stihacka Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 pojistka zadních oken funguje u předfaceliftů........facelift už to má bez!!!!takže pojistka a potom vedení......konektor....atd.... Tak to mám asi nějakej prototyp, protože mě funguje zásuvka i při zapnutý pojistce na okna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Tak to mám asi nějakej prototyp, protože mě funguje zásuvka i při zapnutý pojistce na okna... relátko na zásuvku - opojení bylo jen u 2,5 gen komfortu u MR 99 00 a 01 si nejsem jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 relátko na zásuvku - opojení bylo jen u 2,5 gen komfortu u MR 99 00 a 01 si nejsem jistý Tak to já vím že to bylo jen v nějakým středu co se okta vyrábí, ale MartinRS to popsal trochu blbě, tak jsem chtěl jen tak zavtipkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Tak to já vím že to bylo jen v nějakým středu co se okta vyrábí, ale MartinRS to popsal trochu blbě, tak jsem chtěl jen tak zavtipkovat. jj v poho :-))))já jen chtěl říci že kolega co má závadu nemá to odpojení.........když má 2002 myslím...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madman Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdravim,poradte niekto co s tym,nesiel zapalovac,kukol som poistku,teraz funguje ale cudne,podsvietenie nejde a ohrieva sa len ked ho drzim zatlaceny dolu,po pusteni sa neohrieva.Co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdravim,poradte niekto co s tym,nesiel zapalovac,kukol som poistku,teraz funguje ale cudne,podsvietenie nejde a ohrieva sa len ked ho drzim zatlaceny dolu,po pusteni sa neohrieva.Co s tym? Nwjrozumnější by bylo přestat kouřit.A nebudete mít problém se zapaplovačem.Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Zdravim,poradte niekto co s tym,nesiel zapalovac,kukol som poistku,teraz funguje ale cudne,podsvietenie nejde a ohrieva sa len ked ho drzim zatlaceny dolu,po pusteni sa neohrieva.Co s tym? Prihnut tie pliesky ktore ho drzia v telese zapalovaca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cetro Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Zdravim,poradte niekto co s tym,nesiel zapalovac,kukol som poistku,teraz funguje ale cudne,podsvietenie nejde a ohrieva sa len ked ho drzim zatlaceny dolu,po pusteni sa neohrieva.Co s tym? Měl sem podobny problém a dělal to vipínač dětské pojistky ve dveřích řidiče,ale mužou to dělat i zamklé pojistky v zadních dveřích tyto věci ovlivnují funkčnost zapalovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Prihnut tie pliesky ktore ho drzia v telese zapalovaca. přesně tak, taky jsem to tak udělal ... ještě předtim ale vytáhni pojistku zapalovače, já to chtěl ohnout nožem a vypálil jsem ji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagimar Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 (editace) Nwjrozumnější by bylo přestat kouřit.A nebudete mít problém se zapaplovačem.Ahoj To je odpověď ,takových tady být víc tak se to tu může zavřít.Na dálnici také vyhodíš volant protože jedeš rovně a zrovna ho nepotřebuješ?Když ses tu ptal na výměnu kol tak ti taky dali takovou odpověď.myslím že tohle forum je o pomoci a radách. Editováno: 30. leden 2008, autor: Bagimar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franz9 Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 zdravim.prestala mi fungovat zasuvka pro zapalovac dival jsem se na pojisky a ty jsou v poradku zkousel jsem i privod proudu k pojistkam taky ok ale na privodu k zasuvce zapalovace proud neni prosim o radu. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 zdravim.prestala mi fungovat zasuvka pro zapalovac dival jsem se na pojisky a ty jsou v poradku zkousel jsem i privod proudu k pojistkam taky ok ale na privodu k zasuvce zapalovace proud neni prosim o radu. dik A co kdybys hledal??? Nemáš zmačklou dětskou pojistku ve dveřích u řidiče? Některý ročníky to tak maj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 A co kdybys hledal??? Nemáš zmačklou dětskou pojistku ve dveřích u řidiče? Některý ročníky to tak maj. Ano předfaceliftové ročníky. Pojistka zadních dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trpaslik10 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ano předfaceliftové ročníky. Pojistka zadních dveří Dobrý večer všem, připojuji se k dotazu přestal mi jít proud na zapalovač a podle schématu jsem došel až na relé 8 na které mi nejde kostra. Měla by tu kostru pouštět komfortka, ale nepouští a já nevím proč. Může někdo poradit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Dobrý večer všem, připojuji se k dotazu přestal mi jít proud na zapalovač a podle schématu jsem došel až na relé 8 na které mi nejde kostra.Měla by tu kostru pouštět komfortka, ale nepouští a já nevím proč. Může někdo poradit??? nemáš zapnutou pojistku zadních oken? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franz9 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 nemáš zapnutou pojistku zadních oken? vim co je pojistka zadnich dveri ale pojistka zadnich oken,tak to nevim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 vim co je pojistka zadnich dveri ale pojistka zadnich oken,tak to nevim! Vždyť to tu máš napsané. Je to podlouhlé tlačítko na ovladači v řidičových dveřích. Po jeho stlačení nejdou stahovat zadní okna tzv. dětská pojistka . Navíc taky u starších ročníků po stlačení tohoto tlačítka nejde proud do zapalovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trpaslik10 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 nemáš zapnutou pojistku zadních oken? Díky za radu,byla zapnutá na tohle bych nedošel a asi přepojil relé.Vůbec sem netušil že to tak funguje. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 vim co je pojistka zadnich dveri ale pojistka zadnich oken,tak to nevim! Tak si přečti návod na obsluhu auta chytrolíne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franz9 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak si přečti návod na obsluhu auta chytrolíne!!! chytrolin jses asi ty ja bych napsal spise blokovani stazeni oken zadnich dveri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franz9 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 ale jinak dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 chytrolin jses asi ty ja bych napsal spise blokovani stazeni oken zadnich dveri... Tak si přečti všechny příspěvky co jsou v tomhle tématu a potom si stěžuj, navíc tohle téma mělo být už dávno zamčený, protože kdyby tu někdo hledal, tak odpověď našel ve starším tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsharky Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 mam problem s elektrikou s skoda octavia rv. 2002 konkretne so zapalovacom nechtiac som ho vyskratoval, vymenil som aj poistku ale stale do neho nejde elektrika viete mi niekto poradit kde by mohla byt chyba??? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 (editace) mam problem s elektrikou s skoda octavia rv. 2002 konkretne so zapalovacom nechtiac som ho vyskratoval, vymenil som aj poistku ale stale do neho nejde elektrika viete mi niekto poradit kde by mohla byt chyba??? dikes Zkus místo zapalovače jiný spotřebič. Nebo žárovkou na drátech u zásuvky zapalovače - červeno-černý proti hnědému (nebo kostře) musí svítit. Je to přímý drát od pojistky k zapalovači. Editováno: 6. Duben 2008, autor: dolešo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsharky Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) dikes radu, no skusal som led neon na 12V, dalej auto nabijacku na nokiu a ta takisto nic nerobi uz si s tym hlavu lamem asi tyzden a stale nic. ono by mi to ani tak nevadilo keby som necestoval z anglicka na slovensko 12juna a ten zapalovac vazne potrebujem kvoli navigacii, akurat co som nasiel v manualy tak je tam pisana 10A poistka ale chyba tam a ked som ju kupil tak tam nebola takze niesom si isty ci moze byt chyba tam alebo nie??? Editováno: 7. Duben 2008, autor: djsharky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.