alzbetka Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Kevvin:to je jen cv sraz kvuli kibimu má ted dovolenou tak konečně muže tak se mu podřídíme ,kdyby jsi se taky nudil tak mužeš dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 V sobotu nemůžu a v neděli odpoledne by to šlo jen kdo všechno přijede a kde se sejdem.Dej de hlavy do hromady jinak zatím čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 přesně tak je to kvůli kibimu tak zatím to vypadá na neděli...mne osobně by se to nejvíc hodilo po objedě, nebo pak až k večíru...co vy na to? že by netradyční prostředí "Ušáku"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 14:00 ušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Ok beru na vedomi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 už jsem myslel že se neozvete budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 budu to kibimu muset okouknout u baráku.....na ušák se nedostanu, jedu na závody a přifrčím až večer.......... tak mu to hlavně moc nechvalte orgánovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 tak ve 14.hod. u Ušáku budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 tak kde jsou fotky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 to ani nemělo cenu fotit těch 5 aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 To jo no bylo nas tam moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Ladis dorazil???nebo ho tam zas nikdo nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Ladis tam byl taky sice nechtenej ale byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Lejdis: byli jsme rádi že jsi přijel co pořád máš ?máme tě rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 7. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2010 Tak co ten Hradec ? 23-25 nebo 30-1 a nebo 6-7 jsou tu 3 termíny tak pište kdy by kdo mohl at se nějak dohodnem a je nas co nejvíc . Program: pátek říjezd a volná zábava sobota:orientační jizda na čas kolem rybníka pár kontrolních otázek ,vyhlášení výtězu rozdání pohárků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proces Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 Zdarec vsem no ja muzu jen 23.25 jinak mam smulu jsem v praci a bohozel ted pojedem i soboty Takze jedinej termin pro me je 23..25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 tak hlásím že jedinej volnej termín mám 23-25.7. ale byl bych asi jen na jeden den, každopádně další termíny jsem KO za mne tedy 23-25.7. 2010 Kibi is ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 Termin 23-25.7. by u me take nemel byt problem... Kdo dalsi muze..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 zalezi na pocasi jestli bude takle horko tak to pujde ztezi mam stenata a nemuzu je zavrit doma na cely den kazdopadne pokud to jemom pujde ukazal bychse 23-25,7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Tak 23 by slo ja si tam stavim jen pro poharek za ucast :DpORTOZE JSEM VSUDE NECHTENEJ.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 Tak 23 by slo ja si tam stavim jen pro poharek za ucast :DpORTOZE JSEM VSUDE NECHTENEJ.. :D Takze by to mozna chtelo okouknout jestli tam se nekma nacpem v tom hradci toho 23- aby tam nebylo narvano v tomhle tom teplejsim pocasi.. Ale uz jen proto abych nasral ucasti albetku a sejviho prijedu urcite.. .D lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 já to předběžně vidím tak, že bych dorazil v sobotu 24.7. ráno a vydržel do večera nebo neděle ráno jináč nás snad přijedou podpořít i z druhý strany republiky Zdenda alas Buno128 a Luďan tak se musíme vyšvihnout - asi radši peleštim Fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 71 Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Já bych mohl až toho 24.7.jako kibi tak to snad vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Tak zatím to vypadá dobře ten termín 24.7. bude už pevnej tak jen doufám že to nepdadne jak v loni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 no asi by to u mě také mělo jít, ale 24.7. je rockfest.....a jelikož už jsou doma volňásci, tak se tam asi bude muset jít............. ale jako každopádně bych se určitě přibrzdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.