Lukáš Červenka_12450 Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 taky mi to dělalo a než jsem se dostal k tomu to předělat tak to přestalo.a ted to frčí už rok a půl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanZ - Sodan.cz Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Není problém opravit jak padající rafičky, tak to dobíjení. Východní čechy http://www.sodan.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencax Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Ahoj chlapi, taky mi začaly padat všechny ukazatele, sem tam to naskočí, prostě jako skoro všem tady. Zajímalo by mě jestli to nemůže být i něčím jiným, protože se mi sem tam stávají tyto závady: za jízdy chcípne motor - zapne se žhavení a naskočí, nebo chci nastartovat - nerozsvítí se kontrolka žhavení a zkouším točit 5 minut a nic - jindy naskočí bez problémů, pak mi pořád cvaká nějaké relé, když podřadím, nebo mi poblikává a slabě svítí podsvícení na displeji. Opravdu mě to už vytáčí, jednou sem neodjel vůbec a měnilo se jedno větší relé - asi ta 109. Nemáte někdo podobné problémy? Díky za případné odpovědi. Oct. 1,9tdi 1999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1986pepe Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 ponukam opravu padajucich budikou na skode octavia (70€) uprava km,nakodovanie klucov , vycitanie pin ,prisbosobenie budikov (50€) a dignostiku aut (10€) SLOVENSKO-okolie BA , DS , SC , TT 0911460077 alebo na 1986pepe@azet.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gonzalles Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 Zdravím, našel by se někdo kdo opravuje padající ručičky budíku kolem Karviné? Nikoho takového jsem tady nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 zdarma poradim jak padajici rucicky opravit napiste mi:) Je z Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankoz Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Zdravím mám OCTAVIU 1,8T 99 (AGU) a mám problém s budíkmi, konkrétne mi neukazujú rýchlosť, neodčítavajú kilometre a na palubnom PC neukazujú spotrebu, a vsetko spojene s rychlostou. (teplota, otáčky, čas a kontrolky su v pohode) + ukazovateľ množstva benzínu mi skáče počas jazdy a furt pípa a to mi robí najviac nervy. Daval som to na VAG vypísalo vadný snímač na prevodovke tak som ho vymenil no nepomohlo, takisto som testoval funkčnosť budíkov a prebehla v pohode. Rychlosť neukazovalo ani na PC ked bol napichnuty cez VAG (na ABSku ukazovalo) Som už zúfalý v čom to môže byť neviete poradiť prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cypisek Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Ko opraví padle budíky ... Ostrava a okolí ... prosím !!! , baba s tím odmíta už jezdit .. cypisek1@seznam.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Zdravíčko.. Taky bych potřeboval prosím někoho kdo spraví padající budíky na počkání - Ostrava a okolí. V těchto parných dnech mi najednou spadly na nulu a přestala fungovat horní řada kontrolek. Budu moc vděčný.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnyy Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Zdarec potrebiji zjistit pin novych budiku nejaka rada nebo nekdo kdo ma skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnyy Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 (editace) Zdarec zase ja kdyz dam pres vag test budiku tak rucicky funguji kdyz jedu tak nejedou km a tachometr kdyz hodim nove budiky zapnu klicek tak blika immo to je jasne kdyz neznam pin ale zapnu klicec pustim auto na neutral a neukazuje tachometr nic jinak benzin a teplotu ukazuje a kdyz startnu a nez motor zhasne kvuli immo tak otacky ukazujou cim to je jeto v kablech nebo v tech starych budikach a proc to neukazuje rychlost na tech novych budikach(muze to byt ze neni immo spojene EDIT: Jo a cidlo sem koupil nove a samozrejme i namontoval Editováno: 10. Srpen 2013, autor: Wojnar NEcituj poslední příspěvek, natož svůj a EDITUJ příspěvky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arnyy Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Zdarec tachometr jede km se nacitaji aspotreba se ukazuje jupi -v servise kontrola starych budiku vse 0ry ok. -vymontovani noveho cidla s prevodovky protoceni a tach.ukazoval montaz spet do prevodovky a tach.jede -pricina bud spatny kontakt nebo problem v prevodovce pry jestli to udela jeste jednou tak je treba vymenit nebo opravit prevodovku...taky je pry pri vymene cidla toto cidlo pripojit a rostocit spodek a skontrolovat jestli se pohne ukazatel rychlosti pak teprve zastrcit do prevodovky coz ja sem hned namontoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeoKropek Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Mám úplně stejný problém u 1.6 benzínu, koukl jsem se na desku a všechno vypadalo dobře, přeci jenom jsem to přecínoval ale budíky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emanuel Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Ahoj rano som siel do prace vsetko fungovalo v aute ako ma ked som siel domov z nicoho nic mi nesli smerovky,vystrazne smerovky,otacky motora ani rychlost kontrolky pri polohe v spinacke jedna ihned zhasnu ostatne ide ako ma auto startuje co moze byt na chybe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Kdyby nekdo mel problem s budikama z okoli Nachoda max. HK tak opravim na pockani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Tak mě taky padly ručičky.Někdo z Karvinska kdo to opravuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 tak přepájeno.....teď jak seřídit rafiky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 VAG a test akčních členů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) můžeš to trochu upřesnit to nasadím ručičky jak chci a dám jen test akčních členů ? Editováno: 12. leden 2014, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 No, a až se daná ručka ustálí (test probíhá tak, že se ručka vychýlí do krajní pravé polohy a vrátí se na určitou polohu - dle VIS-u nebo DP?) nastavíš ji tak aby tuto hodnotu právě ukazovala. Tohle uděláš postupně pro každý budík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 dík...hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metabolic Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 koupil jsem si stribrne krouzka na budiky od tachometru, bohuzel pri montazi jsem se omylem dotkl rucicky tachometru a ta spadla s nuly jeste nize viz.foto, nevite nekdo jestli se to da nejak lehce opravit? rucicka funguje ale ukazuje o cca 10km/h mene nez je realna rychlost, slysel jsem ze se to da opravit pomoci vagu, mam k dispozici vag405, bude mi to stacit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Ukázal jsem Ti toto vlákno abys sis ho hlavně přečetl! A teprve pak pokládal doplňující dotazy. Na co jiného než je tady zodpovězeno ses teď zeptal? Je tady stručně popsáno jak seřídit rafiky. EDIT: Ty hodnoty na kterých se ustálí jednotlivé rafiky jsou: Otáčkoměr - 3000 ot/min Rychloměr - 100 km/h Palivoměr a Teplota - uprostřed stupnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fitzano Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Ahoj opraví někdo budíky v Praze ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dony Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Opravím budíky Škoda: padání ručiček,nesvítící kontrolky,podsvětlení... Brno ,tel. 605580160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.