Gonzalles Vloženo 27. Srpen 2008 Vloženo 27. Srpen 2008 Zdravím. Nemá někdo z vás nějakou spolehlivou metodu jak dostat ty zaschlé mušky a podobný hmyz z čelního skla, nárazníku a zpětných zrcátek? Vždycky to drhnu jak idiot a vůbec se jim dolů nechce. Dík za každou radu. Citovat
Marek Vloženo 27. Srpen 2008 Vloženo 27. Srpen 2008 Někdo tu už psal něco o octový vodě...jinak na nárazník se dá koupit takovej přípravek....někde ho možná ještě v garáži mám..... Citovat
HONZA83 Vloženo 27. Srpen 2008 Vloženo 27. Srpen 2008 je pár možností: ta nejjednodušší bez námahy je zajet do myčky, kartáče to spolehlivě odstraní, pokud to chceš dělat ručně, tak si kup normální odstraňovač hmyzu a houbičku s hrubším povrchem a jedeš pokud ovšem toto nechceš dělat každý týden a nechat tam pracky, doporučuji vždy např. ob 2 umytí navoskovat káru směsí tvrdého vosku s leštěnkou a se silikonovým olejem, auto je pak nablýskané, zároveň ochráněné proti vodě a při dalším mytí, jdou všechny nečistoty krásně lehce dolů, aplikace této směsi vydrží dle poměru mísení cca 5 umytí Citovat
KaJe Vloženo 27. Srpen 2008 Vloženo 27. Srpen 2008 Já to myji silonkami a nemůžu si to vynachválit. Jinak téma o tom již tady je - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=silonka Citovat
baurak Vloženo 27. Srpen 2008 Vloženo 27. Srpen 2008 odstranovac na hmyz je jistot ale s tou houbickou bych to nedelal odre to lak. Citovat
Martyp Vloženo 28. Srpen 2008 Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Presne jak pise baurak..Odstranovac na hmyz..Opravdu dobre funguje od SONAXu..Pak wapkou a normalne samponem na auto a klasickou houbou..Nicim hrubsim bych se do toho nepoustel!!!Jinak to bude dodrbany,jak prase!! EDIT: Jo ted mi to doteklo..Ze je rec o prednim skle...Tak na to bohate staci jarova voda a hruba houba primo na cisteni skel,nebo houpicka na nadobi...Chvilka prace a je to dole.. Jinak samozrejme,to co jsem napsal vyse,taktez plati.. Editováno: 28. Srpen 2008, autor: Martyp Citovat
danone Vloženo 28. Srpen 2008 Vloženo 28. Srpen 2008 treba jazdit pomalsie a po hmyze ani stopa.......ja som sa vzdy cudoval ze spoluziaci na 105kach nemali ani musku a ja celi predok zadrbany Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.