Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Takhle bylo to auto kupovaný nový. Dráty vychází se svazku, který vede někam do přístrojové desky. Jestli až k pojistkám a spínači světel to nevim? Doufám, že ano.

ak tam nemas poistku tak prud ti tam nepojde skus tam dat poistku kup vypinac napoj hmlokvy a vyskusaj pripadne kup len vypinac daj poistku a zmeraj ci tam ide prud :)

Sežeň si schéma a proměřuj, nejdříve vedení mlhovka - pojistka. Když zde nepořídíš, tak rozeber ten velký konektor na mezistěně a zkus štěstí zde. Pokud tam nejsou mlhovky dotažené, tak je jednodušší koupit svazek pro dodatečnou montáž mlhovek.

Díky za rady, koupim ten spínač s předníma mlhovkama (nechce se mi to připojovat na zadní) a půjdu do toho. Stačí zjistit kde ty kabely končí. Jestli budu mít čas o víkendu nato kouknu. Díky

Upraveno od Standis
Pravidla fóra bod č.4

• 4 roky později...

kdyby tohle někdo náhodou četl - co potřebuji k výrobě kabeláže k mlhovkám na fabii 1 předfacelift ?[schéma zapojení mám -kudy vést kabeláž] (od konektorů až po délky kabelů) Díky

kabely, konektory do mlhovek, piny do těchto konektorů, piny do pojistkovky, pin do budíků

kabely, konektory do mlhovek, piny do těchto konektorů, piny do pojistkovky, pin do budíků

jeste prosim o tloustku kabelu

v mm

Tohle bude jednodušší, než to vypisovat :-)

post-37373-0-51222300-1352801248_thumb.p

díky moc

EDIT: co budu ještě potřebovat mimo věcí na obrázku? kabely (OK) a vhodné piny do konektorů zatím hledám

post-72371-0-67627000-1353336210_thumb.j

Upraveno od George_rider

• 1 rok později...

Zdravím, mám otázku: dá se ten jednořadý konektor zakoupit online?

• 2 roky později...

V příspěvku na první straně jsou obrázky na montáž mlhovek. Je tam celkem 5 obrázků ale první tři byli smazány. Nemáte je prosím někdo?

• 2 roky později...

Zdravim mam fabii rv. 2005 1.2 htp, koupil jsem si mlhovky ( 1 odkaz) a nejak mi tam nepasuji. Takhle to mam na fabii (2 odkaz) Jake sem patri?

https://www.auto-doplnky.com/prava-mlhovka-skoda-fabia-i-facelift-2004-diamond-7h0941700c-p2409?gclid=CjwKCAjw5pPnBRBJEiwAULZKvhw8RuNA7Xbr0xvjkVhe49cnlBA3ppq7VjVQq558OKBQm9mi7HbfixoC_WUQAvD_BwE

https://uloz.to/!aK6llMvN3kcs/20190521-141023-jpg

Upraveno od Josef Fobl

• 1 rok později...

Zdravím, mám dotaz: vlastním Fabia I Junior, ročník 2002 (konkrétně únor) s motorem 1,0 MPI. Lze na tento vůz namontovat přední mlhovky? V nárazníku je to přizpůsobeno, ale jak na tom bude elektroinstalace? Utáhne to? Díky všem za odpovědi.

Zdravim.

Jakou mas RJ? Musis pocitac se ze elektroinstalce treba dodelat.

Skodovka v dobe F1 prodavala sadu mlhovek BFB 400 003. Je to origo dil

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.