Misubaro Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahoj všem,...chtěl bych se vás zeptat čím nejlépe vyříznout ten otvor do nárazníku pro koncoku výfuku,..chystám se kupovat difuzor - originál,..nechám si ho nastříkat do Flamenga,...proto by mě zájímalo čím to nejlépe udělat,...díky za odpověď tez flexou, ale s diamantovym plnym kotoucem.....nepali se tak......v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Harris Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak do toho asi půjdu,...bojím se toho řezání,..ale snad to zmáknu,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 vazne neboj. Poradne obresli, pak pomalu presne vyrizni. okraje zabrousis, aby to bylo presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) Tak jsem se konečně dokopal a udělal nějaké foto difuzoru. Jak už jsem psal - ta koncovka dost visí pod nárazníkem, chce to trochu upravit - říkal jsem ji to v servise, ale furt se vymlouvali, že když mi někde něco přihnou a podobně, že to může někde drhnout nebo klepat ...., takže mi to nakonec neupravily. Najdu si nějakého kutila, tem mi to to bez řečí upraví. Podle mě stačí autogenem nahřát trubku koncovky a trochu to přihnout. Jinak difuzor zatím drží, vše OK. Jo a vliv na špinění zadního okna difuzor vůbec nemá, taky jsem to ani nečekal.Dokonce na špinění nemají vliv ani zadní zástěrky, jen nárazník není tolik zasr.... a otlučený od kamínků. A difuzor od milotecu nemá variantu pro orig. tažné zařízení (odnímatelný rámeček), proto jsem volil orig. škodováckej - ten se mi i víc líbí. Editováno: 28. Květen 2009, autor: dr.snacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Pochopil jsem spravne? Difuzor se lepi... a cim mila Lizo rekni cim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 15. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ano, difuzor se lepí. Bude to asi nějakým PU lepidlem, dělali mi to v servise, takže podrobnosti nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 nooo v pohode to vyzera, skoro ako fabia scout ani nie tak sportovo ako tak do terenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Tak jsem se konečně dokopal a udělal nějaké foto difuzoru. Jak už jsem psal - ta koncovka dost visí pod nárazníkem, chce to trochu upravit - říkal jsem ji to v servise, ale furt se vymlouvali, že když mi někde něco přihnou a podobně, že to může někde drhnout nebo klepat ...., takže mi to nakonec neupravily. Najdu si nějakého kutila, tem mi to to bez řečí upraví. Podle mě stačí autogenem nahřát trubku koncovky a trochu to přihnout. Jinak difuzor zatím drží, vše OK. Jo a vliv na špinění zadního okna difuzor vůbec nemá, taky jsem to ani nečekal.Dokonce na špinění nemají vliv ani zadní zástěrky, jen nárazník není tolik zasr.... a otlučený od kamínků. A difuzor od milotecu nemá variantu pro orig. tažné zařízení (odnímatelný rámeček), proto jsem volil orig. škodováckej - ten se mi i víc líbí. Mas ho lakovany na cierno, alebo len tak ako ho dodali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenk Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 (editace) Musim Ti pochválít zadní dufuzor. Na té šedé barvě to je pekný. Přikládám foto mého difuzoru. Bohužel jinou fotku nemám. Mám to komplet styling kit ( přední spojler na nárazníku a zadní dufuzor, bez křídla ). Až bude čas, tak nafotim ten předek. Editováno: 10. Únor 2010, autor: Frenk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 12. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Musim Ti pochválít zadní dufuzor. Na té šedé barvě to je pekný. Přikládám foto mého difuzoru. Bohužel jinou fotku nemám. Mám to komplet styling kit ( přední spojler na nárazníku a zadní dufuzor, bez křídla ). Až bude čas, tak nafotim ten předek. Díky. O předním spojleru jsem taky uvažoval - vypadá moc pěkně - jenže bych ho orval u prvního obrubníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 (editace) Chlapi koupil jsem koncovku. Budu dávat bez difuzoru. Součástí origo balení je i šablona na vyříznutí nárazníku(nemám). Nezbyla někomu????? Editováno: 5. Červenec 2011, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Nikdo nic? Pls...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 normálně to udělej podle oka, taky jsem to tak dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Jo asibudu muset,ale mám strach ať to nez.. nemám totiž ani ten rámeček nebo jak se to jmenuje co se dává na ten řez??? Díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Keď si nie si istý, že to urobíš dobre sám svojpomocne, tak sa obráť na niekoho v okolí, čo už niečo také riešil a ten Ti to urobí poriadne, aby si potom neľutoval, že si ušetril pár korún, dodrbal si nárazník a nevyzerá to dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 Což o to,zručný jsem dost v tom problém nevidím,ale je to takové místo že když to poseru tak to půjde vidět. To je to co mne trápí nejvíce. Právě že nikoho v okolí nemám. Akorát jednu paní co dělá ve Škoda servise na náhrdních dílech,ale zase to není taková známost kterou si troufám požádat o zápujčku šablony(že bych si to na místě obkreslil a na chatě pak vyřezal?) což mě napadlo jako nejjednodušší řešení. Pak mně naadlo že mám ještě kamaráda mechanika ve Škodovce,tak se ho optat jestli to už někdo od nich montoval a nezbyla mu šablona...? Ale nejdřív jsem to chtěl zkusi tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 6. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2011 ve skodovackym servisu tu sablonu mivaji, taky jsem si ji mohl pujcit a udelat to skrz ni, ale kdyz jsme to rezali tak jsme zjistili, ze neni ani potreba. nejdriv jsem to mel bez difuzoru a ohraniceni. a zadny problem to nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andynko Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 (editace) Ahojte, Nemá niekto foto difúzoru od Milotecu na FII Comby po FL?? Objednal som ho, sedí super ale idem to ešte nastriekať na čierno, + orig. koncovka výfuku. Som zvedavý aké to bude. Na smolu je že orig. difúzor je na celý zadný blatník a stoji 2 krát viac a Milotec nemá výrez na výfuk.. Ďík. Editováno: 5. Květen 2012, autor: Andynko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andynko Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 (editace) Takže Páni, difúzor je na aute, presne kopírije nárazník takže bez problémov. Pripájam aj prvé foto. PS: Ďakujem dákemu Mago**vi čo mi nacúval do nárazníka, bez teba by som ho tam nemal, všetko zle je na niečo dobré ! Editováno: 30. Květen 2012, autor: Andynko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Tu díru na koncovku jsi řezal podle toho difuzoru nebo šablony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 pokud maš origo difuzor tak podle difuzoru , pokud v něm neni dira tak budto bay oko nabo podle šablony ja řezal podle šablony od milouše, zmenšene , plus zlehka dobroušene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 ta šablona byla k origo koncovce škoda fabia 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 nu ,ja ji měl starši , tudiž bez šabony , ale ta od milouše je taky použitelna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 scháním origo šablonu ke koncovce škoda fabia 2 na vyříznutí díry do nárazníku MC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 Že nejlepší a nejjednodušší je vytisknout vzor šablony od Milotecu,překreslit na kartón a žežat... Mě to taky čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.