Crkyk Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Pardubice 603244665 ručičky no problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Rucicky opravuju v Roudnici nad Labem a okoli... ;-) Piste SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi2103 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) :aggressive:zdravím všetkých čo majú padnuté budíky,tak už k vám patrím aj ja samozrejme mám octavku 2000 a spadli mi na nej budíky ,ked som našiel toto forum zistil som ,že takých ako ja je viac .Skúšal som to sám , ale bezvýsledne prosím majstrov zo slovenska najlepšie z kraja TN ohláste sa , nerád by som to posielal niekam pri Prahu Editováno: 29. Říjen 2009, autor: robi2103 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magor Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak je tu nekdo z okolí Ustí nad Labem kdo dokáže přepájet ty ty padajici ručičky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funess Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 zaujmalo bi ma ci mozem prehodit s klementa budiki. Moje su 1U2 919 034 G a mam moznost s klementa 1U0 920 921 G KDO . Predajca uvadza ze su aj pre ALH, AHF, ASV ASZ AGR,. Jedna sa o anglicke oct. Uz ma nebavi to preletuvavat a royoberat stale padaju. A tu mi to nema kto dat do kopi. A ako je to s pinmi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no ty mas neCan budiky 919, takze pokud tam budes chtit dat canove 920 tak asi toto Bez Canu ti totiz nepofrci otackomer Dotahnout Can vedeni do budiku - 2 kable - napichnes se pod steracema do konektoru - ted barvu nevim - je tam spojeni motor a ABS - to komunikuje po Canu. Pokud ABS nemas tak aspon doufej ze je aktivovanej v RJ motoru - myslim ze do zacatku roku 98 nebyl ale to ti nekdo potvrdi. Dale nepojede kontrolka airbagu - takze si ji odkodujes a tim vyreseno. Dale uz jen krypto chyp 48 novej nebo ten co ti daj k budikum. Nakodovat klicky, motorizaci atd, olej, km a mel bys jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funess Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no ty mas neCan budiky 919, takze pokud tam budes chtit dat canove 920 tak asi totoBez Canu ti totiz nepofrci otackomer Dotahnout Can vedeni do budiku - 2 kable - napichnes se pod steracema do konektoru - ted barvu nevim - je tam spojeni motor a ABS - to komunikuje po Canu. Pokud ABS nemas tak aspon doufej ze je aktivovanej v RJ motoru - myslim ze do zacatku roku 98 nebyl ale to ti nekdo potvrdi. Dale nepojede kontrolka airbagu - takze si ji odkodujes a tim vyreseno. Dale uz jen krypto chyp 48 novej nebo ten co ti daj k budikum. Nakodovat klicky, motorizaci atd, olej, km a mel bys jet ide o OCT Slx takze plna okrem koze vybava. r.v 2OOO sept. Takze skoda to dokaze spojaznit? krypto chyp 48 to mi nic nehovori o co ide? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Skodovka asi tezko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funess Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Skodovka asi tezko ok seru na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pufik18 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 opravim padajuce budiky okr.michalovce SR 0915325334 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pufik18 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 zaujmalo bi ma ci mozem prehodit s klementa budiki. Moje su 1U2 919 034 G a mam moznost s klementa 1U0 920 921 G KDO . Predajca uvadza ze su aj pre ALH, AHF, ASV ASZ AGR,. Jedna sa o anglicke oct. Uz ma nebavi to preletuvavat a royoberat stale padaju. A tu mi to nema kto dat do kopi. A ako je to s pinmi ? zavolaj a ked si z bliska nemas problem opravim ,je to vyrobna chyba ,po vymene inych ti mozu aj tie padnut a budes na tym istym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pufik18 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 opravim padajuce budiky okr.michalovce SR 0915325334 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
durus Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 (editace) :aggressive:zdravím všetkých čo majú padnuté budíky,tak už k vám patrím aj ja samozrejme mám octavku 2000 a spadli mi na nej budíky ,ked som našiel toto forum zistil som ,že takých ako ja je viac .Skúšal som to sám , ale bezvýsledne prosím majstrov zo slovenska najlepšie z kraja TN ohláste sa , nerád by som to posielal niekam pri Prahu ak si este nezohnal, tak na zlatovskej (TN) oproti vod-eku Editováno: 5. Listopad 2009, autor: durus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funess Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 ok seru na to Ale aj tak mi to neda. Spekulujem este stale najst neaku z vraku vytiahnut. Len neviem ako je to s PIN code na doskach.Ake su metody na vycitanie pinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pufik18 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 opravim padajuce budiky okr.michalovce SR 0915325334 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrába Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Zdravim pánové, byl by tady někdo z okolí Rakovníka kdo umí opravit ty budíky? Mě přijde, že mi to padá když to nastartuju studený, a několikrát mi to za jízdy spadne a zase naskočí a po chvíli je to dobrý a běží to.... tak nevim čim to můžu byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robi2103 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 ak si este nezohnal, tak na zlatovskej (TN) oproti vod-eku dakujem za informaciu určite sa tam pojdem pozriet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Domažlice-ferda mravenec prace vseho druhu 777932380 jinak opravy nejen koncernovych tacho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pufik18 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 padaju ti budiky ? zavolaj 0915 325 334 okr.Michalovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarrku Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 (editace) Jak je to s pinem dá se zjistit nebo budíky nějak odkodovat? a co to tak stojí? Editováno: 17. Listopad 2009, autor: Jarrku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pufik18 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Jak je to s pinem dá se zjistit nebo budíky nějak odkodovat? a co to tak stojí? sewas kamo ako sa mas? co stale riesis? ozvi sa niekedy na skype pokecame dikes ja som teraz menil drazkovy remen + napinak. slo to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turboss Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 neviem ci je dobre druhe,lebo aj tie mozu odist,odomna chcely 80 eur. ale ja som po 4 dnoch na to prisiel sam a zatial to ide. okr.michalovce SR 0915325334 Zdravím, mám problem z palubovkov na octavii 2000 predfacelift dá sa to nejako preletovať čo je njčastejšia chyba ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 na tuhle reakci urcite zvedavy moc nejsi, ale stejne si ji neodpustim: nejcastejsi chyba je, ze nectes, ptas se na veci co v tomhle foru uz jsou napsany, dokonce v tomhle tematu nejcasteji to je studenak u stabilizatoru, nejlip vyndat, odsat stary cin a poradne priletovat na obou stranach desky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 Jak je to s pinem dá se zjistit nebo budíky nějak odkodovat? a co to tak stojí? pin dokáže zjistit člověk kdo to umí.. Já, Vaša, Cosby, MartinRS atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.