Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ok,zavolej,já mám většinou přes týden málo času,ale o víkendu se vždycky urvu.

zdar chlapci -_--_- za chvilku razím na STK

zdar chlapci -_--_- za chvilku razím na STK

Ahoj,tak to budeš určitě OK.

Pěkný ráno všem. U nás mrholí a není tak hezky jako včera, uvidíme odpoledne. Jinak ta fotka Hněvínu je luxusní :palec2:

To Vick: Mě by stačilo jestli se to dá někde koupit nebo něco podobného, taky bych to vyskoušel. Sprej na kola je dobrej, ale vydrží pár dní a za léto mě to vyjde dost draho :)

To Sejis: hodně štěstí na STK snad bude vše ok.

Tak zatím a hezký zbytek dne. :)

Tak já právě dorazil z práce a koukám, tady všichni už spěj :)

Jirik_Superb: jdeš s právníkem? Občas se to vyplatí je dohnat do důkazový nouze. Co když Ti SPZ ukradl tmavší spoluobčan při stání na křižovatce? Toho si nevšimneš a před jízdou jsi to kontroloval... Určo doporučuju právníka!

Držím palce!!

Na to je uz pozde..bohuzel :( Kdybych dostal pul roku tak na polovine zkusim zazadat... ale i tak, 3 mesice bez auta... :-/

jedu s Favoritem vrchní sestry /služebák/ :) je dost zachovalý

zdar všem a krásný den :palec2::)-_--_-

Na to je uz pozde..bohuzel :( Kdybych dostal pul roku tak na polovine zkusim zazadat... ale i tak, 3 mesice bez auta... :-/

jiřiku pevný nerv a držím palec :palec2:

Čau bando u nás pod mrakem a 3 stupně ale beru i to.

To Luky:chlape držím ti palce a dej vědět co a jak.

To Hampejz:není řečeno že to řešil nejlevnější navi.Já mám taky origo navi,taky auto z ČR a přesto mi to česky nemluvilo.Vzhledem k tomu že mám typ A,tak musela navi ven a vezla se někde do Čec,kde se do ní něco vpájelo a pak se nahrál jiný soft.Pokud máš cokoli kromě typu A,tak ti to udělají i ve škodovce a pokud máš A tak to je trošku složitější.Tedy aspoň u mě bylo.Jinak hlavně ať máš k tomu kód

STK OK :)

Tady prší,spíše sníh s deštěm :feve:

Víto odpověděl jsem na sz :)

Jj Jirko všiml jsem si a naprosto stím souhlasím.Uvidíme co bude dál.

Jj Jirko všiml jsem si a naprosto stím souhlasím.Uvidíme co bude dál.

pozveme ho na stranickou schůzi a vysvětlíme mu to lollollol:smich:

pro změnu letím do Ustí :)

Takze papiry nemam do 26. kvetna. Dostal jsem 6 mesicu a 7 tisic. Necitim kus pusy, pry doslo pri operaci k poskozeni nervu. Obnova trva tydny, nekdy az mesice.. super!

Dobré odpoledne partičko,dneska jsem dal Votice a sibiř je fakt sibiř.Počasí peklo,ale silnice OK,musím ty kluky s pluhama dneska pochválit.

to Sejis:STK OK,tak to je super

to Jirik: Prachy vem čert,ale noty jsou v čistírně a to je špatně.

Takze papiry nemam do 26. kvetna. Dostal jsem 6 mesicu a 7 tisic. Necitim kus pusy, pry doslo pri operaci k poskozeni nervu. Obnova trva tydny, nekdy az mesice.. super!

do pytle nemohli Ti to uspíšit o 14 dní?Vždyť máme sraz.Nedají ti to dříve?my se za tebe přimluvíme ;)

I tak mi to ale nějak nesedí.Dostal jsi 6 měsíců a papíry nebudeš mít do 26 května?Co je v tom za fígl?Nebo ses překlepl

• Autor

Jirik : Te prc ... :(

Kluci tak zase chcije a chcije :(

... Uz Me to sere :sleep:

I tak mi to ale nějak nesedí.Dostal jsi 6 měsíců a papíry nebudeš mít do 26 května?Co je v tom za fígl?Nebo ses překlepl

[/quote

Pulku trestu prominou, kdyz budu hodnej :) Bohuzel to se srazem nevyjde o chlup :( POsledni dobou se mi lepi smula na paty.

a tady neco pro zasmani :)

post-20411-1235657480_thumb.jpg

Upraveno od Jirik_superb

tak to je mi tě líto,když se něco sere,tak......... :feve:

to je něco jako vazba,ta se pak připočítá k celkovému trestu ;)

Teda, koukám, žes musel mít týden jak hrom! S těma papírama je to škoda :( Dej se do kupy a na sraz Tě určo někdo z okolí aspoň sveze!

Teda, doufám, že to tu takto funguje

tak to je mi tě líto,když se něco sere,tak......... :feve:

Diky, jediny pozitivum je, ze snad uz hur byt nemuz u bude se to jen lepsit :-)

Teda, koukám, žes musel mít týden jak hrom! S těma papírama je to škoda :( Dej se do kupy a na sraz Tě určo někdo z okolí aspoň sveze!

Teda, doufám, že to tu takto funguje

Nebo bych mohl prijet na sraz superbu vlakem s modelem v ruce :smich:

Upraveno od Jirik_superb

Jo a jinak jsem se ptal a pry to drive nedaji, musi to byt na den presne. A jeste rikal, ze kdyz se poda zadost i o 1 den drive, tak ji musi zamitnout a dalsi se podat nemuze (pry nepodporuji vice zadosti).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.