sejvi Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Diky Kibi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Tak to ja gratuluji kdy to pujdem zapít ,to já si pohárek koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Alzbetko v Chabrech si nejaky poharek pujcime... Jeste musime poradne poresit ten sraz v Chabrech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Tak co to pořešít v neděli u mě že by jste přijely na kávu nebo Ušak jak chcete je mi to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 jasný kluci, domluvu to chce - já už si vzal na ten termín dovču ...jen v tu neděli jsem v práci, tak na spicha nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 A kdy mas Kibi volno? Chce se sejit v kompletnim slozeni, tedy vsichni co do Chabru pojedou. Klidne muzeme nekdy v tydnu treba kolem 17:00h (pondeli, utery, streda...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 jasny musíme se sejit všichni to je pravda tak až bude mít organ Kibi volno tak to bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Michal @ Radek: určitě dáme spicha všichni...volno mám Pondělí Uterý Středa a pak až Sobota - tuhle neděli se domluvíme, musim na STK a zařídit pár blbostí, tak jeden den určitě budu plonkovej a nechci slibovat a pak nedorazit...ale na tuty příští týden domluvíme ty Chabry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Tak co se sejit v pondeli 21.09.09 v 17:00h na Usaku..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Tak co se sejit v pondeli 21.09.09 v 17:00h na Usaku..? To nezní špatně, jen si to musím dát do poznámek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 OK Jestli vsem vyhovuje tento termin, tak to zde potvrdte... V pondeli 21.09.09 v 17:00h sraz na Usaku. Odkaz na mapu kde se bude konat sraz: Motorest Ušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Já dorazím ale o něco později Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 OK Alzbetko pockame na Tebe, hlavne kdyz dorazis . Jo a nezapomen vzit sebou plan strategickych mist v kempu, musime vybrat chatku ze ktere budeme mit nejlepsi vyhled na bojiste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Otázka je jestli nás tam pustěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Vse v pondeli domluvime... Tady na foru jsou spioni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Hele jak igelit fobie.. to byl tuzing ¨Igelitem je hezek od va sze jset si sdoupli srazek na podneli ale ja jsem, presd ytden zabitej . Mam volne jen vikendy.. a ty mi tddv vyplnuje ten tuning co jel se mnou na hradec .Takze nevim v pondeli asi nci nebude.. al ena ty chabry chci ject take.. kdz to vyjde a nevleze mi do toho nic.. v nejhrosim bych se tma za vama nejak dokloptal Ps alzbetko dnes jedu pro zadni dvere bude po igelitu jestli hces tak si jer pak prijedu vymenit k tobe do garaze aby ti tam zas pribil nejakej dil ode mne tAK SE MEJTE JKEDU NA VINOBRANI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 ahoj kolegáčkové, jestli mi to vyjde, tak se na ušáku taky zastavím..... vůbec nevím jak dopadnu-zítra se ženíííímmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Uprimnou soustrast a hodne stesti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 ahoj kolegáčkové,jestli mi to vyjde, tak se na ušáku taky zastavím..... vůbec nevím jak dopadnu-zítra se ženíííímmmmm A bodře ti tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Takze DNESKA od 17:00h na Usaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Tak chvilku po pátý jsme tam...mladá přijede v pět teprve z práce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Ja ted prisle z fachu tkaze nez se vykoupu a dojedu tam tka je po srazu.. snad to stihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Tak jsi to nestihl... Uz jsme vsichni doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Ladis :kde jsi koupil klávesnici? u čínanu za čista?nějak ti blbne reklamuj to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Kibi : že mi to ale mastí z kopce co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.