Swingal Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Mam oktavku 1.9 TDI (110k) a stava sa mi ze ked prejdem asi 20km a vypnem motor a po velmi kratkom case (do 1 min) ho chcem zase nastartovat tak toci starterom ale nastartuje az na asi 10 otocenie startera. Ked je motor studeny vsetko je v poriadku a startuje uz na 2-3 otocenie startera. Nemyslim otocenim kluca ale startera (pre niektorych . Neviete co s tym moze byt? Akoze vada velmi velka to neni ale chcel by som sa popytat ci sa s tym uz niekto stretol a tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Umime opravit softwerove.Pokud mas facelift muzes dojet v sobotu do Trencina na tuning a opravime, pokud chces lze se dohodnout na dilne v Bohumine Ostravsko karvinsko...Treba pri prilezitosti mistniho skodahome srazu...Predfacelift jedine na dilne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azor Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Mal som ten isti problém 1.9 TDI (110k). Ráno štartoval dobre ale keď sa motor zohrial tak pri štarte za tepla nechcel naskočiť. Musel som dlkšie štartovať cca 3-4 sek. V servise my to softwerovo doladili a už je všetko v poriadku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Pokud pomuze zvednuti vagem je vyhrano. Kdyz uz ani to nepomuze, jedine postelovat mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azor Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Keď to nepomôže Vagom tak už je to potom viac koruniek za opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 UZ se to tu resilo a byva to casto starterem. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=43425 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=teply+start http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=teply+start Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Měl jsem to samý a starét před smrtí, po výměně vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Měl jsem ten samý problém nechal jsem udělat GO startéru a teď startuje jako nová mám 81kw najeto 272000Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scamp Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 zkus natankovat jinde než obvykle, mohlo by to být i tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 (editace) Naftou to asi nebude to by bllo i za studena.myslím že ten startér je tutovka samozdřejmě pokud nemá najetych opravdových 50000Km to by byla zrada jinde Editováno: 30. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scamp Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) psal jsem to z vlastní zkušenosti, když jsem jezdil k shelce pro "lepší" naftu tak jsem se kolikrát styděl při startování s teplým motorem... tedka jezdim k benzině a je znát to zlepšení, neni poznat rozdíl mezi startováním studéného a teplého motoru jde to krásně Editováno: 30. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Taky mi to za studena startovalo dobře a za tepla špatně. Oprava softu a startuje na drba za tepla i studena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Ahoj, mám stejný problém GO stratéru cca před půl rokem, jediné co musím ještě vyměnit jsou uhlíky na starteru, ale to určitě není důvod tohoto problému, proto mě zajímá o jakou opravu sowtu se jedná? Pokud pojedu do servisu na vag, abych mohl rovnou říci co chci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 v servisu ti těžko upravi mapu!!!mužou to byt i tryskyy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Nevím jakou mapu myslíš, ale co jsem četl výše tak oprava SW všem pomohla, kdyby to byly trysky nebyl by ten problém i za studena? Určitě bych chtěl nejdříve zkusit sowt..., než nějaké trysky... Když mi to neudělá servis (podle Paula TDI), nevíte někdo o někom na Trutnovsku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Na Trutnovsku ne jen Liberecko, Českolipsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Nevím jakou mapu myslíš, ale co jsem četl výše tak oprava SW všem pomohla, kdyby to byly trysky nebyl by ten problém i za studena?Určitě bych chtěl nejdříve zkusit sowt..., než nějaké trysky... Když mi to neudělá servis (podle Paula TDI), nevíte někdo o někom na Trutnovsku??? Tak co takhle spojit prijemne s uzitecnym...Chip s upravou tepleho startu v SW....Vylet na severni moravu za to stoji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 a o jakou upravu v SW se tedy jedná??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Podle toho co chces. Upravi se co je potreba, jak start tak i kone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eda1 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ahoj, trochu bych oživil téma teplého startu. Startovalo špatně. Po úpravě map ok, ale zdá se mi, že motor chytne až moc rychle. Malé zakouření nevadí, ale nestačí se vrátit startér a lehce škrtne o věnec. Nyní mám startér Magneton bez reduktoru starý jeden rok. Má za sebou kolem 800 startů (2x365 +-). Setkal se s tím už někdo, nebo je to startérem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) To by mně zajímalo, proč jsi nejdřív upravil mapy a pak i vyměnil startér... jedno z toho vrať zpátky a bude to OK . Nyní vážně - mám Magnetona asi jako jeden z prvních (ještě jsem ty pitomce honil kvůli chybě v katalogu ohledně počtu zubů), a zatím spokojenost. Editováno: 8. Březen 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eda1 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ne každému nový startér pomůže. Byla to souhra náhod, že zrovna v tu chvíli odešel originál startér. Jen jsem si půjčil Magneton, než nechám zrepasovat Bosche a je z toho už rok. Samozřejmě Bosche už mám doma zrepasovaného 11 měsíců. V týdnu tam dám zpět originál a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 len otazocka mam OI r.v.98 1.9tdi 66kw a mam pocit ze ked je motor zohriaty trosku akoby tazsie startovala cca. 2sec. ak je studeny chyti hned som po servise vsetky filtre olej diagnostika OK bez zavad naj. 76000km rozvody tiez menene ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 a co chces este pocut? ved si to precitaj a musi ti byt jasne kde je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 STARTER, BATERKA ... ja sa pytam kvoli tomu ze mam len 76000km ci to moze byt starter baterka mozno no ked bolo -14c u nas tak chytila bez problemov diagnostika OK ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.