Únor 27, 200619 r Ja mam na predaj elektrony MAK Trophy 5x100 16' 7.5J bez pneu na Octaviu1 , golf4, mozno aj fabiu. Cena 8500,- sk .
Červenec 4, 200718 r Chlapci nevie náhodou niekto ako budú vyzerať nové disky na OII 16" Lyra a 17" Pallas?
Červenec 4, 200718 r Ty pallasy vypadaj na ve skutečnoti na octávce dost dobře Upraveno Leden 18, 201015 r od Cjoctavian citacia s obrazkami
Červenec 5, 200718 r tak tomu věřím.. já mám svoje 15tky a jsem spokojenej.. prostě pro mě je priorita interiér, doby exhibicionismu už mám za sebou Upraveno Červenec 5, 200718 r od superfatty
Červenec 12, 200718 r Ty 17" Pallas jsem nedavno videl v arealu a vypadaj mooc pekne spolu se sportovnim podvozkem, idealni rozmer na OII v pomeru vzhled/cena ...jeste tak mozna kompromisni R16 a ty kokty co vyjizdej na R15 to je hnus ..tak leda na zimu... a i jizdni vlastnosti jsou o hodne horsi, pamatuju kdyz jsem jel poprve s OII, jak jsem byl nemile prekvapen jak uplne tekly v zatackach ..stejne jako R15 na OI ... Upraveno Červenec 12, 200718 r od JasteR
Říjen 19, 200717 r Vyměnil jsem letní 18" za zimní 16", na kolik se tak na OII hustí? Na víčku nádrže mám tlaky jen pro 17" a 18"...
Říjen 20, 200717 r Vyměnil jsem letní 18" za zimní 16", na kolik se tak na OII hustí? Na víčku nádrže mám tlaky jen pro 17" a 18"... Ahoj, já na kombíku mám doporučeno 2,2 vpředu i v zadu při částečném zatížení a při plném předek stejný a vzadu 2,4.
Říjen 20, 200717 r Vyměnil jsem letní 18" za zimní 16", na kolik se tak na OII hustí? Na víčku nádrže mám tlaky jen pro 17" a 18"... Ahoj, já na kombíku mám doporučeno 2,2 vpředu i v zadu při částečném zatížení a při plném předek stejný a vzadu 2,4. Ok, já mám pro 18" vzdadu lehce víc, tak z toho něco zítra vymyslím.
Leden 17, 200817 r dostal jsem dobrou nabídku na kola, v podstatě mám dost šiřoký výběr... ALE... ty kola co se mi líbí jsou v rozměru 7x16 ET50 ... v techničáku mám 6x16 ET50 a 7x17 ET50 ... proto se ptám, můžu takový kola na auto namontovat a můžu tohle nějakým způsobem zlegaliozvat? tím myslím, nechá se dopsta do techničáku jiný rozměr kol? prý se to tu někdy už řešilo, bohužel jsem to téma nenašel... kdyby jste o tom někdo něco věděl, tak šup sem s tím! díky ještě bych chtěl poprosit všechny, co by sem chtěli psát, že na Scouta nepatří 16" kola apod. nechť se těchto zbytečných příspěvku vyvarují a já jim za to budu vděčný! díky Upraveno Leden 17, 200817 r od vorlajz
Leden 18, 200817 r přesuňte to někdo do správný rubriky. On je tady Vorlajz teprve krátce, tak si ještě nevšimnul, kam to patří. Časem se jistě polepší.
Leden 18, 200817 r nesmíš. za o palce širší kola, než máš v TP se dává trest smrti bez možnosti odvolání... jinak strana dvě v sekci podvozek, to jen až budeš zas někdy někomu psát, aby se nejdřív podíval a až pak se ptal http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31485 Upraveno Leden 18, 200817 r od Luke288
Leden 18, 200817 r nesmíš. za o palce širší kola, než máš v TP se dává trest smrti bez možnosti odvolání...jinak strana dvě v sekci podvozek, to jen až budeš zas někdy někomu psát, aby se nejdřív podíval a až pak se ptal http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31485 nebuď na něj tak přísnej, vždyť víš, že je tu novej
Leden 18, 200817 r jo jo Vorlando to je náš KOMO junior a my ho za to máme rádi co to je KOMO, snad ne KOMOUŠ ??? Ty já teda nemám rád
Únor 3, 200817 r dostal jsem dobrou nabídku na kola, v podstatě mám dost šiřoký výběr... ALE... ty kola co se mi líbí jsou v rozměru 7x16 ET50 ... v techničáku mám 6x16 ET50 a 7x17 ET50 ... proto se ptám, můžu takový kola na auto namontovat a můžu tohle nějakým způsobem zlegaliozvat? tím myslím, nechá se dopsta do techničáku jiný rozměr kol? prý se to tu někdy už řešilo, bohužel jsem to téma nenašel... kdyby jste o tom někdo něco věděl, tak šup sem s tím! díkyještě bych chtěl poprosit všechny, co by sem chtěli psát, že na Scouta nepatří 16" kola apod. nechť se těchto zbytečných příspěvku vyvarují a já jim za to budu vděčný! díky Nazdárek, mám 4x4 a hned na začátku jsem sundal ty origo skoda a koupil jsem 7J17 ET 38 a vypadá to super, vejde se to tam v poho. Na zimu jsem koupil 7J16 ale ET 48 a zhrozil jsem se, jak je to zastrčený. Dal jsem 15mm podložky a zase je to v poho a hezky to vypadá. Jinak s tou legalizací...musíš mít certifikát TUV od českýho prodejce a přeloženej do češtiny, což ty prodejci většinou maj. Pak s tím zajdeš na DI a tam ti to bez problémů dopíšou. Nejsem si jist ale myslím, že je to ALCARBOHEMIA.cz...kdyby to tam nebylo, písni a dohledám to
Únor 11, 200817 r Mám O2 cca 1 rok starou a ze dvou kol Sirius mi vypadly respektive se odlepily znaky Škoda,jeden naštěstí odpadl při přezouvání kol,tak ho mám,stačí to jen nalepit zpět,ale druhý bohužel zmizel někde po cestě.To přilepení znaku z výroby je dost odfláknuté,trochu namazané něčím na způsob silikonu,ale moc tam toho není,nedivím se,že to vypadlo.Chci se zeptat zda-li se tento znak dá nějak sehnat,popř. kolik za to můžou chtít a jestli se na to třeba dá uhrát záruka...protože u celkem ne zrovna levného auta by se tohle myslím stávat nemělo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.