Březen 1, 200916 r jinak dobré nedělní dopoledne pánofé dnes hraje od 20.oo Bohemka se Slávií,je to i v TV
Březen 1, 200916 r jééé nohejbal,já cííí takýýýý Ahoj Jiříku,není problém,pokud budeš chtít,cinkni mi na 777267380 a domluvíme se. Nohejbal je v tělocvině ZS Na dlouhém lánu,P-6 každou neděli.
Březen 1, 200916 r Ahoj Jiříku,není problém,pokud budeš chtít,cinkni mi na 777267380 a domluvíme se.Nohejbal je v tělocvině ZS Na dlouhém lánu,P-6 každou neděli. sůůůper,zavolám díky
Březen 1, 200916 r Autor Ahojky Kluci Koukam,ze Prazakum je Hej :D ... u nas je dnes 11°C Pekny zbytek wekenda
Březen 1, 200916 r Koukám, že to tu nějak žilo. Já využil hezký odpo k umytí autí, vyměnil písty v kufru a vyzkoušel nano polituru na lak. tak sem zvědavej. Kdo byste všechno mohli a kdy na ty káry? Zatím sem spočítal 3 možná 4 lidi... S tím, že neděle buď hodně pozdě a nebo sobota večer... Tak pište a něco vymyslíme
Březen 1, 200916 r Koukám, dneska k večeru je tu pěkně mrtvo...udělal jsem pár příspěvků a koukám, že skoro všude svítí můj nick Jinak Petříkové, teď v tom mám bordel Ale už vím, že je tu táta a syn. Těším se na koleska
Březen 1, 200916 r Nazdar chlapi, jak se tak dívám, tak Petříkovci už přestřihli pupeční šňůru ... že by konec ignorantů pravidel???
Březen 1, 200916 r Ano kuli pravidlum tu ted budeme psat kazdy zvlast pokud se tedy nejak dohodnem u pc A uz pujdu taky do prace takze tu bude jen mladej Muselo se to tak udelat kuli adminum
Březen 1, 200916 r Taky koukám, že jsou tu už oba. Tak vás tu vítám Teď uvidíme kdo bude dostávat ignoranta pravidel Upraveno Březen 1, 200916 r od Luky15
Březen 1, 200916 r Zdravím Mário a všechny ostatní.dnes sem supíka provětral dostatečně.stěhoval sem švagrouše z drážďan do klatov.Byl tam na půlročním studiu při vysokej.musel sem i za Supíka zapřáhnout káru,aby sme to pobrali.závěs se opět osvědčil.Najel sem dnes 640 km a tak sou saze zas vyhnaný.jak ste tu řešili zazimovaný mazlíky,tak u mě to vůbec nepřipadá v úvahu.zítra to bude přesně rok co jsem si přivez supa a mám tam natočeno 25 tis km.Na to,že sem byl jen víkendy doma po celej rok si myslím,že je v provozu dost.Jinak na ty motokáry by se mě to hodilo taky víc v sobotu odpoledne nebo k večeru.Tak se mějte fajn a zítra zas do rachoty.
Březen 2, 200916 r Dobré ráno partičko,nebylo by kafíško Dnes v Praze 4°C nad nulou,sucho,to se to pojede Koukám,že se Petříkovci rozdělili,konečně budu vědět,kdo je kdo?
Březen 2, 200916 r dpbré ráno borci.Nějak nemůžu spát tak jsem najel na fórum.Včera po denní směně to nedalo ani mi a tak jsem vytáhl supa a protáhl ho,to byla lahoda.Pružiny drží,auto sedí,cesty suché no prostě pohodička
Březen 2, 200916 r Čau Víťo, přeji ti krásné ráno,já o víkendu nechal supa spát a protáhl jsem BMW,ale dnes se zase chystám se supem na cesty,tak doufám,že počasí a stav silnic v okolí vydrží.
Březen 2, 200916 r Čau Jirko no taky doufám,že to ještě vydrží to počasí.Začal mi víkend a rád bych se ještě pořádně projel.Včera u nás probíhal zase nějaký Kryštof a policajtů bylo všude dost ale obešlo se to bez problémů
Březen 2, 200916 r tak to buď rád.No tady vylezou hlavně když je venku sucho.No ale je fakt že mi už kolega v práci říkal že mu nějaký známý polda říkal že se na včerejšek chystal nějaký lokální Kryštof.
Březen 2, 200916 r Dobré ráno,voda už klokotá v konvici a je čas na ranní kávičku.na osmou jdu do dílny pravit simering na Tatře,tak to budu zas jak černoch.Jinak všem přeji hezkej den bez blbců na cestách.
Březen 2, 200916 r Tak se taky musím loučit,práce nepočká!!! Všem přeji krásný den a mnoho km bez nehod.
Březen 2, 200916 r Tak a máte nás tu dvakrát Kluci zitra jedu do Prahy mate nekdo volno ?? Mařeno čágo,kolem 14 hod bych měl míti volněji,zastav se
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.