Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

natankoval jsem jinde než obvykle a po ujetí pár kilometrů se mi rozsvítila kontrolka EPC a svítí stále.

Nevím, jestli to má s tím něco společného, tak se chci zeptat, zda máte někdo zkušenost.

Všechno funguje jak má, tak jestli ten benzín? (tankováno u Benzina)

To je kontrolka elektronického pedálu, Electronic Pedal Check nespíš odešel potenciometr a ted to jede na záložní.... S benzínem to nemá nic společného....

koukni jestli ti sviti brzdove svetlo vzadu. Vim je to nelogicke ale muze to byt spinac brdz na pedalu... :p

• Autor

brzdové světlo to není, na to jsem koukal jako první, protože jsem to řešil kdysi na OI ,

hledal jsem tu a našel jeden příspěvek kde se dotyčný taky zmiňuje o benzínu , tak nevím.... :(

Upraveno od maca13

ten brzdovej spinac neni zase az tak od veci, stalo se nam to na naftove fabii a to blikalo zhaveni, a svetla fungovala dal, kdyz jsem se ptal ve skodovce proc zrovna zhaveni tak rekli ze na nejaou kontrolku to dat museli. Zkus aspon zavolat do autorizaku, a nebo k nekomu na diagnostiku.

• Autor

že by drzdový spínač i když vše funguje jak má ?

Brzdovy spinac je dvojity ale skus je vymenit mezi sebou... Spojka a brzda je ma strejne a uvidis...

• Autor

tak s autem druhý den jela přítelkyně a EPC už nesvítilo....... :mellow:

takze brzdovej ?

• Autor

kdepak, na nic jsem nešáhl

jeden den svítilo a druhý den už ne ....... zhaslo samo

• 2 týdny později...
  • Autor

Včera jsem byl na Vagu - zavrávoral brzdový spínač ( sporadická závada = odstraněna )

Včera jsem byl na Vagu - zavrávoral brzdový spínač ( sporadická závada = odstraněna )

Dělalo mně to něco podobného a byl vadný právě zmíněný brzdový spínač (cca750,-Kč) - po výměně vše OK.

tak s autem druhý den jela přítelkyně a EPC už nesvítilo....... :mellow:

Tak to máš doma skvělýho mechanika (teda machaničku) :palec2:

• Autor

tak až bude někomu svítit EPC , tak jí řeknu :D

• 3 roky později...

Zdravím, jsem tu novej a chtěl bych přispět troškou do mlýna.

Mám Octavii II kombi a včera se mi spontánně při otevírání kufru dálkou rozsvítilo 3. brzdové světlo, ale jak se otevřel kufr tak zhaslo. Zabouchl jsem a ono svítilo pořád. A při zapnutém kličku nezhasne EPC, ale po nastartování EPC zhasne. Takže asi spínač brzd jak tady čtu. Je potřeba vymazat chybu z jednotky nebo ne??? Dík Jirka

Upraveno od ji6006

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.