wrccko Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Romario, ty si priamo z Hradca, tam nemusite mat, alebo si v tej zone? Lebo si predtym pisal že máš povinne ak sa dobre pamatam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Ano.Jsem přímo z Hradce Králové ale jezdim do Špindlerová Mlýna a do Pece pod Sněžkou-tam je to povinné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Hehe, nejvetsi flek s povinnosti zimni vybavy na te mape je u me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PZL Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 tak jsem to taky přehodil a je na pár měsíců klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 To vypadá že přezuji jako poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 neboj, mě to čeká příští týden, tak máš ještě čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 budte v klidu, já to neplánuju ani na příští tejden. jinak čistě hypoteticky k tý povinnosti zimních pneu daných značkou: bude 10.listopadu, 12°C, sucho, v úseku označeném značkou mě čapnou švestky a zjistí, že jsem na letňákách. dostanu flastr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 (editace) Ještě tam bude dodatková tabule a na ty bude 5 stupňů.Takže pod 5 stupňu už musíš mít zimáky.Aspoň tak to píší na idnes.Je to kokotina. Editováno: 1. Listopad 2008, autor: Triplseven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 nebude ta dodatkovka z idnes jen na D1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Povinná zimní výbava paltí ode dneška (1.11.) na D1 v úseku Humpolec - Jihlava a zimní gumy musíš mít když teplota klesne pod 5 stupňů. Jsem zvědavej jak to budou měřit . . . . :-)). Ráno v7.00h vyjedeš a budou 4 stupně v 8.00 h výjde sluníčko a bude 6 stupnů no bude to legrace..:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Když to nebude ekvivalentní tomu, že bouráš jako první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 S tou teplotou je to fakt nedomyšleny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Celý ten zákon je postaven tak, že s bezpečností na silnicích nemá téměř nic společného. A o to by snad mělo hlavně jít. Jediné co může jakž takž zajistit, je snížení rizika zastavením provozu třeba jedním řidičem na letních gumách. Ale nedomyšlený, jako kdyby jinde nesněžilo. Ale určitě je domyšlený z hlediska kšeftu pro výrobce těchto značek. Zase jedna české specialitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 těch 5°C má bejt jenom na D1 prej. nikdo nevíte, jestli dostane za sluníčka a tepla na označeným úseku pokutu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Tak asi když tam nebude ta tabulka tak dostaneš pokutu v tom useku i když bude 20 stupňu.Pak už zase zaleží na tom jaky polda chrakter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 vymejšlej kraviny, měli dát zimáky povinné od 11. do 3. měsíce jako v Rakousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Souhlasím s rolbařem měli dát povinně zimáky od listopadu do března a nemuseli strašit se zančkami, které stejně nemají vyrobené a budou s tím jenom zmatky.Nakonec to odnesou obyčejní řidiči. Stejně si ale myslím, že většina lidí kteří hodně jezdí i v zimním období zimáky má. Když v zimě jezdí na zimních gumách šetří si vzorek na letních a ty mu vydrží delší dobu. Takže je to šul nul. . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy_x Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Taky souhlasím s Rolbařem a ostatními - zimáky povinné od listopadu do března a je to jasné všem a žádné debaty o teplotě a podobných nesmyslech. Ty hloupé keci o chudších občanech mě fakt prudí, když mají na pivo a cigára, tak na gumy by dali dohromady také. Nikdo je nenutí koupit všechny čtyři najednou. Možná nemám sociální cítění, ale pitím a kouřením ohrožují jen sebe, ale autem na letňáčích ostatní. Hawgh - domluvil jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Murphy x: S tímhle naprosto souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 NA Fábce přezuto.. O II si ještě 2 tejdny počká (ale s účinností brzd to přežije i na letních - doufám ) Jinak co víte o tom, že po výměně kol máte po 40km utáhnout šrouby ještě víc..? (bylo to napsaný a dali to na papírku máti v pneuservisu..) V autoriz. Škoda nám nikdo nic trakovýho neříkal a taky jsme to minulou sezonu ani enudělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Ten argument o sociálně slabších je taky nesmysl, protože právě v těch oblastech kde ta značka bude platit bývají příjmy nejmenší. A těm kteří v tom úseku bydlí, stejně nic jiného nezbyde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 NA Fábce přezuto.. O II si ještě 2 tejdny počká (ale s účinností brzd to přežije i na letních - doufám )Jinak co víte o tom, že po výměně kol máte po 40km utáhnout šrouby ještě víc..? (bylo to napsaný a dali to na papírku máti v pneuservisu..) V autoriz. Škoda nám nikdo nic trakovýho neříkal a taky jsme to minulou sezonu ani enudělali. No,spis bych rekl,ze po nejakych km,by se melo zkontrolovat znova dotazeni kol. Pokud je urceno dotazeni 120 Nm,tak po tech udanych km,je blbost to doatahovat vic,ne ? Zkontroluju zda je to dotazene na predepsany moment a basta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 NA Fábce přezuto.. O II si ještě 2 tejdny počká (ale s účinností brzd to přežije i na letních - doufám )Jinak co víte o tom, že po výměně kol máte po 40km utáhnout šrouby ještě víc..? (bylo to napsaný a dali to na papírku máti v pneuservisu..) V autoriz. Škoda nám nikdo nic trakovýho neříkal a taky jsme to minulou sezonu ani enudělali. Mě to připadá, že se ten servis jenom sichruje kdyby to dotáhli špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Měl bys po ujeti cca 100 km to utažení překontrolovat.Jinak jsem přijel před chvilkou z města a je tam +19° Masakr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Dnes jsem taky trochu litoval pneu, protože bylo +18st. Letos jsem přezul nějak brzo, ale jen ať je pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky