Kubiik Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 měl sem auto na stříkání prahu. když sem se kouknul na fakturu, tak sem tam viděl montáž a demontáž výplně předních dveří. když sem se jich ptal co to má jako znamenat, tak mi řekli, že se musí sundat tapec aby se mohl odpojit repro od kabelu. myslel sem si, že je v a sloupku konektor, ale oni mi řekli že není. auto mám eď u nich na opravě reklamace, takže se nemůžu podívat, jestli tam ten konektor je nebo není. mám origo přípravu pro rádio, mech okna a centrál s dálkou. v pátek to budu mít doma, tak se na to kouknu. navíc to poznám podle toho, jestli bude potrhaný tlumení, ale chtěl bych se zeptat, jestli ste se s tím třeba nesetkali. navíc mi přijde divný, že museli rozpojovat kabel od rádia, ale centrál má konektor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 origo je jen konektor v "A" sloupku pak je to celý zamotaný až k repru kde je taky konektor. pokud tam není dotaženy extra vedení tak ti kecají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 od středobasového reproduktoru vedou dva konektory jeden je signál pro středobas a druhy jde ve svazku nahoru k výškáči, pokud nemáš bastlené dráty od audia tak jsou všude konektory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Pokud se montují dveře ven,tak se odpojuje el.instalace v A sloupku pod krytkou otevírání kapoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Je to tak jak je tu psáno. V A-sloupku je konektor, který spojuje dveře - nic víc nic míň. Takže kecy, kecy, kecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Krom toho komektoru je tam ještě přišroubovaná kostra, matka na kíč č. 10. Takže žádné nic víc nic míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 1. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 já sem si to myslel. no jak bude auto doma sundám ten kryt a kouknu se. jestli tam ten konektor bude, udělám tam veselo a budu to řešit v Bolce. už asi zkouší co snesu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 3. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 tak už se to vyřesilo. nebylo to kvůli repro, ale kvůli dodělávce oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.