Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kurna kazdej mejete auto rucne, jak to delate?

me se to zadari jenom na chate ale tam musim nosit vodu v konvich a to me neskutecne sejri

jinde nemam moznost mejt auti :-(

Vloženo

Osobně myju auto ručně,tedy pokud to jde,ale jinak jezdím do origo myčky škoda v kosmonosích,nemaj tam kartáče,ale takové filce,nehledě že komplet mytí příjde na 99,- včetně spodku a vosku. Třeba dnes jsem myl auto ručně v dešti,"Příroda ušpinila,příroda umyla". Co se týče přípravků tak používám ten nejlevnější šampón s voskem a efekt je stejnej ja od sonaxu.

Vloženo

Pokud můžu, tak ručně. Ale někdy prostě není čas, tak sjedu do myčky, ale radši ručně.

Zrovna dneska jsem ho pigloval, včetně vysávání, a tak. Trvalo mi to cca 4 hodiny (hlavně to vysávání, dostat písek z toho filcu na podlaze pod koberečkama/ty jsou naštěstí gumové/, to je fakt síla).

Na mytí používám klasický autošampón.

Vloženo

Panové pozor na WAP, je schopen umýt i lak, nejlepší je voda z hadice a houba, poté vysušit jelecí.

Ale já také požívám WAP protože dobře umyje mušky. Já myji před každým srazem a po něm jen Wapem opláchnu mušky.

:p

Vloženo

Amogh: místo abys nosil vodu v kýblu a šmudlal auto tím si můžeš v Makru koupit za dva litry wapku, nasávací hadici strčit do toho kýblu (a když si koupíš delší nebudeš muset už ani s ním nikam chodit) a můžeš vesele mejt... Má to spotřebu tak 300l za hodinu, čili cca 5l/min a když k tomu nasadíš filtr tak můžeš používat i nabíranou vodu, nemusí být nutně připojená na vodovod. Efekt proti mytí z kýblu je nesrovnatelnej.

Vloženo

Tak sorry - si psal že na chatě, nebo jsem se překouk a psal jsi ve srubu??? :D Sem myslel že ČR už je elektrifikovaná, ale vlastně že je to u nás a ne v Karpatech si tam vlastně zase nepsal, cooo? :D :D

Vloženo
Tak sorry - si psal že na chatě, nebo jsem se překouk a psal jsi ve srubu??? :D Sem myslel že ČR už je elektrifikovaná, ale vlastně že je to u nás a ne v Karpatech si tam vlastně zase nepsal, cooo? :D :D

je to normalbni chatova oblast v krusnych horach, ale bez elektriky no

krom toho stejne 2000 za wapku dej pokoj :-)

Vloženo

V krušnejch horách prej jsou častý ty různý povětrný elektrárny, to nejde nasmlouvat si s nimi dodávku energie? Víš že by ti jako dopředu zavolali dneska dobře fouká, přijeďte si s wapkou na umytí, máme proudu dost :-D Hadici do potoka, wapku do větrníku a jedu jedu než začne bouřka :-D :-D Hergot to jsme se zase dostali offtopic, co? Já meju pouze ručně (wapkou za 2.000 z makra) a voskuju taky svépomocí. Meju pravidelně i motor, zejména chladič od much.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...