Zdeny.46 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Ahoj, nevite o nekom, kdo umi udelat kryt kapoty, nebo kde se da sehnat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Rychle to specifikuj lepe, jinak to smazu. Co to znamena kryt kapoty? V jakymkoli servise skoda maj na co si vzpomenes, ale mam pocit, ze to nebude to prave ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 No jedině jestli nemyslí takovej ten kryt, co se dává zespoda na kapotu jako izolace. Já ho tam mám origo, ale nevím, že by to někdo vyráběl mimo:-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Ať to upřesní, takhle se budem dohadovat. Souhlas s Blackym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 ...jestli se jedná o tu izolaci zespoda kapoty, tak ma FI se dá koupit normálně ve Škodovce za cca 1.500,- tak myslím že na Rooma to budou mít taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Já jí mám koupenou na FII, což je s Romstrem to stejné...a 1500 nestála, už si to nepamatuji přesně, ale 100% to bylo do tisícovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 ne ne , omlouvam se za spatne uvedeni, ale mam na mysli kryt kapoty z venkovni strany, tento kryt chrani kapotu pred kaminky atd., uz vite? jE CASTO VIDET NA VW a na fabiich, teda predevsim tuningari, ale pride mi to velice prakticke na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 cece porad si nejsem jistej. Myslis jako neco plastovyho na nabezny hrane? nebo je to po cely plose? vygoogli nejakej obrazek a posli odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfilip Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Asi vím co myslíš. Je to návlek na kapotu, vetšinou koženka nebo kůže. Na škodovce jsem to neviděl. Viděl jsem to na Chrysleru Voyageru i s takovým štítkem na konci co nejspíš chrání i spodek čelního skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Asi vím co myslíš. Je to návlek na kapotu, vetšinou koženka nebo kůže. Na škodovce jsem to neviděl. Viděl jsem to na Chrysleru Voyageru i s takovým štítkem na konci co nejspíš chrání i spodek čelního skla. presne je to navlek na kopatu, ( ochrana kapoty ) videl jsem s tim uz docela dost znacek, ale nevim kde to sehnat na roomstera, psal jsem do Milotecu, ti to zatim pry nedelaj a ostatni firmy delaj spis jen octavii, fabii a golfy atd, ale nic na Roomstera, tak zkousim poptat vas, jestli nekdo nema zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Taky bych si nechal rict, myslim ze je to prakticke, zvlast u auta co spis vypada jako kvádr:) myslím tím dnesní design aut. Jinak bych rooma nemenil,..... nebo měnil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 mnoo pokud je to to co myslim, tak ja bych si to nikdy na auto neporidil. To uz bych teda mohl polepit cely auto kobercem, aby mi ho nahodou nikdo neposkrabal. Protoze se k tomu nikdo nema, tak tedy http://images.google.cz/imgres?imgurl=http...l%3Dcs%26sa%3DN . Muj nazor je, ze je to osklivy, ikdyz funkcni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 No skarede, ale ked kukam kapotu po 1,5 roku je mi zle . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix.nine Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 (editace) Blacky: tohle neee to se mi nelibi, ale mohl by nekdo delat jen takovej ten deflektor ala voyeager, je to kozeny a zakrýva to jen nabeznou hranu kapoty...] Editováno: 10. Září 2008, autor: Matrix.nine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin 1_2 HTP Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Tak to je fakt nevkusný. To už bych radši investoval do kevlarový samolepky na kapotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Tak to vypadá hodně hnusně:oDD Co víc dodat:-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 No našel jsem jinou firmu kde šijou potahy kapoty a od nich to vypadá to fakt dobře!! Máte to někdo na autě? a jaké jsou s tím skušenosti - hlavně by mě zajímalo jak to jde namontovat na nárazník a ještě jestli se pod tím nedrží voda a nerezne to. Jinak souhlas to co jste tu měli je dost ošklivý a dost drahý. tady je link: http://potah-kapoty.unas.cz/naseprodukty.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 http://kubidesign.cz/eshop_kapoty.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 20. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 http://kubidesign.cz/eshop_kapoty.htm tam jsem posilal pozadavek na Roomstrika a vubec mi nedali zpravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 20. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 No našel jsem jinou firmu kde šijou potahy kapoty a od nich to vypadá to fakt dobře!! Máte to někdo na autě? a jaké jsou s tím skušenosti - hlavně by mě zajímalo jak to jde namontovat na nárazník a ještě jestli se pod tím nedrží voda a nerezne to. Jinak souhlas to co jste tu měli je dost ošklivý a dost drahý.tady je link: http://potah-kapoty.unas.cz/naseprodukty.htm myslim, ze voda se drzet nebude, ale kdyby jo, tak kdyz nemas poniceny lak, tak reznout nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Tak to já spíš přemýšlím o krycí folii na celou kapotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 tam jsem posilal pozadavek na Roomstrika a vubec mi nedali zpravu Tak až se ti ozvou, dej vědět, taky by mě to zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Zjistil jste nekdo neco ?? Můj lak docela slusně trpí, hlavně v prostoru nad maskou - sutraky to tam docela kvalitne pomlatili ( 2-3 zimni obd. a sem bez laku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyrs4 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Máte taky někdo uz zkušenosti s kamínkama odlítávajícíma z auta před vámi?Já už tam mám dva tukance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jo, ja mam 3 na kapotě a 1 na blatníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.