Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Už ti putují do Práglu :palec2:

Krásný večer bando.Tak mi začal víkend,ale jsem marod.A to bych potřeboval udělat tolik věcí hernajs.

To ti nezávidím, já jsem už s toho venku, ale taky mi bylo mizerně a ještě jsem k tomu musel chodit do práce. Tak se uzdrav přes víkend, věci počkaj :)

Ahoj,Víto taky marodim nic si z toho nedělej,už mi přišel ten Athos,tak čekam na vlastu až bude mít čas a zapoji mi to. :)

• Autor

Athose mame tez :p

+ full cidla na vse :D

Ahoj hospodo, dnes byl plodnej den - v Moste srazek s Lukynem, v Praze s Ace Venturou :smich:

Jen kdyby nebyla takova kosa...

• Autor

Petiku kdy jedes na vychod ?? :D :D...

Pocitam pristi tyden Kolin a pak Trutnov, takze pojedu pres Perníkáře... Ale bude to asi dopoledne, max. hned po poledni - jak jsi na tom ? Hod mi tvuj rozvrh volna do SZ...

Zavírám a otvírám - pořád nalezlej v hospodě lol

Hezké ráno všem

Dobré ráno všem,jedno kofííí prosím!

to Sejis:Jiříku jsem rozlítanej,docela dost práce a ještě každý den do Boleslavi za mamkou do špitálu,ale určitě se nějak stavím,jak budu mít cestu.

Pěkný ráno všem. Jedno kafí pro i pro mě :)

hezké ránko bando :) taky si dám kafe

to Sejis:Jiříku jsem rozlítanej,docela dost práce a ještě každý den do Boleslavi za mamkou do špitálu,ale určitě se nějak stavím,jak budu mít cestu.

Čágo Jiřiku :) já zapomněl na tvoji mamku ;) jasně chápu a když budeš potřebovat něco ohledně mamky,tak víš kam se obrátit :palec2:

Čágo Luky a díky :):palec2:

Kdybys něco potřeboval ohledně mamky, tak dej taky vedět - manželka dělala ve špitále (před mateřskou)...

To Sejis: Jednou přijedu na exkurzi s manželkou - strašně ji láká jezdit záchrankou :smich:

To Sejis: Jednou přijedu na exkurzi s manželkou - strašně ji láká jezdit záchrankou :smich:

klidně,není problém :) může přijet i sama já jí všechno ukážu kol5lollol:smich::smich:

klidně,není problém :) může přijet i sama já jí všechno ukážu kol5lollol:smich::smich:

To věřím lollollol

To věřím lollollol

:p:plollol:smich:

dnes o5 žadný šlágr v návštěvnosti ;):feve:

zdar chlapi,tak dneska počasí opět jako na houpačce.Ráno vánice a pak se to ustálilo.Teď k večeru venku svítí slunce.Samozřejmě mě to nenechalo klidným a byl jsem provětrat supa,tentokrát už na letních

chlapci a kde je vidíš Víto ;) jsem tady sám,samotinký :feve:

Však oni se tu objeví Jiříku nic se neboj

zdravím kamarádi.U nás po poledni konečně vylezlo slunce a tak mě to zlepšilo náladu.Jinak v práci pohůdka.zítra vyrážím za příbuznýma na moravu,tak mě už od neška začal víkend.Jen mě štve,že pojedem tátovo Golfem a Sup zůstane doma v Garáži.potřebuje to taky vyvětrat a vyhnat pavučiny,když je to skoro nový.Co se dá dělat supína protáhnu až se vrátím.Na sobotu mám naplánovanou návštěvu Víti a Jiničky,snad se přidá i Mark.

Kdybys něco potřeboval ohledně mamky, tak dej taky vedět - manželka dělala ve špitále (před mateřskou)...

Ahoj všichni,tak po práci a návštěvě mamky doma.

Petíku dík za nabídku,mamka je v Pírkově sanatoriu a na nic si nestěžuje,takže žádný problém

Ještě jednou děkuji za ochotu.

Dám si tady v hospůdce jedno studený a jdu odpočívat,zítra mě čeká pěkná dálava,Praha-Brno-Berlín-Brno a Praha,tak musím být fit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.