Petik Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 ráno jsem jel do Prahy - všude strašili at radeji nikdo nikam nejezdi, ale bylo to naprosto v pohode - sice prselo, pak na chvili zacalo k tomu desti jeste snezit, ale jelo se fakt v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 hi chlapci, nasiel sa strateny email slovenskeho policajta z Popradskeho letiska: Helov ! Aj em Slovakise policajt end aj hav the informacion for ju. Maj dog is blajnd and nhenasiel the bombu, thakze je v the lietadle. Pliz send mi the bomba bak, inhac aj have po pitchi od Kalinak. Tank ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Víte jaký je rozdíl mezi kalhotkami a tangy ? Odsuneš kalhotky, uvidíš řiťku, odsuneš řiťku, uvidíš tanga Čím se liší vibrátor od šéfa ? Šéf je opravdový kokot. Jak se na moravě řekne orgasmus na 4 písmena ? "Už su." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Správna žena musí vedieť 70 vecí. Variť a 69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Ahoj kluci, po tak krásné a prosluněné středě byl dnešek zase hroznej. Co jsme v práci prosolili a odházeli tak zase zmrzlo. To už je na bednu. Takže sílu do dalších dní.. Vick: tak mi nějak nejde odeslat sz. Kdy máš v plánu měnit? Jinak není problém a poslal bych ti to normálně poštou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingfishers Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Tak jsem se svým novým Supíkem, zažil hodně srandy. Ta velká zima mu dává chudákovy zabrat. Jinak chtěl bych se zeptat už je nějaký oficiální Superb klub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 víceméně pouze tady - není tu (bohužel) zas tolik aktivních členů aby to stálo za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 no Jardo chtěl bych to začít dělat někdy v příštím týdnu.Pokud se neposere počasí tak asi příští sobotu.Ty jo nikde nemůžu najít tu specifikaci co jsem ti posílal.Všude jen samé GL-4 nebo GL-5 a to mi nic neříká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 víkend za dveřmi, tak si ho užijte v poklidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 přeji klidný pohodový wíkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 pohodový víkend vám všem chlapáci.Já začínám víkendit až v neděli takže ještě to není ono.Opatrujte se.Jinak u nás dnes bylo krásných +5 stupňů.A sračka lezla dolů.Jen tak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Taky přeji všem klidný víkend. já budu relaxovat hezky v teple. Už mě ta zima neba. Vick: Víťo pošli mi adresu do SZ a já ti tu flašku pošlu. Nic za něj nechci a poštu srovnáme na sraze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 pokud možno úspěšný začátek pracovního týdne,alespon,že už je leden v pr..i i tak o5 mrzne jak v ruském filmu na nadraží zatím v praze nesněží...zatím..... tak si dáme dle libosti kávu nebo čaj a já budu čekat dnes mi snad nebo zítra přivezou již 4 převodovku do transportéra asi někdy soudruzi z NDR udělali chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Ahojda.Krásné pohodové pondělí a krásnej zbytek tejdne přeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Nazdar hoši, ten blbej sníh ráno přiryl tu ledovku a já sebou seknul hned před barákem. Hrůza. Alespoň že silnice jsou suchý. Opatrujte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Dobré ráno chlapáci.U nás inverze,co se taky dá čekat.Jinak jak píše Jarda všude na chodníkách je led.Včera jsem dostal pokutu za parkování v protisměru.Zas hovada neměli co dělat a nudili se tak dohlíželi na kraviny.Tak opatrně na cestách kamarádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Ahoj Víťo, dneska jsem ti balíček odeslal. Radši jsem ten zbytek přelil do PETky a poslal jsem ti k tomu i tu orig flašku. Dobře se to z ní naleévá. Jinak tady je inverze jak prase, no nic moc. Kdyby vylezlo alepoň sluníčko. Zítra si musím zajet omýt auto, už ho ani nepoznávám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Díky Jardo.No já jdu v pátek se supem do servisu měnit tu brzdovku.Nebrzdí to dle mých představ tak to nechám odsát a odvzdušnit pořádně na zvedáku.Doufám že se neposralo ještě něco jiného. Příjemný věčer vám všem kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingfishers Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Zeptám se? Je tu někdo z okolí Olomouce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Já tam jezdím docela často. Bydlel jsem tam než jsem se přestěhoval do Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Ahoj bando.Tak už se nám to zase spustilo z toho nebe co?K nám to ještě tak úplně nepřišlo ale co čtu na netu tak opět ty sračky budou dělat velký problém.Tak opatrně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Dnes to zas byla jizda - MB - CB a zpet - odpoledne to uz slo, ale rano to byl děs. No a Praha... kapitola sama pro sebe - 1hod mi trvalo projet Prahou. Pár postřehů ze silnice (Fabii v příkopu na střeše jsem nestihl vyfotit...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Ahoj kluci, tak dnes jsem byl na technický. Přední fólie museli dolů ani za peníze už to nedělaj. Takže je mám dole. Jinak vše v pořádku, jen musím vyměnit manžety na poloose obě propouští. Taky se moc netvářili na diodový obrysovky a ten náš zadní nápis na 3. brzdovým světle. Ale nechali mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 nazdááár Luky, tak to budem asi hojně před technickou menit okna v předních dveří Libore - budeš mít nějaký putovní zápujční jen na technickou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Já na poprvé neprošel přišel jsem za dva dny a prošel měl jsem certifikát od folie a byl klid i když jsou stejné do knížky jsem si nechal napsat že jsou světlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.