Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

:aggressive:zdravím všetkých čo majú padnuté budíky,tak už k vám patrím aj ja samozrejme mám octavku 2000 a spadli mi na nej budíky ,ked som našiel toto forum zistil som ,že takých ako ja je viac .Skúšal som to sám , ale bezvýsledne prosím majstrov zo slovenska najlepšie z kraja TN ohláste sa , nerád by som to posielal niekam pri Prahu :aggressive:

Editováno: , autor: robi2103
Vloženo

zaujmalo bi ma ci mozem prehodit s klementa budiki. Moje su 1U2 919 034 G a mam moznost s klementa 1U0 920 921 G KDO . Predajca uvadza ze su aj pre ALH, AHF, ASV ASZ AGR,. Jedna sa o anglicke oct. Uz ma nebavi to preletuvavat a royoberat stale padaju. A tu mi to nema kto dat do kopi. A ako je to s pinmi ?

Návštěvník
Vloženo

no ty mas neCan budiky 919, takze pokud tam budes chtit dat canove 920 tak asi toto

Bez Canu ti totiz nepofrci otackomer :)

Dotahnout Can vedeni do budiku - 2 kable - napichnes se pod steracema do konektoru - ted barvu nevim - je tam spojeni motor a ABS - to komunikuje po Canu. Pokud ABS nemas tak aspon doufej ze je aktivovanej v RJ motoru - myslim ze do zacatku roku 98 nebyl ale to ti nekdo potvrdi.

Dale nepojede kontrolka airbagu - takze si ji odkodujes a tim vyreseno. Dale uz jen krypto chyp 48 novej nebo ten co ti daj k budikum.

Nakodovat klicky, motorizaci atd, olej, km a mel bys jet

Vloženo
no ty mas neCan budiky 919, takze pokud tam budes chtit dat canove 920 tak asi toto

Bez Canu ti totiz nepofrci otackomer :)

Dotahnout Can vedeni do budiku - 2 kable - napichnes se pod steracema do konektoru - ted barvu nevim - je tam spojeni motor a ABS - to komunikuje po Canu. Pokud ABS nemas tak aspon doufej ze je aktivovanej v RJ motoru - myslim ze do zacatku roku 98 nebyl ale to ti nekdo potvrdi.

Dale nepojede kontrolka airbagu - takze si ji odkodujes a tim vyreseno. Dale uz jen krypto chyp 48 novej nebo ten co ti daj k budikum.

Nakodovat klicky, motorizaci atd, olej, km a mel bys jet

ide o OCT Slx takze plna okrem koze vybava. r.v 2OOO sept. Takze skoda to dokaze spojaznit? krypto chyp 48 to mi nic nehovori o co ide?

Vloženo
zaujmalo bi ma ci mozem prehodit s klementa budiki. Moje su 1U2 919 034 G a mam moznost s klementa 1U0 920 921 G KDO . Predajca uvadza ze su aj pre ALH, AHF, ASV ASZ AGR,. Jedna sa o anglicke oct. Uz ma nebavi to preletuvavat a royoberat stale padaju. A tu mi to nema kto dat do kopi. A ako je to s pinmi ?

zavolaj a ked si z bliska nemas problem opravim ,je to vyrobna chyba ,po vymene inych ti mozu aj tie padnut a budes na tym istym

Vloženo (editace)
:aggressive:zdravím všetkých čo majú padnuté budíky,tak už k vám patrím aj ja samozrejme mám octavku 2000 a spadli mi na nej budíky ,ked som našiel toto forum zistil som ,že takých ako ja je viac .Skúšal som to sám , ale bezvýsledne prosím majstrov zo slovenska najlepšie z kraja TN ohláste sa , nerád by som to posielal niekam pri Prahu :aggressive:

ak si este nezohnal, tak na zlatovskej (TN) oproti vod-eku

Editováno: , autor: durus
Vloženo

Zdravim pánové, byl by tady někdo z okolí Rakovníka kdo umí opravit ty budíky? Mě přijde, že mi to padá když to nastartuju studený, a několikrát mi to za jízdy spadne a zase naskočí a po chvíli je to dobrý a běží to.... tak nevim čim to můžu byt

Vloženo
Jak je to s pinem dá se zjistit nebo budíky nějak odkodovat? a co to tak stojí?

sewas kamo ako sa mas? co stale riesis? ozvi sa niekedy na skype pokecame dikes ja som teraz menil drazkovy remen + napinak. slo to ok

• o 3 měsíce později...
Vloženo

neviem ci je dobre druhe,lebo aj tie mozu odist,odomna chcely 80 eur. ale ja som po 4 dnoch na to prisiel sam a zatial to ide.

okr.michalovce SR 0915325334 :)

Zdravím, mám problem z palubovkov na octavii 2000 predfacelift dá sa to nejako preletovať čo je njčastejšia chyba ? dík

Vloženo

na tuhle reakci urcite zvedavy moc nejsi, ale stejne si ji neodpustim:

nejcastejsi chyba je, ze nectes, ptas se na veci co v tomhle foru uz jsou napsany, dokonce v tomhle tematu

nejcasteji to je studenak u stabilizatoru, nejlip vyndat, odsat stary cin a poradne priletovat na obou stranach desky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...