Aloof Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Takhle bylo to auto kupovaný nový. Dráty vychází se svazku, který vede někam do přístrojové desky. Jestli až k pojistkám a spínači světel to nevim? Doufám, že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 ak tam nemas poistku tak prud ti tam nepojde skus tam dat poistku kup vypinac napoj hmlokvy a vyskusaj pripadne kup len vypinac daj poistku a zmeraj ci tam ide prud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Sežeň si schéma a proměřuj, nejdříve vedení mlhovka - pojistka. Když zde nepořídíš, tak rozeber ten velký konektor na mezistěně a zkus štěstí zde. Pokud tam nejsou mlhovky dotažené, tak je jednodušší koupit svazek pro dodatečnou montáž mlhovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) Díky za rady, koupim ten spínač s předníma mlhovkama (nechce se mi to připojovat na zadní) a půjdu do toho. Stačí zjistit kde ty kabely končí. Jestli budu mít čas o víkendu nato kouknu. Díky Editováno: 31. Říjen 2008, autor: Standis Pravidla fóra bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 kdyby tohle někdo náhodou četl - co potřebuji k výrobě kabeláže k mlhovkám na fabii 1 předfacelift ?[schéma zapojení mám -kudy vést kabeláž] (od konektorů až po délky kabelů) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 kabely, konektory do mlhovek, piny do těchto konektorů, piny do pojistkovky, pin do budíků 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 kabely, konektory do mlhovek, piny do těchto konektorů, piny do pojistkovky, pin do budíků jeste prosim o tloustku kabelu v mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Tohle bude jednodušší, než to vypisovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 (editace) díky moc EDIT: co budu ještě potřebovat mimo věcí na obrázku? kabely (OK) a vhodné piny do konektorů zatím hledám Editováno: 19. Listopad 2012, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia Mordor Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Zdravím, mám otázku: dá se ten jednořadý konektor zakoupit online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 V příspěvku na první straně jsou obrázky na montáž mlhovek. Je tam celkem 5 obrázků ale první tři byli smazány. Nemáte je prosím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Fobl Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 (editace) Zdravim mam fabii rv. 2005 1.2 htp, koupil jsem si mlhovky ( 1 odkaz) a nejak mi tam nepasuji. Takhle to mam na fabii (2 odkaz) Jake sem patri? https://www.auto-doplnky.com/prava-mlhovka-skoda-fabia-i-facelift-2004-diamond-7h0941700c-p2409?gclid=CjwKCAjw5pPnBRBJEiwAULZKvhw8RuNA7Xbr0xvjkVhe49cnlBA3ppq7VjVQq558OKBQm9mi7HbfixoC_WUQAvD_BwE https://uloz.to/!aK6llMvN3kcs/20190521-141023-jpg Editováno: 22. Květen 2019, autor: Josef Fobl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Fobl Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantaMohyla Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Zdravím, mám dotaz: vlastním Fabia I Junior, ročník 2002 (konkrétně únor) s motorem 1,0 MPI. Lze na tento vůz namontovat přední mlhovky? V nárazníku je to přizpůsobeno, ale jak na tom bude elektroinstalace? Utáhne to? Díky všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Zdravim. Jakou mas RJ? Musis pocitac se ze elektroinstalce treba dodelat. Skodovka v dobe F1 prodavala sadu mlhovek BFB 400 003. Je to origo dil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.