Přejít na obsah

Blacky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3 282
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Blacky

  1. To už je ale představený ne?
  2. No a pak bude důlezity jak rychly a odolny auto kdo má. Takze sup koupit poradny SUV s radlici .)
  3. Ne nemá. Jeto popsané nahoře. Senzory se po připojení vozejku vypnou. Pokud to teda má zapojené spravně, jak výrobce nařizuje.
  4. Cauky. Koukám všechno při starym tady
  5. Já mel Kleber Krisalp. A noo. Jel sem je 3 roky, pak dalsi 3 roky na dalsim aute. Vzorek porad maj jako nove, ale nesedej. Takze pokud to ma Kleber s letnima stejny, tak ti prezijou auto, na jezdeni v nedeli na hritov a v patek do kauflandu pujdou, ale krouhnout stim zatacku bych se bal.
  6. Rozhodne musi jit lehce tocit volantem. skora az moc preposilovany to je. Musis to zvladnout jednim prstem. Taakze tlak, vzorek, geometrie, čepy, řízení, posilovac. To vše zkontroluj.
  7. JJ to je videt. auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  8. A nejhoší jsou trpaslíci. Ty vlezou všude.
  9. YO to je princip denniho sviceni. Je to pouze na jizdu za nesnizene viditelnosti, takze na budiky vidis. Jakmile je snizena viditlenost i prez den, tak mas povinnost rosvitit standardni osvetleni vozu, coz hodne ridicu-pitomcu nedela a pak se desne divej, ze jim nekdo vleti do zadku
  10. Děla to uz hromady aut. Me to dela i u MINI. Pri rychlosti nad 90km/h mi to zasere pulku bocnich oken na obou stranach. u Roomstera to tak hrozne neni (asi vetsi hrana sloupku).
  11. Aha. Mno srouby na ALU bejvaj jiny. Maji jinej kuzel aby dosedl na plochu kola. Bezpecnostni srouby maji jinou hlavu ( ale obvykle stejne sirokou), do ktery se vlozi orech klice, ale to vsechno se vejde. Ty mas teda jeste neco jinyho.
  12. Tu značku neznám. Jak myslíš, ze jsou široký? Jako ze je neprostřčíš kolem, abys ho zasrouboval do naboje? A je mala dira na zavit, nebo na tělo šroubu? to je nějaký divný.
  13. Sikula. Kdyz by sis koupil tazny, tak bys to mel zadara.
  14. Pánové prosím o trošku respektu. Dick to nemyslel zle, tak jirko nebud paranoidní. Zajeď tam, zjisti jak to je, pak poreferuj. Pak to můžeme dát někam, kde se to hodí s přesnými informacemi a tady to smaznem.
  15. No to by vedel Ekkar, ale myslim, ze puvodne to bylo nejaka bila zakladni. Candy je uz jina. Navic se delali ruzny "super" bile. Ale klasika, vzroztla poptavka, tak rostla i cena. )
  16. Noo bila je hit uz nekolik let. Resp. byl. Ted uz to opadava. Ale auto je pekne.
  17. Blacky

    Alu kola

    Mnoo taky bych dal 16´´. Bubny neni problem, nastrikas je barvou (cernou, stribrnou, cervenou, zlutou) a bude.
  18. Blacky

    Alu kola

    Mnoo ty MAM chci dat na svy auto na pristi zimu. Libi se mi vic.
  19. Ano popsal jsi to presne. V tehle motorizaci ma rad tak 100-110 km/h, tak se dostanes se spotrebou k 6l. Je to proste auto na okresky. Nalozis rodinu a jedes za babickou, nebo po krasach ceskeho kraje. Na dalnici se da, do chorvatska dojede, ale v klidu, nebo holt za 8-9l, coz ale taky neni velky peklo. Z krizovatky umi "vystrelit", ale rychle mu dochazi dech. Neni problem tak nasazet 1-2-3-4-5 na 200 metrech. JJ svoje vlakno zaloz. Drzim palce, at je to bez zavad a hlavne zabava pro tebe i rodinku.
  20. Motor maji oba stejny. Tu obratnost fabky asi myslel tak, ze je lehci. Mnoo vzhledem k detem bych taky bral Roomstera. Vzadu je to fakt bude bavit. Navic do kufru nacpes neuveritelny veci. A pokud je ta fabka kratka, tak vubec neni co resit. Combi je uz srovnatelnejsi. S kratkou fabii ale zase manzelka lip zaparkuje, lehcejc se to meje a kola na strechu se daji dat i bez zidle.
  21. Mnoo manzelka je blondyna a umi ji pred policajtama jeste lip zahrat. Zatim vim o jednom pripadu, kdy ji menili zarovku cajti. Skoda, ze nebyla ata odvazna, aby si je u toho i vyfotila
  22. Teoreticky to jde vsude. Zavisi na hmotnosti dveri a umisteni vzper. Podle toho musis dat silne a dlouhe pruziny. U tezkych dveri to neumerne zatezuje uchyceni vzper i panty. Nevim, ze byto nekdo na Y odzkousel. Tak treba budes ty prukopnik.
  23. Sobe setris, ale to servis nezajima
×
×
  • Vytvořit nový...