Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ano byl jsem se svými lidmi a bylo ošklivé zranění ...

Kurňa jsem to ale bystrý chlapec lol

Je to jen tím žes říkal že to je ojedinělý kus tak jsem nemohl nevšimnout.Zvlášť když jsem s dalšími kamarády prošel loni excurzí

Vloženo
Zdar Jardo.Tak co už jsi to objednal?Já už včera tak jsem zvědav

Co chystáte ? ;)

Hezké ráno všem - do víkendu to uteče. Dnes jsem posledni den v praci a zitra dovca - paráda... :smich:

Vloženo
Kurňa jsem to ale bystrý chlapec lol

Je to jen tím žes říkal že to je ojedinělý kus tak jsem nemohl nevšimnout.Zvlášť když jsem s dalšími kamarády prošel loni excurzí

bystrý :palec2::):)

Vloženo
Nebudou a jso hnusny :D

Ty poslouchej ty rýpale.Laras se ptal jestli tam budou pasovat a ne jestli jsou hnusné nebo ne,tak zas brzdi.Opět vystrkuješ růžky.Petříku Petříku.... lol

Vloženo
Co chystáte ? ;)

Hezké ráno všem - do víkendu to uteče. Dnes jsem posledni den v praci a zitra dovca - paráda... :smich:

Nic zásadního Peťane,jen tripling víš.Blbůstka,ale potěší.

Vloženo
Neni tripling spise prebytecna vec? :-D kamos to ma ze serie a je z toho dost nestasnej, blika jak cirkusak :D

blbost, je to fakt dobra vec. a pokud se mu to nelibi tak myslm ze na Vagu se to da vypnout. Je u vas snih?

Vloženo

krasne predvikendove dopoledne. ja byl akorat u auti doktora prezout a ted sedim u ocare, abych neco videl....

sejdo, tys chtel bejt zase prvni, priznej to... bouchly turbo neznam, zatim, ale bouchlou htp znam a to bylo koure az az....

Vloženo
dobré ránko,počasí vcelku ujde cca 8 C

Ahojte klukové.Tak u nás po ránu 2 stupně a furt hnusně.

Jirko tak s tím turbem to je pech.Nezávidím.Snad se něco na netu za lepší peníz najde

Vloženo
Ahojte klukové.Tak u nás po ránu 2 stupně a furt hnusně.

Jirko tak s tím turbem to je pech.Nezávidím.Snad se něco na netu za lepší peníz najde

už je objednaná repase,za nové to je raketa :feve:

to už je třetí turbo a pokaždé jsou to MB Sprintery :kuk::feve:

Vloženo

Tak chlapci jen pro info.My co jsem byli na sraze,jsme se marně scháněli po Lukym.

Tak jsem mu napsal sz a dostal jsem odpověď.Takže chlapec se nám neztratil a brzy se tu ozve.Stěhoval se a neměl asi přístup na net.Důležité je,že je v pořádku.Tak to jen tak v krátkosti.Jinak přeju pěkný večer a pohodový víkend superbáci

Vloženo

Zdar kluci, tak se u nás pěkně ochladilo.

Víťo objednal jsem a už je doma :), jen se mi do toho teď nechce. Vzal jsem to od něj i s káblikem a je to supr, protože je ho tam asi 1,5 metru. Takže relé můžu krásně zabudovat mezi ostatní.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...