Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj všem,...chtěl bych se vás zeptat čím nejlépe vyříznout ten otvor do nárazníku pro koncoku výfuku,..chystám se kupovat difuzor - originál,..nechám si ho nastříkat do Flamenga,...proto by mě zájímalo čím to nejlépe udělat,...díky za odpověď

tez flexou, ale s diamantovym plnym kotoucem.....nepali se tak......v pohode

Tak do toho asi půjdu,...bojím se toho řezání,..ale snad to zmáknu,...

vazne neboj. Poradne obresli, pak pomalu presne vyrizni. okraje zabrousis, aby to bylo presne. :palec2:

• Autor

Tak jsem se konečně dokopal a udělal nějaké foto difuzoru. ;)

Jak už jsem psal - ta koncovka dost visí pod nárazníkem, chce to trochu upravit - říkal jsem ji to v servise, ale furt se vymlouvali, že když mi někde něco přihnou a podobně, že to může někde drhnout nebo klepat ...., takže mi to nakonec neupravily. Najdu si nějakého kutila, tem mi to to bez řečí upraví. Podle mě stačí autogenem nahřát trubku koncovky a trochu to přihnout. Jinak difuzor zatím drží, vše OK.

Jo a vliv na špinění zadního okna difuzor vůbec nemá, taky jsem to ani nečekal.Dokonce na špinění nemají vliv ani zadní zástěrky, jen nárazník není tolik zasr.... a otlučený od kamínků. A difuzor od milotecu nemá variantu pro orig. tažné zařízení (odnímatelný rámeček), proto jsem volil orig. škodováckej - ten se mi i víc líbí.

post-20514-1243491482_thumb.jpg

post-20514-1243491495_thumb.jpg

post-20514-1243491501_thumb.jpg

post-20514-1243491506_thumb.jpg

post-20514-1243491511_thumb.jpg

post-20514-1243491515_thumb.jpg

Upraveno od dr.snacek

• 3 týdny později...

Pochopil jsem spravne? Difuzor se lepi... a cim mila Lizo rekni cim??

• Autor

Ano, difuzor se lepí. Bude to asi nějakým PU lepidlem, dělali mi to v servise, takže podrobnosti nevím.

• 3 měsíce později...

nooo v pohode to vyzera, skoro ako fabia scout :D ani nie tak sportovo ako tak do terenu :D

• 2 měsíce později...
Tak jsem se konečně dokopal a udělal nějaké foto difuzoru. ;)

Jak už jsem psal - ta koncovka dost visí pod nárazníkem, chce to trochu upravit - říkal jsem ji to v servise, ale furt se vymlouvali, že když mi někde něco přihnou a podobně, že to může někde drhnout nebo klepat ...., takže mi to nakonec neupravily. Najdu si nějakého kutila, tem mi to to bez řečí upraví. Podle mě stačí autogenem nahřát trubku koncovky a trochu to přihnout. Jinak difuzor zatím drží, vše OK.

Jo a vliv na špinění zadního okna difuzor vůbec nemá, taky jsem to ani nečekal.Dokonce na špinění nemají vliv ani zadní zástěrky, jen nárazník není tolik zasr.... a otlučený od kamínků. A difuzor od milotecu nemá variantu pro orig. tažné zařízení (odnímatelný rámeček), proto jsem volil orig. škodováckej - ten se mi i víc líbí.

Mas ho lakovany na cierno, alebo len tak ako ho dodali?

• 1 měsíc později...

Musim Ti pochválít zadní dufuzor. Na té šedé barvě to je pekný. Přikládám foto mého difuzoru. Bohužel jinou fotku nemám. Mám to komplet styling kit ( přední spojler na nárazníku a zadní dufuzor, bez křídla ). Až bude čas, tak nafotim ten předek.

post-24788-1265829070_thumb.jpg

Upraveno od Frenk

• 1 měsíc později...
  • Autor

Musim Ti pochválít zadní dufuzor. Na té šedé barvě to je pekný. Přikládám foto mého difuzoru. Bohužel jinou fotku nemám. Mám to komplet styling kit ( přední spojler na nárazníku a zadní dufuzor, bez křídla ). Až bude čas, tak nafotim ten předek.

Díky. O předním spojleru jsem taky uvažoval - vypadá moc pěkně - jenže bych ho orval u prvního obrubníku.

• 1 rok později...

Chlapi koupil jsem koncovku. Budu dávat bez difuzoru. Součástí origo balení je i šablona na vyříznutí nárazníku(nemám). Nezbyla někomu?????

Upraveno od Jay Kay

Nikdo nic? Pls...?

normálně to udělej podle oka, taky jsem to tak dělal.

Jo asibudu muset,ale mám strach ať to nez.. nemám totiž ani ten rámeček nebo jak se to jmenuje co se dává na ten řez??? Díky moc za odpověď. :palec2:

Keď si nie si istý, že to urobíš dobre sám svojpomocne, tak sa obráť na niekoho v okolí, čo už niečo také riešil a ten Ti to urobí poriadne, aby si potom neľutoval, že si ušetril pár korún, dodrbal si nárazník a nevyzerá to dobre.

Což o to,zručný jsem dost v tom problém nevidím,ale je to takové místo že když to poseru tak to půjde vidět. To je to co mne trápí nejvíce. Právě že nikoho v okolí nemám. Akorát jednu paní co dělá ve Škoda servise na náhrdních dílech,ale zase to není taková známost kterou si troufám požádat o zápujčku šablony(že bych si to na místě obkreslil a na chatě pak vyřezal?) což mě napadlo jako nejjednodušší řešení. Pak mně naadlo že mám ještě kamaráda mechanika ve Škodovce,tak se ho optat jestli to už někdo od nich montoval a nezbyla mu šablona...? Ale nejdřív jsem to chtěl zkusi tady.

ve skodovackym servisu tu sablonu mivaji, taky jsem si ji mohl pujcit a udelat to skrz ni, ale kdyz jsme to rezali tak jsme zjistili, ze neni ani potreba. nejdriv jsem to mel bez difuzoru a ohraniceni. a zadny problem to nebyl.

• 9 měsíců později...

Ahojte,

Nemá niekto foto difúzoru od Milotecu na FII Comby po FL?? Objednal som ho, sedí super ale idem to ešte nastriekať na čierno, + orig. koncovka výfuku. Som zvedavý aké to bude. Na smolu je že orig. difúzor je na celý zadný blatník a stoji 2 krát viac a Milotec nemá výrez na výfuk.. Ďík.

Upraveno od Andynko

• 4 týdny později...

Takže Páni, difúzor je na aute, presne kopírije nárazník takže bez problémov. Pripájam aj prvé foto.

PS: Ďakujem dákemu Mago**vi čo mi nacúval do nárazníka, bez teba by som ho tam nemal, všetko zle je na niečo dobré ! :kol-31:

post-49285-0-09170300-1338373835_thumb.j

post-49285-0-91044000-1338373835_thumb.j

post-49285-0-71329600-1338373836_thumb.j

post-49285-0-74503300-1338373837_thumb.j

Upraveno od Andynko

Tu díru na koncovku jsi řezal podle toho difuzoru nebo šablony.

pokud maš origo difuzor tak podle difuzoru , pokud v něm neni dira tak budto bay oko nabo podle šablony ;) ja řezal podle šablony od milouše, zmenšene , plus zlehka dobroušene ;)

ta šablona byla k origo koncovce škoda fabia 2

nu ,ja ji měl starši , tudiž bez šabony , ale ta od milouše je taky použitelna ;)

scháním origo šablonu ke koncovce škoda fabia 2 na vyříznutí díry do nárazníku MC.

Že nejlepší a nejjednodušší je vytisknout vzor šablony od Milotecu,překreslit na kartón a žežat... Mě to taky čeká.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.