Taibor1 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Čaute je rozdiel medzi face a nefece motorčekom sklápania svetiel. Pokazil sa mi pravý a neviem ci sú rovnaké vo faca lebo chccem kupit od jedného a on má takýto : diky za radu (moje auto O1 2003 sdi clasic) Editováno: 30. Září 2008, autor: Taibor1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 na obrázku je face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ano, rozdíly tam jsou a to dost velký. Na obrázku je po face takže tobě to bude pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarano Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) Já si omylem koupil špatné, mezi nimi je rozdíl v konektoru na elektriku, je na druhé straně. Lze bez problémů přeletovat, tištěný spoj je na to připravený. Editováno: 19. Říjen 2008, autor: Jarano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.