Publikováno Říjen 27, 200816 r Potřeboval bych radu, už nevim jak se mám zbavit papírů na starý auto, který fakticky nějaký rok a půl neexistuje, nemáte někdo nápad, radu, jak z toho vybruslit? Peněžitá dotace problému je samozřejmostí...
Říjen 27, 200816 r najdi si likvidaci vozidel a za nejaky poplatek ti to udelaji, ale mej sebou vsechny papiry - jinak vetsinou hlavne chteji aspon vahu toho vozidla - tak jim tam privezes po domluve zelezo na kterem prave tezi. Ja nemel uplnou vahu sveho vozidla - tak jsem jim tam do vozu hodil jiny srot z jineho auta a byla spokojenost
Říjen 28, 200816 r Autor volal jsem asi do 15-cti, ale všude mě vyfuckovali, problem je, že já mám jen štítek od motoru a vyříznutý vin z kastle nemám a oni ani za 5k se nechtěli dohodnout.
Říjen 28, 200816 r Ono jde totiž o to, aby se vinko neobjevilo někde na jiným autě, pak by byla firma co likviduje vraky v pěkným průšvihu - v případě např. dopravní nehody, kde by se zjistil VIN již zlikvidovanýho auta.....ale mělo by nstačit čestné prohlášení, že vůz byl sešrotován a není možné jeho části - štítek VIN použít...taková likvidace stojí cca 3-5 tisíc.... Upraveno Říjen 28, 200816 r od Marek
Říjen 29, 200816 r Autor A máš nějaký kontrétní místo, kde by to vzali? Se jim zaručim že se nikde neobjeví, z toho už jsou konzervy na 100%.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.