Přejít na obsah

Převodník Pal/RGB DIETZ 1412---Help


Doporučené příspěvky

Kluci,dostal se mi do rukou převodník signálu pro DX navi PAl/RGB Fy Dietz 1412.

Potřeboval bych fotku konektoru nebo popis a barvy drátu.Někdo to neodborně asi chtěl vytáhnout a poškodil-vytrhl pár pinů z konektoru-je to plochý konektor 7 pinů ve dvou řadách-celkem tedy 14.Díky a jestli tak na cosby@centrum.cz dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
Ahoj, chtěl bych se zeptat jak vypadá obraz na navigaci DX, da se na to koukat nebo je lepsi koupit neco lepsiho? Jde mi o to jestli stoji platit tech 5000 za převodník... Dík :)

Tak, hlavně to nestojí 5000,- ale cca 3700,- viz: http://www.stualarm.cz/produkt/mi005/pas-a...o-oem-vw-skoda/ a rozhodně to za to stojí, ten obraz je i na tom malým displeji krásně vidět a má pěkný barvy a je pěkně ostrej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, koupil jsem si prevodnik od firmy DIGITALDYNAMIC MI090 AVX. Instalace probehla OK, ale nedari se mi to zprovoznit... Poprvy mi nesel zvuk, pak zacal jit, ale prestal jit obraz, pres obrazovku beha takova barevna cara, ktera se zrychluje pokud se v pripojenem DVD prehravaci roztoci DVDcko... Zkousel jsem vsechno mozny prenastavit, ale porad je to stejne,nesetkal se s tim nekdo? A jeste jedna vec, pokud zapnu prehravac, tak se sice navi prepne na aux, ale jen obraz, zvuk je porad prepnut na radio...

Diky za pripadne rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...