Standis Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Ahoj všem, sháním brigádu a nemůžu nic najít, nevěděl by jste někdo o brigádě v Praze nejlépe od 16:00 hod. nebo o něčem co by se dalo dělat doma? Pokud by se to moderátorům nelíbilo, můžou to smazat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Nebo kdyby někdo věděl o nějaké práci v odpoledních hodinách, budu mu vděčen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 TopTrans log. centrum Praha. Ale to je spíš na noc. Nebo podobnou zásilkovou službu na rozvoz belíků na třídícím centru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Tak noční vzít nemůžu, jelikož jsem přes den řidič , ale díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Pokud by Ti nevadilo obsluhovat v O2 arene, tak by to u nas casove vyhovovalo a penize snad taky celkem slusny, ale moc o tom nevim. Kdyby jo, posli SZ, dam kontakt na konzultantku, co to obhospodaruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Brigáda pro mě by se nějaká našla? Vyhovovaly by mi víkendy a něco s jezděním aby mě to bavilo. Avšak pouze vozidla do 3,5t (mam jen Bčko). Sry ze to cpu sem alenechtelo se mi kvuli tomu zakladat new topic. Kdyztak SZ (sem z Poděbrad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 co takhle Mekac, kluci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Mekáče nechci, je to moc práce za málo peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Jako brigada za sedm petek cistyho nastupak neni zas tak spatny.... Jako hlavni prace za sedm petek nahovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.