Publikováno Září 29, 200816 r ahojky pánové,dávám sem patrně poslední srázek v této sezoně. Olin to pojal jako srázek na pohodu a pokec,žádné hodnocení a podobně. Já bych to viděl zcela určitě na sobotu 25.10. Já se pokusím se Semim přijet určitě a rád partu ze Seče uvidím a nebylo by špatné i ostatní kluky +jejich supy
Říjen 24, 200816 r Autor aktuální seznam na sobotuSEJIS PAOLO OO7 MAFY OO7 ACE VENTURA VICK LANTOP LUKY 15 FRU FRU MIKY PRAHA PULPER LARAS -pokud bude sup opraven PETŘÍK ??? tak zatím snad 12 supíčků............ještě někdo má chut ?? tak jenom 11 supíčků a jejich páníčků ,škoda Larase a Petříka,holt někdy příště.... připisuji Penyho další skalní člen tak zítra chlapci
Říjen 25, 200816 r Tak jsem dojel domů v pořádku, srazík super i když jsem mohl být jen chvilku.Supíku dojelo jen 8. Už se těším až příští rok uděláme něco většího. A zadní světlo máme všichni co jsme dorazili. Přidávám pár fotek. Upraveno Říjen 25, 200816 r od Luky15
Říjen 25, 200816 r Myslíš to tmavě šedivé? To je Ptica A taky přijela pěkná octa na vzduchovém podvozku Upraveno Říjen 25, 200816 r od Luky15
Říjen 25, 200816 r Autor Super vyšlo to přijelo nás celkem 9 a to není vůbec špatné kucí myslím,že na jaře nás bude ještě více srázek na pohodu těším se na další a delší hodím sem fotečky od já
Říjen 25, 200816 r ahojky,tak už sme taky dorazili domů,srazík super tak dávám zas 1+ no a tý brzdovky si už lidi na křižovatkách všímaji a je fakt gut!!!!! čauky čau a těším se na vás zas
Říjen 25, 200816 r Jsem taky spokojen, vše vyšlo super. Opět pohodový srazík a super lidičky . to Peny: s tím brzdovým máš pravdu - na křižovatce se na mě nalepil maník s bmw a čučel Tímto děkuji Lukymu za samolepky Demontáž a montáž světla v podání Pulpera
Říjen 25, 200816 r Tak chlapi je neděle 0:53hod a já lezu na fórum.Cesta byla šílená.Mlha jak prase a supík má v kolech skoro tisícovku kilometrů.Jinak díky Lukymu za nálepky,Pulpimu za montáž,Sejdovi za exkurzi po jeho záchrance a všem ostatním za účast. Už ať je po té zatracené zimě
Říjen 26, 200816 r Pánové, tak jsem taky dorazil, samozřejmě že už včera kolem 20:30 hodin, mlha jak blázen, víc jak 70 km/h se jet skoro nedalo. Bylo to fajn i počasí se vylepšilo. Rovněž dávám pár foteček a navíc panoramata, kdy jsme zaujmuli opět tradiční SUPí vozovou hradbu .... Žižka by měl radost !!! Na a když jsem zastavil v Praze na křižovatce před letenským tunelem, tak za mnou přijel pašák s babou, schválně jsem mu zapumpoval na brzdu, no a ono to funguje, viděl jsem v zrcátku jak se u smívá a říká to spolujezdkyni !!! Upraveno Říjen 26, 200816 r od Paolo.007
Říjen 26, 200816 r Musím říct, že super superb sraz : Dobrej pokec, s dobrejma lidma.... Tak zas někdy někde a dík za sobotní odpoledne Samolepka good......
Březen 27, 200916 r kuci proc duplikujete temata? proc nereknete i vostatim s jinejma autama ze jedete, treba by je to taky zajimalo a nemuseli by prolejzat deset temat kolik jede roomstru a kolik octavek a koli,k superbu... kurva to je takovej problem? stranit se vas tak jako moc bavi?
Březen 27, 200916 r kuci proc duplikujete temata?proc nereknete i vostatim s jinejma autama ze jedete, treba by je to taky zajimalo a nemuseli by prolejzat deset temat kolik jede roomstru a kolik octavek a koli,k superbu... kurva to je takovej problem? stranit se vas tak jako moc bavi? Bohumile Bohumile kurva sa neříká.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.