rostama Vloženo 21. Únor 2006 Sdílet Vloženo 21. Únor 2006 Mám na prodej 4 ks elektronů špičkový stav - typ viz foto. Cena 8000 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Carlito Vloženo 27. Únor 2006 Sdílet Vloženo 27. Únor 2006 Ja mam na predaj elektrony MAK Trophy 5x100 16' 7.5J bez pneu na Octaviu1 , golf4, mozno aj fabiu. Cena 8500,- sk . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Chlapci nevie náhodou niekto ako budú vyzerať nové disky na OII 16" Lyra a 17" Pallas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Už som našiel: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 (editace) Ty pallasy vypadaj na ve skutečnoti na octávce dost dobře Editováno: 18. leden 2010, autor: Cjoctavian citacia s obrazkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 (editace) tak tomu věřím.. já mám svoje 15tky a jsem spokojenej.. prostě pro mě je priorita interiér, doby exhibicionismu už mám za sebou Editováno: 5. Červenec 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 miluju designovej exhibicionismus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 miluju designovej exhibicionismus Yooooo,já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 (editace) Ty 17" Pallas jsem nedavno videl v arealu a vypadaj mooc pekne spolu se sportovnim podvozkem, idealni rozmer na OII v pomeru vzhled/cena ...jeste tak mozna kompromisni R16 a ty kokty co vyjizdej na R15 to je hnus ..tak leda na zimu... a i jizdni vlastnosti jsou o hodne horsi, pamatuju kdyz jsem jel poprve s OII, jak jsem byl nemile prekvapen jak uplne tekly v zatackach ..stejne jako R15 na OI ... Editováno: 12. Červenec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 jj, co se týče jízdních vlastností jsou 15ky tragický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Vyměnil jsem letní 18" za zimní 16", na kolik se tak na OII hustí? Na víčku nádrže mám tlaky jen pro 17" a 18"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Vyměnil jsem letní 18" za zimní 16", na kolik se tak na OII hustí? Na víčku nádrže mám tlaky jen pro 17" a 18"... Ahoj, já na kombíku mám doporučeno 2,2 vpředu i v zadu při částečném zatížení a při plném předek stejný a vzadu 2,4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Vyměnil jsem letní 18" za zimní 16", na kolik se tak na OII hustí? Na víčku nádrže mám tlaky jen pro 17" a 18"... Ahoj, já na kombíku mám doporučeno 2,2 vpředu i v zadu při částečném zatížení a při plném předek stejný a vzadu 2,4. Ok, já mám pro 18" vzdadu lehce víc, tak z toho něco zítra vymyslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) dostal jsem dobrou nabídku na kola, v podstatě mám dost šiřoký výběr... ALE... ty kola co se mi líbí jsou v rozměru 7x16 ET50 ... v techničáku mám 6x16 ET50 a 7x17 ET50 ... proto se ptám, můžu takový kola na auto namontovat a můžu tohle nějakým způsobem zlegaliozvat? tím myslím, nechá se dopsta do techničáku jiný rozměr kol? prý se to tu někdy už řešilo, bohužel jsem to téma nenašel... kdyby jste o tom někdo něco věděl, tak šup sem s tím! díky ještě bych chtěl poprosit všechny, co by sem chtěli psát, že na Scouta nepatří 16" kola apod. nechť se těchto zbytečných příspěvku vyvarují a já jim za to budu vděčný! díky Editováno: 17. leden 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 přesuňte to někdo do správný rubriky. On je tady Vorlajz teprve krátce, tak si ještě nevšimnul, kam to patří. Časem se jistě polepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 (editace) nesmíš. za o palce širší kola, než máš v TP se dává trest smrti bez možnosti odvolání... jinak strana dvě v sekci podvozek, to jen až budeš zas někdy někomu psát, aby se nejdřív podíval a až pak se ptal http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31485 Editováno: 18. leden 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 nesmíš. za o palce širší kola, než máš v TP se dává trest smrti bez možnosti odvolání...jinak strana dvě v sekci podvozek, to jen až budeš zas někdy někomu psát, aby se nejdřív podíval a až pak se ptal http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31485 nebuď na něj tak přísnej, vždyť víš, že je tu novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 přísnej? dyt jsem mu to našel. to ty jsi na něj zlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 já a zlej ? Já se ho naopak zastávám, že není blbej, že je jen novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 díky díky komu ? Nebo čemu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 jo jo Vorlando to je náš KOMO junior a my ho za to máme rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 jo jo Vorlando to je náš KOMO junior a my ho za to máme rádi co to je KOMO, snad ne KOMOUŠ ??? Ty já teda nemám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hornet67 Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 dostal jsem dobrou nabídku na kola, v podstatě mám dost šiřoký výběr... ALE... ty kola co se mi líbí jsou v rozměru 7x16 ET50 ... v techničáku mám 6x16 ET50 a 7x17 ET50 ... proto se ptám, můžu takový kola na auto namontovat a můžu tohle nějakým způsobem zlegaliozvat? tím myslím, nechá se dopsta do techničáku jiný rozměr kol? prý se to tu někdy už řešilo, bohužel jsem to téma nenašel... kdyby jste o tom někdo něco věděl, tak šup sem s tím! díkyještě bych chtěl poprosit všechny, co by sem chtěli psát, že na Scouta nepatří 16" kola apod. nechť se těchto zbytečných příspěvku vyvarují a já jim za to budu vděčný! díky Nazdárek, mám 4x4 a hned na začátku jsem sundal ty origo skoda a koupil jsem 7J17 ET 38 a vypadá to super, vejde se to tam v poho. Na zimu jsem koupil 7J16 ale ET 48 a zhrozil jsem se, jak je to zastrčený. Dal jsem 15mm podložky a zase je to v poho a hezky to vypadá. Jinak s tou legalizací...musíš mít certifikát TUV od českýho prodejce a přeloženej do češtiny, což ty prodejci většinou maj. Pak s tím zajdeš na DI a tam ti to bez problémů dopíšou. Nejsem si jist ale myslím, že je to ALCARBOHEMIA.cz...kdyby to tam nebylo, písni a dohledám to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Mám O2 cca 1 rok starou a ze dvou kol Sirius mi vypadly respektive se odlepily znaky Škoda,jeden naštěstí odpadl při přezouvání kol,tak ho mám,stačí to jen nalepit zpět,ale druhý bohužel zmizel někde po cestě.To přilepení znaku z výroby je dost odfláknuté,trochu namazané něčím na způsob silikonu,ale moc tam toho není,nedivím se,že to vypadlo.Chci se zeptat zda-li se tento znak dá nějak sehnat,popř. kolik za to můžou chtít a jestli se na to třeba dá uhrát záruka...protože u celkem ne zrovna levného auta by se tohle myslím stávat nemělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.