Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

Pěkný ráno všem. U nás mrholí a není tak hezky jako včera, uvidíme odpoledne. Jinak ta fotka Hněvínu je luxusní :palec2:

To Vick: Mě by stačilo jestli se to dá někde koupit nebo něco podobného, taky bych to vyskoušel. Sprej na kola je dobrej, ale vydrží pár dní a za léto mě to vyjde dost draho :)

To Sejis: hodně štěstí na STK snad bude vše ok.

Tak zatím a hezký zbytek dne. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já právě dorazil z práce a koukám, tady všichni už spěj :)

Jirik_Superb: jdeš s právníkem? Občas se to vyplatí je dohnat do důkazový nouze. Co když Ti SPZ ukradl tmavší spoluobčan při stání na křižovatce? Toho si nevšimneš a před jízdou jsi to kontroloval... Určo doporučuju právníka!

Držím palce!!

Na to je uz pozde..bohuzel :( Kdybych dostal pul roku tak na polovine zkusim zazadat... ale i tak, 3 mesice bez auta... :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau bando u nás pod mrakem a 3 stupně ale beru i to.

To Luky:chlape držím ti palce a dej vědět co a jak.

To Hampejz:není řečeno že to řešil nejlevnější navi.Já mám taky origo navi,taky auto z ČR a přesto mi to česky nemluvilo.Vzhledem k tomu že mám typ A,tak musela navi ven a vezla se někde do Čec,kde se do ní něco vpájelo a pak se nahrál jiný soft.Pokud máš cokoli kromě typu A,tak ti to udělají i ve škodovce a pokud máš A tak to je trošku složitější.Tedy aspoň u mě bylo.Jinak hlavně ať máš k tomu kód

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze papiry nemam do 26. kvetna. Dostal jsem 6 mesicu a 7 tisic. Necitim kus pusy, pry doslo pri operaci k poskozeni nervu. Obnova trva tydny, nekdy az mesice.. super!

do pytle nemohli Ti to uspíšit o 14 dní?Vždyť máme sraz.Nedají ti to dříve?my se za tebe přimluvíme ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I tak mi to ale nějak nesedí.Dostal jsi 6 měsíců a papíry nebudeš mít do 26 května?Co je v tom za fígl?Nebo ses překlepl

Jo a jinak jsem se ptal a pry to drive nedaji, musi to byt na den presne. A jeste rikal, ze kdyz se poda zadost i o 1 den drive, tak ji musi zamitnout a dalsi se podat nemuze (pry nepodporuji vice zadosti).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...