Publikováno Říjen 10, 200816 r Ahojte, mate niekto tieto rozpery namonotovane? , mohli by ste hodiť sem foto? Dik
Říjen 11, 200816 r Asi je fakt nikdo nemá, jelikož pokud s autem nebudeš závodit, tak je tam na nic. Okta je už dost pevná, to není felicie na které praskalo přední okno.
Říjen 11, 200816 r Jestli je okta pevná na to aby jí neprospěla rozpěra ti teda nevím, mě přijde že se kroutí jak had a sám bych tak rozpěru chtěl dát.
Říjen 11, 200816 r Jestli je okta pevná na to aby jí neprospěla rozpěra ti teda nevím, mě přijde že se kroutí jak had a sám bych tak rozpěru chtěl dát. Osobně jsem při běžném ježdění její absenci tedy nijak nepocítil. Za to třeba jak jsempsal, táta to pocítil na felině v kombíku - pěkně mu prdlo v zatáčce čelní sklo, a to nejal nějak ostře. Teď mě ještě napadlo, RSo jí taky nemá, je to tak? Má jen ty dvě zadní? Upraveno Říjen 11, 200816 r od KaJe
Říjen 11, 200816 r je přišroubovaná na každé straně 4 šrouby skrz podběh.značku nebo výrobce už nevím.
Říjen 12, 200816 r I když jí zatím nemám tak bych ji dal jedině na šrouby skrz a matku s pořádnejma podložkama, samořezky by se vykvrdlaly, aspoň si to myslím.
Říjen 12, 200816 r Přišroubovaná je skrz celý podběh,jsou tam nerez šrouby a matky.rozměr šroubu si už nepamatuju .
Říjen 13, 200816 r Osobně jsem při běžném ježdění její absenci tedy nijak nepocítil. Za to třeba jak jsempsal, táta to pocítil na felině v kombíku - pěkně mu prdlo v zatáčce čelní sklo, a to nejal nějak ostře. Teď mě ještě napadlo, RSo jí taky nemá, je to tak? Má jen ty dvě zadní? ano, jen vzadu
Říjen 14, 200816 r Při velkém namáhání je karoserie odolnější vůči kroucení. Zkus se zamyslet jak odolnej je tvar "U" a jak odolnej je obdélník na působení sil z různých stran a úhlů.
Říjen 15, 200816 r ja urcite na tej starej kasne a na HP sportingoch ... Upraveno Říjen 15, 200816 r od mcsolle
Říjen 15, 200816 r A ty zadni jsou domaci vyroba??? Jak to ze mas zvenku auto cerny v motoraku zeleny???
Říjen 15, 200816 r no,řekl bych že ta co má bartuch je dobrá tak akorát na krásu,protože naohybaná trubka moc pevnosti neudělá a jakoby "pruží" v ohybech.. takže tam bych to viděl na estetiku to co má mcsolle už vypadá podstatně funkčněji jinak použití hliníku u týhle věci je taky trošku mimo - třeba to co dávali origo do feldy hliníkovou,tak když to člověk ohne rukou,tak co to asi udělá mezi těma tlumičema.. závodní a funkční rozpěra je kovová a má závity a rozpěrku,aby se po namontování dala " našponovat" a pak plnila teprve svou úlohu tak jak má
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.