martino Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 a uz su tam auto sice vyzera jak kociar ale co uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Zitra strasej se snehem od 500m takze uz mam taky prezuto... a je to znat rano auto o dost lepe sedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 už mám taky,strašej se sněhem,ted ale leje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Zimáky mám od minulýho týdne. Údajně mají zimáky po čtvrté sezoně zhoršené jízdní vlastnosti. Tak raději šetřím letní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 tak ja som dnes prezul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 ja vcera ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Zimáky mám od minulýho týdne. Údajně mají zimáky po čtvrté sezoně zhoršené jízdní vlastnosti. Tak raději šetřím letní. Pry ve Švycarsku te nepusti v zime pres hranice, kdyz mas starsi zimaky 4 roky. Rikal to mechanik v pneuservise, nevim co je na tom pravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 (editace) mcsolle tie zimne mas na elektronoch? to su asi 16palcove ze? Editováno: 17. Listopad 2008, autor: rsrsrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 ano, moje 'nove' 16ky na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 mcsolle aky mas konkretne rozmer a znacku lebo mne moje este dufam tuto zimu vydrzia a zvazujem matador mp59 nordica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 matadory ... minuly rok som kupil 17ky letne, najazdil som cca 30t, predne maju este 1mm a koncia a zadne akokeby 'vlnkovite' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Tak dnes očista vozidel ( myčka,vysavač apod... ) a přítelkyně trénovala Blbá otázka, na kolik se fouká přední a na kolik zadní penu 195 / 65 R15 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Melo by to byt na krytu nadrze, ale pri zatizeni 3 pasazeri a par zavazadel predek 2,0 a zadek 2,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 17. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 mcsolle conti to mas dobre len tak som hodil kuk na net a je tam dobra palka za 16 palcove 3000skk to radsej ostanem pri 15 palcovych... inac nevies aka je hlbka drazky pri novych pneu? dnes som dal dole letne dunlop fastresponse po prvej sezone 19000km a mam teraz 7mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Pry ve Švycarsku te nepusti v zime pres hranice, kdyz mas starsi zimaky 4 roky. Rikal to mechanik v pneuservise, nevim co je na tom pravdy. na víko jsem koukal, ale kdosi říkal, že je lepší foukat více .. dal jsem zadek 2,4 a předek 2,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Tak asi to bude tím, že jezdím pravidelně naložený - ale přední 2.4 a zadní 2.8 Jo a přezouval jsem v sobotu v 5:30 ráno, protože jsem debil. Sousedi mě museli milovat, rázový utahovák a kompresor - trr trr trr trr :D To je tak když si člověk myslí, že to ještě odjede na letních a ráno je přimrzlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 já už dneska drandil na peřině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 ja chcem tieeez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 (editace) Já snad raději ani ne, to zase bude bouraček a já bydlím na cestě k nemocnici - a to je potom rej majáčků Ale zimu mám rád, nevadí mi ani na silnici - jen kdyby se nad sebou zamysleli i ostatní. Editováno: 18. Listopad 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Tak dnes přezuto. Ráno -6 stupňů a na letník jsem jen tak klouzal. Niní už Dunlop SP Win sport M3 a seděj jak přibitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 mate uz prezute na zimne obdobie? pozeral som predpoved pocasia na 5dni ma byt u nas 13-18°C tak zatial jazdim na letnych Tak já osobně si myslím při zimním období by se již mělo jezdit na zimních. Přeci jen mají rozdílné složení a určitě se chovají jinak v různých situacích... Takže já osobně v půlce spíše koncem listopadu už mám zimní pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Tak,dneska prvni snih , asi se vydam to domu prezut,pac letní SportContact me asi na snehu moc nepodrzi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 dnes som pozeral predpoved pocasia na 4dni tak uz len pondelok cez den +14°C ale od utorka do stvrtka +6°C az +4°C a v noci +3°C a to je este len oktober otepli sa este? minuli rok som prezuval 17,novembra tohto roku sa asi zima ponahla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Pro jistotu jsem je nechal dneska prehodit. Jedu na hory, takze se mozna siknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Tak nevim, teď straší se zimou, ale aby to nebyo jako loni, týden dva bylo trochu míň a pak šla teplota min 3 týdny okolo 20°C ... přeci jenom Pardubice, tady je celkem teplo i v zimě, ještě počkám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.