Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to hrábě fernetti - jasný beru ty DVD všechny.

Se tam určitě uvidíme pokud se nestane něco, co není v plánu :palec2:

Bude ze mě malinká PPL-ka RZ od pentadiuse tam a DVD od tebe zpátky !!!

tak dovolená dopadla...takže jeduuuuuu :)

• Autor

najmis: to je taky jedině dobře :)

Tak u nás je to špatný, opravdu nedorazíme, moc mě to mrzí :(

Já jsem letos chtěl opravdu přijet, protože jsem se chtěl podívat do Doks, ale vlezla mi do toho zase práce

• Autor

Janina: jo, bohužel už si mi to psala.. :feve: tak snad na jaře! jinak se doufám uvidíme min. na srazu skodahome v Chabrech!!! pokud ne dřív! ;)

Standis: to je škoda, ale práce je práce :feve:

Snad bych to ukecal, abych mohl jít dřív a přijel bych aspoň na chvilku odpoledne

Přijel bych se podívat asi v pátek večer,budete tam někdo?

• Autor

my jedem už v pátek, dorazíme cca v 6-7 - záleží jak se slezem v Turnově :D

To záleží na tom, jak rychle mole.first složí zkoušku, sbalí do batůžku pesana, vymotá se z Prahy a přiveze vlajku.... lol Ale myslím, že pátek večer bude nejlepší. Hledej modro-bílou vlajku, bude vlát někde u chatek ;)

To Janina: to je škoda, těšil jsem se na vás a na dustyho

To Najmis: viz Dakie :p

• Autor

mole.first složí zkoušku a slečna prezidentová na něho už bude čekat nedočkavě před školou v plné polní! dokonce i s Falcem na zadních sedačkách :p a pak ihned vyráží směr Doubrava (nebo Doubí) a tam nechá pesa a vyráží směr Turnov - autobusové nádraží :)

Dle rozkazu...! Akorát bude žena ve škole dýl než já, tak autem bude muset přicválat Falco a sorry, ale ten řídí fakt blbě... Hlavně došáhnout na brzdu má trochu problém, taky moc neřadí. Vlastně vůbec... Asi zůstanu u původního plánu B)

• Autor

aha, změna plánu jo? :kuk: ještě v neděli to bylo tak jak sem psal já :)

No jo, to máme asi každej jiný informace. Zeptej se ženy, tak to všechno ví a organizuje :p

Tak kluci, protože EDT najíždí už v pátek, nemohu zůstat pozadu a dorazíme s foromenkou taky už v pátek, doufám, že ještě za světla. :)

Upraveno od foromen

• Autor

oooh, tak to je velmi dobrá zpráva!!!

Já také dorazím už v Pátek, k večeru ;) Sice už ne octou ale jedu se podívat na auta a za kamarády -_-

Tak u nás je to špatný, opravdu nedorazíme, moc mě to mrzí :(

2 Janina: ty pocity znám :(

2 all: budu se snažit na Vás nemyslet :D

To záleží na tom, jak rychle mole.first složí zkoušku, sbalí do batůžku pesana, vymotá se z Prahy a přiveze vlajku....

Pesana vemte sebou !!! Aspoň nebudou mladý hrábě tolik otravovat !!! To by sme se mohli někde po cestě z Prahy potkat pokud by to šlo po D1 dobře ???

Hrábě, asi budem brát naší pesu, tak se budou mít čím bavit. :)

• Autor

prezident nebere pesa z jistých důvodů a celkem to chápu.. víme všichni jak dopadl na Vyskři Dasty... :feve:

frenky: budem tě očekávat, přijď k nám k chatkám, bude u nás viset modro-bílá vlajka ;)

vypada to ze na posledni chvili bude volno, nemam chatku vlastne vubec nic. Kdo jede uz v Pa?

jedu na 80% už v pátek, spát budu asi ve stanu:)...a už se mooooc těším -_-

• Autor

v pátek jedou všici z EDT + Hrábě a tak dále.. ;) Budem jen rádi, když dorazíš taky, Ol@fe! ;)

lukyssek, se tam určitě potkáme!!! taky už se těšíííííííííííííííím

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.