Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

tak jsem byl dnes na STK....vse ok jen pri mereni emisi me borec rekl ze obcas mam vyhnat saze lol . nevim proc ale obcas kdyz jedu po dalnici tak frcim 160 a asi je to malo lol .

jinak jsem se optal na zapsani kol do TP a takovy postarsi pan mi sdelil ze to neni mozne. Ze tam musi byt to co je zapsane v TP a zapsat to pujde jen v nejake zkusebne za 60 tis lol . takze pokud vi nekdo v okoli brna kde o tom trochu nekdo neco vi tak prosim o sz :). jinak jsem byl na STK v Tetcicich u Rosic.

Lary to je nesmysl.Na mě to taky zkoušeli,ale pokud tam máš nějakou autocentrálu škoda tak jeď tam a poptej se.Já byl na autocentrále u nás(dělají tam STK i emise)a jak jsem psal.Perfektní přístup a profesionalita.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky,k těm kolům asi takto: Pokud máš ke kolům typovej list a v něm je uvedený typ auta a danej motor,tak s tím zajdeš na úřad a ve velkém techničáku tě zapíšou vyjímku a zaplatíš jen poplatek myslím jen 80 Kč.kamarád si takle pro klid policajtů nechal zapsat na feldu 15 kola.,neměl s tím žádnej problém.se srázkem to vypadá dobře :skoda:

Editováno: , autor: Peny
Odkaz ke komentáři

Nazdárek, když už se bavíte o stk tak jsem se musel taky kouknout a mám ji do dubna. Neměl by to bejt problém, uvidíme.

2 Peny: A musí bejt v češtině? Kámoš koupil kola na A6ku a měl ho v němčině a nechtěli mu ho uznat. 2 měsíce pak doloval překlad od prodejce a pak mu kola zapsali.

Odkaz ke komentáři

No chlapci tak já nevím jak u váš,ale je potřeba nejen typový list.Teprve díky typovému listu vám do něho dá razítko technik na STK,který je k tomu určený.Prohlédne auto,jestli někde kola nedrhnou a neční a dá razítko.Díky tomu je typový list kompletní a pak se jde na úřad.Tam už záleží jestli narazíte na idiota nebo ne.Ale český překlad být musí.

Odkaz ke komentáři

zdravím,jo ten článek co sem hodil Laras tak to popisuje úplně přesně.Vím od klukou co tu tuní auta,tak říkaj,že tady u nás na úřadě je rozumnej úředník a není s tím problém.Třeba ve strakách mu je nezapsal a ještě prej měl blbý eči a u nás pak bez problému.Jak psal Vicki natrefíš na idiota a je vymalováno.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...