Miloš Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) Je tu někdo z okolí Chomutova nebo Mostu? Nedáme někde sraz na pokec o škoda věcičkách? Editováno: 1. Září 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) Sice ne přímo Chomutov, ale těch cca 50 km si třeba zajedu :-) Pokud to tedy nejni jen pro OII.... Editováno: 1. Září 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 (editace) No já nemám samozřejmě problém někam zajet, ale trápí mě čas a tak pro mne je lépe to okolí. Jinak samozřejmě Ústí a kluci je OK. Ale na pivko nebo kolu trochu z ruky. Samo je to i pro ostatní škodováky!!!! Editováno: 1. Září 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 já si myslím, že vzádlenosti do 75 km se daj ... loni v listopadu jsme se s klukama od nás z Ústí a Děčína sešli na odpoledne do jedný restaurace... a bylo to fajn! ale obávám se, že 8 lidi do CV nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 2. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Tak samo, když se to domluví předem na sobotní odpoledne, tak to není problém. 75 Km je jak nic. Ale v týdnu - no nevím nevím. Aby 8 nebo i jiný počet lidí jezdilo do CV nějak z dálky je nesmysl, to je jasné. Nic tak úžasného tady zase nemáme - i když ten Kamenčák v létě, nebo pro milovníky bikingu to zas není až tak špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 určitě o víkendu... v týdnu je to nereálné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 ja vohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 no když bude dobrej termin tak bych taky přijel(zavzpomínat si na školní léta... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 kluci snad vám to nebude proti srsti, když vás požádám, aby jste navštivili toto vlákno tam to dáme dohromady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 3. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Samozřejmě že není problém snad se dohromadíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Docela by me zajimalo kolik je tu Chomutovaku? Bylo by fajn nekdy udelat Chomutovsky SRAZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Docela by me zajimalo kolik je tu Chomutovaku? Bylo by fajn nekdy udelat Chomutovsky SRAZ... Ahoj já jsem 16,26km od CV tak není problém někam přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) Mám stejný názor - kolik je tu CV-aků. Takže zatím: Miloš sejvi alzbetka Woodmen a kdo jestě? Ozvěte se ...... Přidáme do seznamu a pak se uvidí, co se dá podniknout! Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Mám stejný názor - kolik je tu CV-aků.Takže zatím: Miloš sejvi alzbetka a kdo jestě? Ozvěte se ...... Přidáme do seznamu a pak se uvidí, co se dá podniknout! My jsme dva ještě Woodmen to je muj bratr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 OK sorry, upravuji A již jsme 4!! Tak kdo další?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 nevíte ještě o někom? Když tak zkontaktujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Behem dne projedu forum a uvidim zda nekoho jeste nenajdu... Jedine Milos to dokaze zorganozovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Díky,díky, díky. Snad se nám něco povede spáchat. Již jsem to zkoušel jednou, ale teď to vypadá nadějně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 4 to je dobré to by jste se vešli ke mě na dvorek. Termín bych dal tuto sobotu maj mi dovest uhlí no a potom mužem pokecat o těch plechovejch miláčcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Koukám, že potřebuješ brygádníky.To taky není problém, ale musíš dát vědět dopředu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Koukám, že potřebuješ brygádníky.To taky není problém, ale musíš dát vědět dopředu!! To byla legrace ale dík. No a na kdy to asi plánuješ ten minisrazik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Jeste by to chtelo nekoho sehnat, kazdopadne dejte termin dopredu at se muzu podle toho zaridit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Pokud by Vám nevadila přítomnost FII a to že to mám cca 50 kiláčků tak bych se třeba přidal.....pokud bude dobrej termín....dost makám...takže je potřeba to vedět trochu dopředu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Pokud by Vám nevadila přítomnost FII a to že to mám cca 50 kiláčků tak bych se třeba přidal.....pokud bude dobrej termín....dost makám...takže je potřeba to vedět trochu dopředu... To ja taky makám a mám fabii 1 a mužem určit nějake misto tak na pul cesty mě je taky jedno kam pojedu a od kud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Ostrov...a uhlí je můj kamarád :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.