RobinHood99 Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Chtěl bych se zeptat na význam slova přeplňovaný , v motorech a obecně autech se orientuju ale nějak mi uniklo slovo ,,přeplňovaný,, motor . Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) Že tam stříkám vzduch pod tlakem. Tlačí ho tam turbo třebas. Editováno: 30. Říjen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Trošku jsem zagooglil a našel jsem ti celý článek o přeplňování: http://news.auto.cz/technika/preplnovani-1...replnovani.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) Palivo?? Ja myslel spis vzduch?? A protoze ho je tam vic, smes lip hori - vznikne víc plynů - větší tlak. Jestli se mylim opravte me:) edit: pán nade mnou se opravil nez sem stihnul dopsat prispevek:D toz at si o nem nemyslite ze je to ul:) Editováno: 30. Říjen 2008, autor: J.Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 (editace) To byl překlep a už jsem se dávno opravil. Editováno: 30. Říjen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Jako když máš dost a robka pořád a pořád do tebe tu husu cpe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Cosbyč, ty woe ty nepoznáš husu od kačeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobinHood99 Vloženo 30. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 supr dík hele sorry hoši já se teď cejtim jak úplnej ****** , tak fakt dik a ještě jednou sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.