bartasek Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Ahoj,dneska jsem měřil vagem při volnoběhu davku paliva pohybovala se mezi hodnotami 3,2 až 5,5 a otáčky v závislosti na tom mezi 870 a 920. Asi to není normální,že jo. Dá se s tím něco udělat? Jedná se O1 TDI 81Kw. Díkec,martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Ale je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Měl si vyplé všechny spotřebiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartasek Vloženo 17. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2008 vše bylo vypnuté,ani rádio,světla,nic. Kolega, který má stejný motor na audině,tak tomu se to ani nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Mozna problem s dodavkou, nebo ridici vstrik.Takhle tezko rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartasek Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 a ještě bych dodal, že mi to špatně startuje, obzvlášť u teplého motoru, ale zatím dám na repas startér a uvidím. Přesto, mohlo by to mít nějakou souvislost? A ještě sem teďkom vypozoroval, že když startuji, tak mi občas problikne kontrolka ABS a trakce. Že by slabá baterka a nebo startér měl velký odběr? Hm, a to sem si koupil O1 místo Clia, že to bude ok. No nevadí, ale cestovní komfort je někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 nech si upravit startovací dávku paliva.Problém startu to vyřeší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.