jirka3 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tak RSa má hlavně o jednu rychlost navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Nj tak to je potom jasne Tak to ty pojedes na 4. 150km/h Co jsi Jiriku poridil misto rska ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Čekám na novej stroj.Měl by bejt do měsíce,tak si ještě počkám.Tak se nech překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Nerikej ze jsi objednal skodovku ?? Ted je kazda nova hnusna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Nene,budu se stěhovat do sekce Dezertéři,odpadlíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Aspon koncern zustal vw ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 odpadlíky zde budu nekompromisně mazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tak jsem byl dnes na STK....vse ok jen pri mereni emisi me borec rekl ze obcas mam vyhnat saze . nevim proc ale obcas kdyz jedu po dalnici tak frcim 160 a asi je to malo .jinak jsem se optal na zapsani kol do TP a takovy postarsi pan mi sdelil ze to neni mozne. Ze tam musi byt to co je zapsane v TP a zapsat to pujde jen v nejake zkusebne za 60 tis . takze pokud vi nekdo v okoli brna kde o tom trochu nekdo neco vi tak prosim o sz . jinak jsem byl na STK v Tetcicich u Rosic. Lary to je nesmysl.Na mě to taky zkoušeli,ale pokud tam máš nějakou autocentrálu škoda tak jeď tam a poptej se.Já byl na autocentrále u nás(dělají tam STK i emise)a jak jsem psal.Perfektní přístup a profesionalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Vicku : byl tam postarsi pan a asi tomu nerozumel.... rikal jsem ze mu dovezu typovy list atd a on ze musim na zkusebnu . tak jsem uz do neho nevrtal. poptam se v rosicich a uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Petrik : na tu trojku se mi to taky nezda....mozna pri 10 tis otackach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Nezda ptz jsi to nikdy nezkusil Rozjed dvojku a prdni tam troku a drz to jestli ti to nepojede tak to mas nejaky rozbyty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Ahojky,k těm kolům asi takto: Pokud máš ke kolům typovej list a v něm je uvedený typ auta a danej motor,tak s tím zajdeš na úřad a ve velkém techničáku tě zapíšou vyjímku a zaplatíš jen poplatek myslím jen 80 Kč.kamarád si takle pro klid policajtů nechal zapsat na feldu 15 kola.,neměl s tím žádnej problém.se srázkem to vypadá dobře Editováno: 30. leden 2009, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Peny uz neco domluv ptz ja uz chci vyrazit za vama Kluci to byla parada :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Nazdárek, když už se bavíte o stk tak jsem se musel taky kouknout a mám ji do dubna. Neměl by to bejt problém, uvidíme. 2 Peny: A musí bejt v češtině? Kámoš koupil kola na A6ku a měl ho v němčině a nechtěli mu ho uznat. 2 měsíce pak doloval překlad od prodejce a pak mu kola zapsali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Jojo musi byt v Cr to stopro Ale treba co jsem se ptal kluku ke kolum z MB raritky sehnaly papiry od nejakych z Alcaru,prelozili a pohoda Vse probehlo jak ma Editováno: 30. leden 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 No chlapci tak já nevím jak u váš,ale je potřeba nejen typový list.Teprve díky typovému listu vám do něho dá razítko technik na STK,který je k tomu určený.Prohlédne auto,jestli někde kola nedrhnou a neční a dá razítko.Díky tomu je typový list kompletní a pak se jde na úřad.Tam už záleží jestli narazíte na idiota nebo ne.Ale český překlad být musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 jak pise Vick. jinak tady je to popsane http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...azu_vozidla.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 zdravím,jo ten článek co sem hodil Laras tak to popisuje úplně přesně.Vím od klukou co tu tuní auta,tak říkaj,že tady u nás na úřadě je rozumnej úředník a není s tím problém.Třeba ve strakách mu je nezapsal a ještě prej měl blbý eči a u nás pak bez problému.Jak psal Vicki natrefíš na idiota a je vymalováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ahojky kluci u nas zase chumeli Toje des Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 U nás zatim nechumelí, ale je pořád pod 0 Už aby bylo líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Zdar kucíííí.U nás sněží jak prdlé,to je hnus.Ale aspoň jsem to využil zavřek se v garáži a začal měnit ty pružiny.Zatím mám hotový zadek.Zítra možná zbytek a nebo to nechám na později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tak sup nejake foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Taky se priklanim k fotu :-) Tlumice si nechaval standartni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak vicku,kde to vázne FOTO taky jsem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Příjemné nedělní dopoledne pánové,pokud obědváte,tak si nechte čvachtat v rypáčku V Praze o5 SNÍH už to vypadalo nadějně a ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.