Publikováno Říjen 18, 200816 r Zdravím, tenhle dotaz jsem už na tohle fórum připojil k jednomu dotazu k Symphony, ale i tak jsem se rozhodl, že založím nové téma. Mám Oct.1-rider, 2004 s rádiem Symphony s CD - zobrazení na panelu mezi budíky (palubní počítač a pak výstupy s rádia - číslo skladby CD, název songu, nebo RDS stanice a název songu). Dnes se mi stalo, že se mi na tomto displeii zasekla jedna z navolených stanic FM a název nějaké písničky (např. FM1 - Rihanna atd..). Jakákoliv změna stanice, změna písničky, přepnutí na CD, napojení iPodu nereaguje a pořád tam vidím tu seknutou Fm stanici a název skladby, která zrovna hrála - Rihanna. Nevíte prosím v čem může být problém? Díky moc.
Říjen 18, 200816 r udělej restart.je to jen hloupá elektornika.Pc taky musíš někdy restartnout.Odpoj baterku na chvíli a je to
Říjen 18, 200816 r Autor Hoj Cosby, díky za rady - už podruhé jsi mi poradil (minule to bylo turbo). Pomohlo odpojení od baterky(až na podruhé), už to je asi okey. ths
Říjen 19, 200816 r Take se mi to stalo. Vytahnul jsem radio a na chvili vytahnul zeleny konektorek z radia co jde na maxik.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.