišel! Hledal jsem "vzduchový filtr" a teď jsem přišel na to, že to chce napsat jen "filtr". Tak sorry, teď už vím ;)

akorát jsme trochu odjeli od tématu :)

je to ve fazi kdy se to plni informacema ... je to fakt pakarna .. ale az to bude melo by to byt vse bez problemu

Upraveno od jELDA

jj, už to je vyřešeno :palec2:

• Autor
je to ve fazi kdy se to plni informacema ... je to fakt pakarna .. ale az to bude melo by to byt vse bez problemu

Až ti to bude fungovat na 100% tak potom něco nabízej.Když odečtu poštovné,tak jsem zase tolik neprodělal.Nehledě,že to mám v místě a řešení případné reklamace není problém a náklady navíc! :p

Až ti to bude fungovat na 100% tak potom něco nabízej.Když odečtu poštovné,tak jsem zase tolik neprodělal.Nehledě,že to mám v místě a řešení případné reklamace není problém a náklady navíc! :p

nemam slov , hlavne aby jsi dostal tyll a ne starline :feve:

s dopravou k tobe cca 2310 :) takze si prodelal akorat 500 kč ale tak kdyz na to mas neni problem :p

jsem rad ze mas starost o e-shop a neboj nebude to dlouho trvat a bude to ok :)

co se tyce reklamace ....prodali jsme jich docela dost a zatim zadna :) doufam ze budes mit stejne zkusenosti :)

• Autor
nemam slov , hlavne aby jsi dostal tyll a ne starline :feve:

s dopravou k tobe cca 2310 :) takze si prodelal akorat 500 kč ale tak kdyz na to mas neni problem :p

jsem rad ze mas starost o e-shop a neboj nebude to dlouho trvat a bude to ok :)

co se tyce reklamace ....prodali jsme jich docela dost a zatim zadna :) doufam ze budes mit stejne zkusenosti :)

Máš o mne moc zbytečných starostí - každý chválí svojí kupku hnoje,že?

Máš o mne moc zbytečných starostí - každý chválí svojí kupku hnoje,že?

to sis zas nefandi jen jsem ti chtel usetrit nejaky prasule :)

ale je to tvoje volba , kdyz jich je dost neni co resit .

hlavne jestli jsi dostal TYLL ;):feve:

• 5 měsíců později...

Ahoj, koupil jsem výfuk od TYLLU pro Fábku 1,4 16V 74kw - VÝFUK byl s nápisem pro 55kw i 74kw ale pokud se podívám na originální má koncovku o něco větší. Má to smysl řešit?

Děkuji za info.

přesun do motoru, co ma vejfuk spolecnyho s podvozkem?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.