ERIKB Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 zdar hoši... mam octaviu 1,9tdi 81kw rv 2002 a mam ju načipovanu zhruba na 140koni a chcel by som vymeniť vstreky... neviem ma to ešte zmysel dať tie vstreky sprint 754 alebo neake ine aby som ešte zvyšil vykon motora? a ked ich vymenim netreba tam ešte niečo upravovať? myslim softwerove!!! Ma ztym niekto skusenosť? prosim o radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Tak to je opacnej postup trochu.Chce to nejdrive dat vstriky a pote chip s nastavenim pro vetsi vstriky.Kdyz das ted vstriky hrozi ze to bude moc kourit a mozna trepat dvouhmota kolem 2000ot kvuli narustu kroutaku..Nejlip dat vstriky a soft dat serii a pote to odladit na ty vstriky... 764mame skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 ... 764mame skladem Na kolik asi tak vyjdou tyhle vstřiky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Kupoval jsem za 4000kč 4ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ERIKB Vloženo 24. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2008 ale ma to ešte zmysel meniť tie vstreky? zvyši sa tym ešte vykon motora? ked ano tak o kolko? a čo by stali tie vstreky? a ake vstreky su pre toto auto najlepšie z pohladu vykonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Pročti si to třeba tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1920&st=100 a pak zavolej od 9:00-17:00, tel v podpisu(to je to pod čarou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 ale ma to ešte zmysel meniť tie vstreky?zvyši sa tym ešte vykon motora? ked ano tak o kolko? a čo by stali tie vstreky? a ake vstreky su pre toto auto najlepšie z pohladu vykonu? Kolik máš najeto kilometrů? Pokud více jak 150.000km, tak by výměna trysek byla dobrá už jenom z důvodu údržby. Montaži větších trysek by se určitě ještě zvýšil výkon, ale s ním i kouřivost. Fratelli Bosio Sprint 764 přijdou na 4.998,- vč. DPH. Jestliže bys chtěl provést spíš pouze údržbu, tak bych doporučil Sprint 502, které by mimo údržby malinko zvýšily výkon cca o 5 PS. Cena 5.022,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ERIKB Vloženo 22. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 (editace) Tak chlapi kdo mi ponukne nove vstreky do octavie 1,9tdi 81kw rv2002 a typ motoru ASV nabehanych 150 000 km a za aku cenu a ake vstreky? tak aby som nemusel upravovať už softwer lebo už je načipovana ta moja octavka.... podotykam že na slovensko... a vôbec daju sa stare vstreky neako repasovať ? Editováno: 22. Listopad 2008, autor: ERIKB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Staré vstřiky repasovat nejde. Pokud nechceš upravovat soft, budeš tam muset dát trysky jaké tam jsou. To se uvidí až po demontáži. Je dost 81kW co mají trysky z 66kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ERIKB Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 (editace) Tak chlapi kdo mi ponukne nove vstreky do octavie 1,9tdi 81kw rv2002 a typ motoru ASV nabehanych 150 000 km a za aku cenu a ake vstreky? tak aby som nemusel upravovať už softwer lebo už je načipovana ta moja octavka.... podotykam že na slovensko... Editováno: 23. Listopad 2008, autor: ERIKB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kápo Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Staré vstřiky repasovat nejde.Pokud nechceš upravovat soft, budeš tam muset dát trysky jaké tam jsou. To se uvidí až po demontáži. Je dost 81kW co mají trysky z 66kw. prosim tě jak to myslýš že 81kW mají trysky z 66kw ? mám 81kw a mohl bych tam mít vstřiky z 66kw . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ERIKB Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 ako môžu byť vstreky z 66kw motora v 81kw motoru...ved by potom auto nemalo taky vykon....ako to potom je,,,,,? a načo by to bolo dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) Podívej je možný že se v tom někdo hrabal a podobně kor když je auto z druhý ruky. Editováno: 26. Listopad 2008, autor: Tomas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 uz jsem se s tim setkal... auto melo spicky misto 81KW tak z 66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Dost často to bylo u aut ze zahraníčí(západ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdííí Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 tak tak..viz me auto melo z 66,a mam ho z nemecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) pánové ja se vás chci zeptat na takový detailek co mám, při rozjezdu na jedničku s plným plynem mě to zarazí do sedačky, no takový efekt a otáčky vyletí ale někdy mi příde že ten efekt se nedostaví a otáčky nejdou tak rychle nahuru, čím to muže být?? říkám detail, jede jak pila, jop a když jsem zdechl motor a po chvíli asi 3min nastartoval tak to normálně zarazilo do sedačky ARX, 1,8 turbo rv 10/2001 Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 mam 81kw motor asv a 145 000km slape v pohode bez problemov a chcem aby to bolo aj nadalej tak... tu citam ze pri 150 000km sa maju menit vstreky... aj ked nikde v servisnych intervaloch som ich vymenu nenasiel co sa stane ak ich necham dalej alebo aky to bude mat vplyv na motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Bude to šlapat dál, spousta motoru má 500 tis s původníma tryskama. Neříkám že je to správné ale obvykle se trysky začnou řešit až zlobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tak to máš pravdu, až jsou písty nebo píst ve vaně(roztavený) Jen boháči čekají až se drahé věci podělají, normální je prevence a těmhle drahým opravám předcházet.Ale to je každého věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 (editace) Možná jsi mě špatně pochopil, já tomu předcházím a věci z prevence měním ale běžná praxe je bohužel jiná Třeba když se někdo v autorizáku zeptá na výměnu trysek tak mu narvou hned celek vstřikovač jehož cena je x krát vyšší než tryska. Editováno: 4. leden 2009, autor: Tomas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Tomas.cz som teraz na pochybach menit alebo pockat napr do 200 000km a bez ohladu na to ze to slape vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Já měnil při 270 a je to znát na kultuře chodu. Jinak ty chceš měnit za stejný nebo větší a zvýšit výkon? Tedy spojit příjmené s užitečným :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 (editace) vies tomik ja som zastanca klasiky tovarenskej lebo chcem aby mi auto co najviac sluzilo tak moja volba je original trysky 81kw ked budem chciet zvysit vykon tak moja volba bude octavia ll 2.0tdi 103kw Editováno: 4. leden 2009, autor: rsrsrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Chápu tě, ale jestli chceš spolehlivého dříče nech si co nejdýl tu co máš, tedy 81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.