Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec potrebuju udelat diagnostiku u tohoto modelu felicie nejlepe blikajici diagnostikou delam to u sveho Peugeota, u taty Citroena to jde taky, kamosova Audi to umi a brachuv Golf taky.. takze to musi jit i u felicie... Shanim jak a kam to zapojit a tabulku kodu..Diky

• 1 rok později...
  • Autor

Zdravím potřeboval bych si proklepnout ECU na Feldě 1.3MPi 1996 ....prý to jde také pomocí blikacího kódu ale nemohu se dopídit jak na to...může prosím někdo poradit?? Na diagnostiku s tim jet nechci..díky

nejde to,MPI ma VAG resp. OBD

• 1 měsíc později...

Ahoj,

mám takový dotaz. Mám kabel, program (nevím, ale jestli správnej) a chci si nastavit volnoběh a nekolikm veci sam na motoru. Zvládnu to sám, není někde nějakej návod nebo něco podobnýho? Mám 1.3 bmm 50kw. Moc se totiz nevyznam v tech zkrazkach, jako je VAG apod.

Dik moc vsem ;)

Přes diagnostiku volnoběh u felície nenastavíš, maximálně zkontroluješ.program ti bude stačit VAG-COM 304.0 a někde je na to i návod kde co znamená..

a cim tedy ten volnobeh udelam? v tomhle jsem vazne amater, neco jako zakladni nastaveni apod... dik

• 2 týdny později...

Pokud je motor v pořádku tak není důvod nic na volnoběhu nastavovat. Pokud má motor tendenci zhasnout a není žádná závada v ŘJ motoru bylo by dobré demontovat škrtící klapku zkontrolovat na znečištění karbonem,vyčistit udělat základní nastavení.Po této operaci většinou volnoběh začne kolísat-mělo by se upravit samo jízdou do cca 800km.Aby se tomu jevu zabránilo,používá se program na vymazání adaptačních hodnot(jako by byla nová ŘJ).Program je na netu zdarma odkaz jsem viděl tady na foru ALE HROZÍ POŠKOZENÍ ŘJ-není podporován značkou ŠKODA-viz. odkaz. :smich:

Špatně jsem četl- pro -MATES3802 To co jsem psal viz. výše platí pro 1.3 MPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U 1.3 BMM se nic nenastavuje,ani škrťák se nešpiní.Pokud je nízký volnoběh je něco špatně např. volnoběný spínač,falešný vzduch(utržená gumová podložka pod škrťákem)........ lol

• 9 měsíců později...

Zajímaly by mě Vaše zkušenosti s autodiagnostikou na Felicii. Jaký používáte program, kabel. Jsem začátečník proto prosím po lopatě. Dík

VAG com - seriový kabel OBD2. Když budeš tyto temíny hledat zde na foru, tak vše potřebné najdeš. Jen si předem rozmysli co vlastně chceš diagnostikovat. Na Felicii toho moc není (ŘJ motoru, airbagy, ABS) a navíc elektronika tohoto vozu spoutu závad neumí sama na sobě poznat. Mně třeba felda závadu vyhodila pouze jednou, rozmrdlaná je ale skoro furt.

• 2 roky později...
  • 3 týdny později...

Můžu poprosit má felcka 1.9 D přípoj na diagnostik kabel?????

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.