alzbetka Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Tak co jarni sraz? Koumaci po zime?Co pristi vikend tedy prvni Dubnovy vikend?Sobota ci nedele? A kde ? Usak ci letiste?Navic v pondeli pak jsou velikonoce takze vetsina nemusi nikam do prace co vy na to nejaky navrhy?Koukej te to tady ozivit vy mrtvolaci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 ja souhlasim s Ladisem kdy bude neco jak rika Ladis dal bych to prvni vikend v Prosinci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 TAK MRTVOLY KOUKEJ TE SE PROBRAT ZE Z IMNIHO SPANKU A DEJTE DATUM NASEHO PRVNIHO CV A OKOLI SRAZU? Ideal by byl u alzbetky Velka zahrada pergola Ael lepsi bude usak ci lčtiste brezno.. nejakej vikend.. nejakej napad? No tak co bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Ládis má pravdu s tím srazem,je tu mrtvo a ten sraz by se mněl uskutečnit!Dej te někdo návrh kdy já dělám na šichty to je menší problém,ale domluvit se můžeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 mě je jedno kdy to bude ale už by se mohlo něco spachat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 na black sraz jsem mohli jet taky s našima černýma kráskama ale až něco bude, tak se s mladou stavíme když to vyjde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 az bude sraz s vasema cernyma kraskama tak ja tam budu jak jehla v kupce sena stou mou princeznou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Hele Pruser.. JAK s princeznou? To bys tam musel nejdriv doject Ale ja mam v kufru 4 plechovky cerneho matneho spraye tak se dohodnem a ja ti to trosku zatmavim autiko a hned zapadnes do toho black gangu Takkoukejte panove neco vymyslet. Nejaky navrhy aspon mista.. kam ? A pak datum at se nejak muzem shodnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Pruser to je kdo ?asi zmenim znacku auta pac koukam ze ve skoda forum je plno retardu co neumi cist a kdo by musel dojed ty POJIZDNEJ KOLOTOCI me to jezdi narozdil od tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 tak co kdy něco bude ? Pruser :už jsi sehnal světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Alzbetko: Zeptej se Kibiho kdy ma volno a kdy by mohl. Podle toho sem nahod termin a mi ostatni se snad prizpusobime... Tentokrat by jsme sraz mohli udelat u Tebe na zahrade, tedy jestli nejsi proti. Nouzove reseni je zase Usak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Alzbetka zdravim nejsem pruser ale Proces omg nemam ted jsem resil to abs a svetla nemam jen cekam na tebe co a jak s tema narazníkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 Jo abych nezapomel s tim srazem hod teto nak na vikend jinak ja jsem v .... diky a pokud to nebude vikend tak cekejte co vam udelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 Cus Alzbetko v nedeli ted prijedem vsichni z cv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 17. Duben 2010 Sdílet Vloženo 17. Duben 2010 zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Tak nova prezdivka pro alzbetku SKIPPY... A co je new?Alzbetka si hraje na terminatora a ma nejaky srouby v noze pry oskliva zlomenina.. tak mu prejme brzke uzdraveni a hlavne at to dobre sroste timpadem se na 99 procent odklada sraz u alzbetky pokud necete dopadnout jak my co jsem jeli doslova na otocku zpet.. Jinak na Fobii ma fakt pekny kolace.. na foto to mozna tak nevyjde ale real je masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Alzbetko co jsi delal? A co mas zlomene? Ty jsi dabel, ty tech operaci mas malo, vid..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 lejdis : kdo ti dal pravo fotit moji močku a ještě to tu vystavoat kua neser nebo tě přejedu na čtyřkolce tak pro mě letos srazíky skončili budou se konat jen u ně kdo bude mit zajem zatím jsem v nemocnici až budu doma dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Tak už jsem doma ,a zase je počaší na prd chčije a chčije ale mohly by jsme něco spachat třeba příští víkend co vy na to chomutovaci? nakupte maso a pití ja dodam ohen a sklo at je z čeho pit a mužete dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Ja jsem pro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Okurky vem do něčeho plechového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 (editace) OK, vezmu rovnou cely plastovy barel.. :-) Editováno: 14. Květen 2010, autor: sejvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 příští víkend jsem v práci v sobotu do 19 a v neděli do 24 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.