Honzik6098 Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Tak mi dneska přestalo hrát rádio,nastartovál jsem a rádio nezačalo hrát,jen naběhla stanice,zkoušel jsem i hlasitost a nic.Nepršelo ani nebylo horko.Při dalším nastartování už šlo!Bylo už jednou reklamováno,vyměněno za nové-nevysílalo informace na maxi-Dot.Stalo se to taky někomu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědekpmr Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Jasně, vypadá to že to neni vada ale vlastnost vice na http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16569 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Tak už podruhé přestala svítit horní polovina maxidotu s informacemi z rádia. Mám 500 km do servisu, tak to nechám opravit až pak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Ve středu jdu na sevisní prohlídku. V rámci toho jsem jim oznámil že mi opět nesvítí horní MaxiDot a při mytí jsem zjistil že mám prasklý plast na pravém A sloupku. Patrně když ho sundávali při výměně čelního okna. Mysleli si možná že nějaký čas potrvá než si toho všimnu. Tak v servisu říkali, že ho na tu středu objednají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Tak sa teda drz a informuj nas co a ako! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Ahoj tak des sem prodelal vymenu radia vypadal horni radek na maxiku a obcas se vypinalo tak doufam ze to bude uz ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 A ako ti prisli ze je to vadne a kolko trvalo kym objednali radio? A kolko trvala vymena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 nevim jak na to prislel. ja mu rekl ze vypadava horni radek maxiku a obcas se vypna. objednal to a za 3 dny tu bylo a nez sem vypil kafe bylo vymeneno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canario447 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Dnes som mal cestu na letisko tak som sa zastavil v Skodovke,lebo uz ma prestalo bavit kazdy den dotahovat skrutku co drzi obmedzovac vodicovych dveri.Boli celkom ochotny,kvapli mi tam nejake cervene lepidlo a skontrolovali aj vsetky ostatne,tak som pri tolkej ochote teda hned reklamoval osuchanu hlavicu rychlostnej paky( najskor mi tam chceli strcit hlavicu z Golfa ale ked som odmietol objednaju na Roomster) a kryt rucnej brzdy co mi strhli na garancnej prehliadke a este aj radio.Na pocudovanie bez najmensieho odporu vsetko uznali dokonca mi ponukli ci chcem take iste radio co mam ,alebo lepsie.mam dance a som z toho magor.Montuje sa do Roomstra aj lepsie? Ak sa nepletiem davaju sa tam dva a prave Dance by malo byt to lepsie,nie? Kazdopadne nabuduce im zreklamujem aj volant.Ta super automobilova koza sa zacala lupat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Canario: Nad Dance sú potom už len rádiá s navigáciou - po zvukovej stránke tam ale nie je žiaden rozdiel. Ja by som trval na Dance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canario447 Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Tak som si predsa len myslel dobre ze Dance je to lepsie.No uvidim co mi to chcu ponuknut........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 No ja som reklamoval tiez radio...niekedy nenaskocilo na maxiku. Radio vymenili a uz sa mi stala ta zavada zas. Co teraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 tak mas asi zavadu nekde jinde.... me ho menil,a od te doby ok. ale ty nemas maxik z vyroby ne ??? tak bych hledal asi cerneho petra tam!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Že by nějaká soft.chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 To, že se mi radio občas nezobrazí na maxidotu, se mi stává taky,ale nějak jsem to zatím neřešil. Co mě štve je, že už mi podruhý přestaly fungovat parkovací senzory, takže to zas musim vezt do servisu. Pak mi zrovna moc nefunguje vytahování zadních oken,jelikož kdykoliv je chci vythanout (mam je v elektrice) , tak to se skripotem sotva vyjede do pulky a pak to najednou cely spadne dolu ...Jinak vsechno ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 je to soft.chyba ale kdyz uz mu rado vymenil tak to bude nekde jinde treba studenak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 No a nemohli to vymenit za radio s rovnako starym softom? Lebo teraz sa mi uz dokonca stava ze mi nevie nacitat skladbu...co sa mi na tom povodnom nestalo ani raz. Proste hraje a zrazu prestane alebo namiesto nazvu skladby mi vypise bodky cez cely riadok. To sa mi nedialo s povodnym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Tak už jsem tady zase. Nyní problém s rádiem. Poslouchám mp3 z CD. Dohrála písnička, na displayi přeskočila druhá a na počítadle bylo už 0:18 a pořád ticho, tak ji přetáčím a ticho. Říkám si, že asi chyba v mp3, přepnu na další skladbu ale zase ticho. Tak přepnu na další album, ticho. Přepnu na rádio, ticho. Všechno funguje jak má, hlasitost zesiluje, stanice přepíná, rds načítá...jen to ticho. Motor slyším, takže uši jsou v pořádku. Máte nějaké nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Hehe...tento problem som uz popisoval niekde skor. To iste sa mi sporadicky stavalo. Pomohlo len tvrdy restart systemu...to znamena vypnut a zapnut zapalovanie a teda zhasnut motor....na dialnici teda nic moc...na krizovatke sa to este da. Donutil som ich vymenit mi radio...este sa mi ta vada odvtedy neobjavila, no zase mam pocit ze mi niekedy nechce precitat mp3. Takze z vody do kaluze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tiez sa mi stal ten proglém s MAXI-DOTOM ohladne zobrazenia informácií. Kedže ho mam tam od výroby bolo mi to čudne. Mal som auto doma a otec snim niekam siel a nechtiac sresetoval na pravej pačke pod volantom udaje..... a odvtedy mi to nefungovalo.... Ale zavolal som mojmu predajcovi a ten povedal ze sa uz s tym stretli a staci len na minutu odpojit bateriu na aute.... A co sa nestalo MAXIK fungoval a zobrazoval aj info z radia. Takze ziadna výmena nebola potrebná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta8 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ...Mi taky už jednou restartovali rádio a po čase opět přestal maxík ukazovat radiostanice,čím to teda je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1020552 zde máte veškeré potřebné info..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) mne sa to stava na columbuse v FII ale len malo . .a mne nastastie pomoze vytiahnut klucik a znova nastartovat .. Editováno: 22. Duben 2009, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeshII Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Me se dnes zase zasekla informace na maxiku (pouze hodnty od rádia). Tedy stručně řečeno zamrzla => stále mi tam svítila stejná informace ať jsem dělal co jsem dělal. Tak jsem vypl rádio a čekal že budu u vás v klubu s rozbitým maxidotem. Naštěsí to naběhlo ok a od té doby funkčí. Jsem zvědav, zda je to předzvěst něčeho horšího. Nědělalo to někomu také? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak známý problém se zobrazením Maxi dot - radio Dance. Ale paradoxně při montáži spojleru u autor. servisu. Po převzetí auta horní řádek černý.... Laborovali skoro hodinu,načetli VAG a od té doby to chodí - kdyby byl prý problém,tak mám přijed Do té doby bez problému - auto mám necelý rok - výbava SPORT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.