Září 8, 200817 r Se tam určitě uvidíme pokud se nestane něco, co není v plánu Bude ze mě malinká PPL-ka RZ od pentadiuse tam a DVD od tebe zpátky !!!
Září 9, 200817 r Já jsem letos chtěl opravdu přijet, protože jsem se chtěl podívat do Doks, ale vlezla mi do toho zase práce
Září 9, 200817 r Autor Janina: jo, bohužel už si mi to psala.. tak snad na jaře! jinak se doufám uvidíme min. na srazu skodahome v Chabrech!!! pokud ne dřív! Standis: to je škoda, ale práce je práce
Září 9, 200817 r To záleží na tom, jak rychle mole.first složí zkoušku, sbalí do batůžku pesana, vymotá se z Prahy a přiveze vlajku.... Ale myslím, že pátek večer bude nejlepší. Hledej modro-bílou vlajku, bude vlát někde u chatek To Janina: to je škoda, těšil jsem se na vás a na dustyho To Najmis: viz Dakie
Září 9, 200817 r Autor mole.first složí zkoušku a slečna prezidentová na něho už bude čekat nedočkavě před školou v plné polní! dokonce i s Falcem na zadních sedačkách a pak ihned vyráží směr Doubrava (nebo Doubí) a tam nechá pesa a vyráží směr Turnov - autobusové nádraží
Září 9, 200817 r Dle rozkazu...! Akorát bude žena ve škole dýl než já, tak autem bude muset přicválat Falco a sorry, ale ten řídí fakt blbě... Hlavně došáhnout na brzdu má trochu problém, taky moc neřadí. Vlastně vůbec... Asi zůstanu u původního plánu
Září 9, 200817 r No jo, to máme asi každej jiný informace. Zeptej se ženy, tak to všechno ví a organizuje
Září 9, 200817 r Tak kluci, protože EDT najíždí už v pátek, nemohu zůstat pozadu a dorazíme s foromenkou taky už v pátek, doufám, že ještě za světla. Upraveno Září 9, 200817 r od foromen
Září 10, 200817 r Já také dorazím už v Pátek, k večeru Sice už ne octou ale jedu se podívat na auta a za kamarády
Září 10, 200817 r Tak u nás je to špatný, opravdu nedorazíme, moc mě to mrzí 2 Janina: ty pocity znám 2 all: budu se snažit na Vás nemyslet
Září 10, 200817 r To záleží na tom, jak rychle mole.first složí zkoušku, sbalí do batůžku pesana, vymotá se z Prahy a přiveze vlajku.... Pesana vemte sebou !!! Aspoň nebudou mladý hrábě tolik otravovat !!! To by sme se mohli někde po cestě z Prahy potkat pokud by to šlo po D1 dobře ???
Září 10, 200817 r Autor prezident nebere pesa z jistých důvodů a celkem to chápu.. víme všichni jak dopadl na Vyskři Dasty... frenky: budem tě očekávat, přijď k nám k chatkám, bude u nás viset modro-bílá vlajka
Září 10, 200817 r vypada to ze na posledni chvili bude volno, nemam chatku vlastne vubec nic. Kdo jede uz v Pa?
Září 10, 200817 r Autor v pátek jedou všici z EDT + Hrábě a tak dále.. Budem jen rádi, když dorazíš taky, Ol@fe! lukyssek, se tam určitě potkáme!!! taky už se těšíííííííííííííííím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.