alzbetka Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Ostrov...a uhlí je můj kamarád :-) dělaš tam v uhelnejch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Máš SZ to je co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 No poslaná zpráva tady z fora, ale jen pro tebe, aby jsma tady nezaplavovali téma...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Samo, že jsou všichni zváni bez vyjímky typu cars!!! Přesný termín udám co nejdříve!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Samo, že jsou všichni zváni bez vyjímky typu cars!!!Přesný termín udám co nejdříve!!! cUES hlasi se dalsi na nejakej ten mini srazik... Sice jsem tu na foru novej ale aspn mi nekdo poradi nejaky figle na fabuli. Nemam to daleko jsem primo z CV tAk kdyz tak mi nekdo poslete zpravu nebo kontaktujte primo na tel 605901805 diky tesims e az poznam nejaky ty ksichtiky od sud a tenhle smajl se na cv sraz hodi ma bavry chomutovske vklajky bila modra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Akorat tento vikend to urcite nepujde jedine v nedeli ve ctvrtek jsem v chocni nebo kd e jedu tam rpo naves to je na celej den , v patek odjizdim na par dni do melnika.. takze az v nedeli nebo v tydnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 No super další, tak již to nějak spácháme!! Dám vědět kdy a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 si zakládáš vlastní buňku abys už nemusel jezdit k nám jo? Ty si ale wošklivej.. Uděláme CV plus UL v Mostě na Hněvíně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 No Hněvín není špatný nápad...dají se tam dělat pěkné fotečky...ale snad nebude sníh abysme se tam vyškrábali..já to taky nemám daleko..otázka zní kdy:-) jen pro inspiraci nějaké fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 pak můžeme dát oběd a zajet do skanzenu do Jirkova ne indiány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Nebo bližší skanzen je v Chánově :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 ten je moc vokoukanej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Sraz na Hnevine neni spatny napad! Cim vic lidi, tim lip - at je nas co nejvice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 nevím kde to je ale jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 takhle by vypadal ten sraz u mě na dvoře ale Hněvín vede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 takhle by vypadal ten sraz u mě na dvoře ale Hněvín vede Na hnevin kdyz mrzne? To tam moc prosypane nebude.. to skoncime tak akorat v prikope. A moje autiko uslysite z dalky.. neco tam skripe a vrze . Snad to dam do kupy.. nebo pak budu ambri ladis . vriskot tesim sena to kdy to vymyslite Dobrej by byl sraz v cv.. A pak ject treba na letiste v brezne pro ty co nejsou z cv je to placek cca 400m rovinka daj se tam dat sprinty... nebo jhizda zrucnosti a nebo kdyz bude snih tak se tam da docela vyradit a nerozflakat auto tak to nejak vymyslete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Na hnevin kdyz mrzne? To tam moc prosypane nebude.. to skoncime tak akorat v prikope. A moje autiko uslysite z dalky.. neco tam skripe a vrze . Snad to dam do kupy.. nebo pak budu ambri ladis . vriskot tesim sena to kdy to vymyslite Dobrej by byl sraz v cv.. A pak ject treba na letiste v brezne pro ty co nejsou z cv je to placek cca 400m rovinka daj se tam dat sprinty... nebo jhizda zrucnosti a nebo kdyz bude snih tak se tam da docela vyradit a nerozflakat auto tak to nejak vymyslete a co misto obeda dat pivaky a jeste jedne dotaz je tu nekdo s cv co umi vymenit silent blok na fabii? Nebo ze bych se s nekym domluvil na srazu?? Kazdou odpoved a radu ocenim diky Ale abyste mi neujeli jak tak na to koukam sama OI a FRS a ja jen 74 kw:) CHOMUTOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 a co misto obeda dat pivaky a jeste jedne dotaz je tu nekdo s cv co umi vymenit silent blok na fabii? Nebo ze bych se s nekym domluvil na srazu?? Kazdou odpoved a radu ocenim diky Ale abyste mi neujeli jak tak na to koukam sama OI a FRS a ja jen 74 kw:) CHOMUTOV Bud v klidu ja mam 50kw stači to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 A na kdy to vidíte? Sraz je pro všechny..já můžu buď 51kW nebo 81kW...Březno není špatný,ale asi tam bude dost plno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 3. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 To Superfatty: to víš musím se snažit, ale k vám zajedu vždy velmi rád. Jo Hněvín - prima,prima nápad! Souhlas a teď zbývá už je termín. Víkend 13-14.12. je pasé, mám toho již tolik, že nevím co dříve. Jedině v týdnu nebo poslední víkend před vánoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Tak já už vím že nebudu moci se někde "srazit"....když to nejde toho 13-14....pak už mi to nevychází a v týdnu makám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Pred Vanoci radsi ne, to bude VELKA honicka... A co tento vikend, treba v nedeli 7.12.08, nebo nejaky pracovni den v pristim tydnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 taky se přiklaním k tomuto víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 taky se přiklaním k tomuto víkendu Tak sem hodte nekdo anketu kdy?Ja jsme o tomto vikendu pryc a vtydnu mohu skoro kdykoliv. HODTE SEM ANKTE S DATAMA A AT SE VESLEE HLASUJE .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.