sejvi Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Kibi kdy ty nejsi v praci, ze...? Porad jenom pracujes a honis se za prachama. Podivej se na Alzbetku, ten si radsi zlomi nohu nez aby musel chodit do prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 pekne ale ambri nepojizdny proces nepojizdny snad dorazime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 (editace) no a ja mam tohle nastarosti kdyby nekdo chtel jeste jsou nektere volne Editováno: 19. Květen 2010, autor: Pekrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Tak to dopada kdyz se menni svicky po delsi dobe.. trosku zapekly.. kabely nejakej napad jak sundat ty zbytky gumy okolo svicek abych tam mohl dat klic?A kde splasit novy kabely?Ale ne za 2 litry??Diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Ladis:kabelu maš dost pod volantem asi 20m nevíc s těch světylek ty by nešly použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 jako ze bych si osvitil svicky didodama ,Zajimavej napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 lejadys:tak co kablely ?už jsi už jsi pojízdnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Kabely prisli dnes MADE IN CHINA.. CENA S DOPRAVOU 440kč kabely v auto kelly starline/china/ skladem 1800kč. Zitra by se melo auto odtahnout do garaze.. a tam vydolovat zbytky gumy ze starych svicek a by se mohli vymenit za nove svicky a nove kabely.Tzn ze do patku by to melo byt pojizdne.. proc pak kvuli sobote?Ja mam v sobotu skoleni ridicu kdyz bych prijel tak jedine k veceru a to nevim jiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 Kibi kdy ty nejsi v praci, ze...? Porad jenom pracujes a honis se za prachama. Podivej se na Alzbetku, ten si radsi zlomi nohu nez aby musel chodit do prace... pěkný h@vno za prachama...jen za prací z Radka si radší brát příklad nebudu, mám svoji nohu rád jináč snad vám to výjde a mrknete se do Chaber...a bez pohárku domu ani nejezděte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 udělám tu malou reklamu na sraz v Březně 29.5. viz. foto a odkaz http://www.mshow.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 No to je hezké já jedu do Chaber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Alzbetko o nic si neprisel.. ver.. mi .. skoda slov.. par amerik od filky.. resp ze by od p. novaka?Par aut co tu jezdi bezne po cv.. sprinty bez casomiry...styrkolky skakadla paintball a par stanku s obvcerstveni z navesu udelane mensi podium ja nevim.. proste akce o nicem s vleznym 100kč za osobu a 100 kč za auto.. Ja cekal ze tam bude narvano.. ze se to tam ani nevejde a ve skutecnosti tam bylo par desitek lidi.. z toho polovina poradatele.. Jake byli chabry?/ambri/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Chabry super ,moc hezké auta už je to jen tuning sraz tak je na co koukat snad jen ty holandani nemamj žadnej tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 (editace) No a co my Chomutovaci kdy se sejdem na kus řečí ? domluvil by se ten velkéj sraz na Hradci Spozoři jsou zatím dva ,Sejvi už na zařízeno 50 pohárku jidlo a pití je zajištěny se slevou pívko výjde asi na 9kč ale to proberem na tomu Ušaku co tenhle víkend? Editováno: 31. Květen 2010, autor: alzbetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 To ja muzu jedine v nedeli ze bych se stavil v usaku. a asi bych prijel i s tomem pac je nepojizdnej.. /rekllamace baterky /ayle zas pokud vyjde pocasi potreboval bych neco zas zalaminatovat.. .. dam vedet ale urcite v nedeli ne v sobotu tu jsem proste zasekanej prace brigada kdyz vyjdy .. a pak navsteva bratra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Zdar chlapi koukám alžbětko že jsi už v celku v cajku,měl jsem PC u doktora tak že jsem nemohl nahlédnout na forum.Je tu řeč o srazu doufám že tedy ješte nebyl já bych mohl tu to neděli 13.6.2010 v sobotu už něco mám.Zkus te dát hlavy do hromady a něco vymyslet.Tak zatím zdárec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 Karlos: v cajku nejsem ale jediné co mužu je řídit auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Karlos: v cajku nejsem ale jediné co mužu je řídit auto Je mi jasný že nejsi úplně zdráv,ale chodit aspoň trochu můžeš.U mně je to už celkem s nohou v pořádku chodím na rehabko,ale pořád nožka trochu natýká chce to čas jinak na kole jezdím,ale není to ono.ať se ti ti ta tvá nožka dobře a rychle hojí,léto je před námi tak ať si ho taky užiješ v plné parádě.Měj se a pozdravj rodinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Tak bude nejaky sraz?Ten u Varyady..vypada na octa sraz ? Nebo se pletu Alzbetko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Takze, koukejte si udělat čas v neděli, to jest 20.6. ve 14:00h u Varyády v Karlových Varech. A je jedno zda prijedete octavii nebo fabii. Sraz pro vsechny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Tak tak nezáleží na autě ja taky nevím kterým pojedu octu mám na kosmetice tak asi přijedu fabkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Ok tak ja se stavim.. Nejakej trip plan je?Pojedu s Moji myskou a kdyz bude mit Proces konecne vyreklamovanou baterku ktereou mel mit uz vcera tak snad pojede s tim svym pruserem taky.. a Otecko nevim jeslti se prida.. a mozna by dorazil jeste valesak.. tohoa si neznate.. je z otvic ma cer frs1 a nejak moc polozeny na zemi.. uvidim jeslti ho potkam tak mu reknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Tak to já kluci nemůžu jsem z rodinkou pryč snad jindy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 tak co klucí ted sobota nebo neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 tak co klucí ted sobota nebo neděle Ty by ses pořád s někým srážel (potkával) Ty se musíš strašně nudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.