kryt kapoty - Exteriér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

kryt kapoty

Zdeny.46

Doporučené příspěvky

rfilip napsal:
Asi vím co myslíš. Je to návlek na kapotu, vetšinou koženka nebo kůže. Na škodovce jsem to neviděl. Viděl jsem to na Chrysleru Voyageru i s takovým štítkem na konci co nejspíš chrání i spodek čelního skla.

presne je to navlek na kopatu, ( ochrana kapoty ) videl jsem s tim uz docela dost znacek, ale nevim kde to sehnat na roomstera, psal jsem do Milotecu, ti to zatim pry nedelaj a ostatni firmy delaj spis jen octavii, fabii a golfy atd, ale nic na Roomstera, tak zkousim poptat vas, jestli nekdo nema zkusenost

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

No našel jsem jinou firmu kde šijou potahy kapoty a od nich to vypadá to fakt dobře!! Máte to někdo na autě? a jaké jsou s tím skušenosti - hlavně by mě zajímalo jak to jde namontovat na nárazník a ještě jestli se pod tím nedrží voda a nerezne to. Jinak souhlas to co jste tu měli je dost ošklivý a dost drahý.

tady je link: http://potah-kapoty.unas.cz/naseprodukty.htm

Odkaz ke komentáři

jirik64 napsal:
No našel jsem jinou firmu kde šijou potahy kapoty a od nich to vypadá to fakt dobře!! Máte to někdo na autě? a jaké jsou s tím skušenosti - hlavně by mě zajímalo jak to jde namontovat na nárazník a ještě jestli se pod tím nedrží voda a nerezne to. Jinak souhlas to co jste tu měli je dost ošklivý a dost drahý.

tady je link: http://potah-kapoty.unas.cz/naseprodukty.htm

myslim, ze voda se drzet nebude, ale kdyby jo, tak kdyz nemas poniceny lak, tak reznout nemuze

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...