Publikováno Září 29, 200816 r Zdravím, natankoval jsem jinde než obvykle a po ujetí pár kilometrů se mi rozsvítila kontrolka EPC a svítí stále. Nevím, jestli to má s tím něco společného, tak se chci zeptat, zda máte někdo zkušenost. Všechno funguje jak má, tak jestli ten benzín? (tankováno u Benzina)
Září 29, 200816 r To je kontrolka elektronického pedálu, Electronic Pedal Check nespíš odešel potenciometr a ted to jede na záložní.... S benzínem to nemá nic společného....
Září 29, 200816 r koukni jestli ti sviti brzdove svetlo vzadu. Vim je to nelogicke ale muze to byt spinac brdz na pedalu...
Září 29, 200816 r Autor brzdové světlo to není, na to jsem koukal jako první, protože jsem to řešil kdysi na OI , hledal jsem tu a našel jeden příspěvek kde se dotyčný taky zmiňuje o benzínu , tak nevím.... Upraveno Září 29, 200816 r od maca13
Září 29, 200816 r ten brzdovej spinac neni zase az tak od veci, stalo se nam to na naftove fabii a to blikalo zhaveni, a svetla fungovala dal, kdyz jsem se ptal ve skodovce proc zrovna zhaveni tak rekli ze na nejaou kontrolku to dat museli. Zkus aspon zavolat do autorizaku, a nebo k nekomu na diagnostiku.
Září 30, 200816 r Brzdovy spinac je dvojity ale skus je vymenit mezi sebou... Spojka a brzda je ma strejne a uvidis...
Říjen 2, 200816 r Autor kdepak, na nic jsem nešáhl jeden den svítilo a druhý den už ne ....... zhaslo samo
Říjen 12, 200816 r Autor Včera jsem byl na Vagu - zavrávoral brzdový spínač ( sporadická závada = odstraněna )
Říjen 13, 200816 r Včera jsem byl na Vagu - zavrávoral brzdový spínač ( sporadická závada = odstraněna ) Dělalo mně to něco podobného a byl vadný právě zmíněný brzdový spínač (cca750,-Kč) - po výměně vše OK.
Říjen 15, 200816 r tak s autem druhý den jela přítelkyně a EPC už nesvítilo....... Tak to máš doma skvělýho mechanika (teda machaničku)
Říjen 29, 201113 r Zdravím, jsem tu novej a chtěl bych přispět troškou do mlýna. Mám Octavii II kombi a včera se mi spontánně při otevírání kufru dálkou rozsvítilo 3. brzdové světlo, ale jak se otevřel kufr tak zhaslo. Zabouchl jsem a ono svítilo pořád. A při zapnutém kličku nezhasne EPC, ale po nastartování EPC zhasne. Takže asi spínač brzd jak tady čtu. Je potřeba vymazat chybu z jednotky nebo ne??? Dík Jirka Upraveno Listopad 2, 201113 r od ji6006
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.